Προσφατα
.

8.6.17

ΝαιΝαίκος

του Γιάννη Λαζάρου 
Υβρίδιον διασταυρώσεως πυρηνικού απόβλητου και κακαράντζας εκτρεφόμενο εις κομματικά μαντριά, «δημοκρατικά» εκλεγμένο και χρόνια πάσχον από πνευματικό και σωματικό λουμπάγκο ένεκα της οσφυοκαμψίας. 
Κατά την διάρκεια της μίζερης υπάρξεώς του αποκτά αγωνιστικά σημάδια όπως πρήξιμο γλώσσας από το πολύ γλείψιμο ειδικώς κατουρημένων ποδιών και άπλυτων ανωτέρων κομματικών στελεχών προς επίτευξην των στόχων της κοινωνικής ανέλιξης που εδιδάχθει από ανεπάγγελτους, άεργους, ανήθικους και απάτριδες ανωτέρους κομματικά. 
Η αναλγησία γίνεται κύριο συστατικό της εγκεφαλικής μάζας αφαιρώντας κάθε άλλη λέξη από το ισχνό λεξιλόγιό του (μούγκρισμα) αφήνοντας μίαν και μόνην λέξιν χρησιμοτάτην δια την διακυβέρνηση του λαού: το ΝΑΙ. Εξ’ ού και το Ναναίκος που πολύ απλά θα πεί, λέει ναι σε όλα για την πάρτη του με οποιοδήποτε αντίτιμο μπορεί να πληρώσει το σύνολο της κοινωνίας από την παντοτινή κατάφασή του στα καλέσματα των απάτριδων που υπηρετεί . 
Απαραίτητο συστατικό η παράσταση στις τηλεοράσεις όπου πάντα διαφωνεί με τις άδικες αποφάσεις της εξουσίας έναντι του λαού, αλλά την κρίσιμη στιγμή λέει πάντα ΝΑΙ εναντίον αυτών που υποστήριξε χτες χεσμένος πατόκορφα και «αγωνιζόμενος» δια την σωτηρίαν της πατρίδος των αφεντικών του. 
Η σκατίλα που αναδύεται είναι ακριβώς αυτό, η αγωνιστική διάθεση των Ναιναίκων διότι πάντα θέλουν να φαίνεται το «αγωνιστικό» πρόσωπό τους επειδή ποτέ δεν ξέρει πότε θα στηθούν ξανά κάλπες. 
Κύριο συστατικό των Ναιναίκων είναι το ότι δεν έχουν φύλο και χρώμα. Απαντώνται σε αρσενικό, θηλυκό και ουδέτερο με κόλπα αναπαραγωγής που δεν φαντάζεσαι και λαμβάνουν ελέω του Θεού τους άμεσα το κληρονομικό χάρισμα, που μεταφέρουν αυτόματα εις τους κληρονόμους των που εκτρέφονται στα εργαστήρια αναπαραγωγής Ναιναίκων ή όπως είναι πιο γνωστά κομματικές νεολαίες. Τούτο συμβαίνει διότι οι παλαιότεροι Ναιναίκοι αφού τα έφαγαν όλα πουλάνε ελπίδα σε νέους που εγαλούχησαν στο άραγμα και την επιδότηση. 
Ο Ναιναίκος δεν έχει ιδεολογία, ηθική, πατρίδα, όραμα, οικογένεια, ιερά και όσια. Το μόνο που τον απασχολεί είναι το ταλαίπωρο σαρκίο του και η θυρίδα του όπου κι αν είναι αυτή. 
Ο Ναιναίκος δεν καταλαβαίνει από εθνική κυριαρχία, μπορεί να γλείψει και να συνεργαστεί με όλους αρκεί να περνά καλά. 
Τελικά είναι εύκολο να σφάξεις έναν Νενέκο, αλλά είναι ακατόρθωτο να ξεριζώσεις την νοοτροπία εκατομμυρίων Ναιναίκων που το μοναδικό τους εφόδιο και όπλο στη ζωή είναι ένα απλό ΝΑΙ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια