Προσφατα
.

14.12.16

Η μεγαλύτερη δωροδοκία του αιώνα

Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές. Ζούμε την εποχή της απόλυτης χυδαιότητας, υποκρισίας και αντιστροφής της πραγματικότητας. Και αυτήν την στιγμή που ξετρύπωσαν όλα τα φίδια από τις φωλιές τους, οι παιδεραστές κάνουν πάρτι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και δοθείσης ευκαιρίας σε κάθε προτεκτοράτο των Αποτυχημένων Πολιτειών Αμερικής και της θυγατρικής τους, Ευρωπαϊκής Κόλασης, αφού άπαντες στέκουν ξεβράκωτοι, οι περιβόητες αξίες τους συνοψίζονται στα εκβιαστικά τους δύο μέτρα και δύο σταθμά και η ελεύθερη πτώση τους αποδεικνύει ότι το περιβόητο βαρέλι τους δεν είχε εξαρχής πάτο, ελάτε, ας απολαύσουμε την μεγαλύτερη δωροδοκία του αιώνα, σύμφωνα με τον Alex Christoforou, συντάκτη και διευθυντή του theduran.com.

Αυτή, όπως και η προηγούμενη προς την Τουρκία, προκειμένου να κρατήσει τα εκατομμύρια προσφύγων από το Ιράκ, την Συρία και από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αποδεικνύει περίτρανα ότι λεφτά υπάρχουν και μάλιστα δισεκατομμύρια αλλά μόνο για όποιον γουστάρει η Ευρωπαϊκή Κόλαση. 

Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 ο Αραβικός Συριακός Στρατός του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ ανακατέλαβε την περιοχή Ταρίκ αλ Μπαμπ στο Χαλέπι από την Αλ Κάιντα.

Η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Επιτροπή του αλκοολικού Γιούνκερ από την 1η Νοεμβρίου 2014, δυσαρεστήθηκε πολύ και δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV στη Ρώμη ότι: "Είμαι πεπεισμένη ότι η πτώση του Χαλεπίου δεν θα τελειώσει τον πόλεμο"!

Αν η Φεντερίκα Μογκερίνι δεν βύζαινε το γαλατάκι της στο ΝΑΤΟ και στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, δεν θα διοριζόταν στις ευρωφασιστικές επιτροπές. Δυστυχώς τα πηγαινέλα της, οι συναντήσεις της και οι δηλώσεις της μας αφορούν όλους τους εγκλωβισμένους στην Ευρωπαϊκή Κόλαση, αφού αυθαίρετα μη εκλεγμένα σαπρόφυτα δρουν χωρίς καμιά εξουσιοδότηση, παριστάνοντας τους εντολοδόχους μας. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου η Φεντερίκα Μογκερίνι, στις 18 Νοεμβρίου 2016, συναντήθηκε με τους Σύριους ηγέτες της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, Yahia Kadmani, Anas al Abdah και Hassan Abdulazim, οι οποίοι κατέστησαν σαφές ότι προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Κόλασης πρέπει να είναι η επιβολή στοχευμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, επείγουσα επανεξέταση των οικονομικών δεσμών της Ευρωπαϊκής Κόλασης με το Ιράν και η προώθηση μιας ολοκληρωμένης νέας προσέγγισης για την επίλυση της σύγκρουσης στη Συρία, εννοώντας την εισβολή στη Συρία από το 2011 με όλα τα προηγούμενα μέσα, όπως η Αλ Κάιντα και οι θυγατρικές της και με τους μασκαραμένους μισθοφόρους του Ισλαμικού Κράτους – ISIS, που είναι πιστή αναπαράσταση των μισθοφόρων Ikhwan, οι οποίοι από το 1913 εκτελούσαν τις εντολές του Οίκου των Σαούντ των Γουαχαμπί της Σαουδικής Αραβίας.

Μία αντιπολίτευση με λαϊκό έρεισμα πρώτιστο και κύριο αίτημά της θα είχε την άρση των κυρώσεων κατά της ίδιας της Συρίας, με την επιβολή των οποίων, σύμφωνα με την 40σέλιδη εσωτερική αξιολόγηση που συνέταξε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή του ΟΗΕ για τη Δυτική Ασία, τον Σεπτέμβριο του 2016, οι Αποτυχημένες Πολιτείες Αμερικής και η Ευρωπαϊκή Κόλαση τιμωρούν τους απλούς Σύριους πολίτες και ακρωτηριάζουν την όποια ανθρωπιστική βοήθεια κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής έκτακτης ανάγκης από το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι κυρώσεις και ο πόλεμος αποσταθεροποίησαν κάθε τομέα της οικονομίας της Συρίας, μετατρέποντας μια αυτάρκη χώρα σε εξαρτώμενη. Ανάμεσα σε άπειρα άλλα, απαγορεύουν την πρόσβαση σε αίμα, φάρμακα, ιατρικές συσκευές, τρόφιμα, καύσιμα, αντλίες νερού, ανταλλακτικά για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η ίδια η εσωτερική αξιολόγηση περιγράφει τις κυρώσεις κατά της Συρίας ως τις πιο περίπλοκες και εκτεταμένες που έχουν επιβληθεί ποτέ, ένα πολύπλοκο σύστημα απρόβλεπτων και χρονοβόρων οικονομικών περιορισμών με απίστευτες λεπτομέρειες και απαιτήσεις για την αδειοδότηση οποιασδήποτε παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Βέβαια, σύμφωνα με την ίδια την διορισμένη Φεντερίκα Μογκερίνι μαζί με τους διορισμένους "συζήτησαν τη δεινή ανθρωπιστική κατάσταση και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για τη διασφάλιση της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς, και ιατρικής διακομιδής από, το Ανατολικό Χαλέπι, καθώς και σε άλλες πολιορκημένες περιοχές και συμφώνησαν για την ανάγκη όλα τα μέρη να εξασφαλίσουν πλήρη πρόσβαση σε όλους όσους έχουν ανάγκη και να πάψουν να παρεμποδίζουν τη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας".

Αυτή η ρημάδα η ανθρωπιστική βοήθεια έφτασε μόνο αφού η Συρία με την βοήθεια της Ρωσίας ανακατέλαβε το 40% των εδαφών στο Ανατολικό Χαλέπι και τον δρόμο Καστέλλο. Η Ρωσία με την άδεια της Κυβέρνησης της Συρίας έστειλε και δύο κινητά νοσοκομεία, γιατρούς, ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα, ενώ το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διαπίστωσε ότι ή ο ΟΗΕ ψεύδεται ασύστολα για την υποτιθέμενη ανθρωπιστική του βοήθεια σε 30.000 ανθρώπους ή ότι σταμάτησε τις παραδόσεις ανθρωπιστικής βοήθειας στο Ανατολικό Χαλέπι μετά την ανάκτηση της περιοχής από τον Αραβικό Συριακό Στρατό και την ήττα των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα και των θυγατρικών της. Αυτό λοιπόν που συζήτησε η διορισμένη Φεντερίκα Μογκερίνι με τους διορισμένους κομπάρσους που παίζουν την αντιπολίτευση στη Συρία το διέρρευσαν οι τελευταίοι στους "The Times" του Λονδίνου, στις 5 Δεκεμβρίου 2016.

Η Ευρωπαϊκή Κόλαση, ενώ λατρεύει το 1ο Σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ πρέπει να φύγει, αλλά δεν της έκατσε η επανάληψη της καταστροφής της Λιβύης και η δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι, για τον οποίο η Κίλλαρυ Κλίντον είπε, "ήρθαμε, είδαμε και πέθανε", άρχισε να περιφέρει το 2ο Σχέδιο, για να μετρήσει την απελπισία και τις αντιδράσεις, σύμφωνα με το οποίο θα δωροδοκήσει τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από τις εκτυπωτικές της μηχανές, προκειμένου οι μισθοφόροι δολοφόνοι της Αλ Κάιντα και των θυγατρικών της και του Ισλαμικού Κράτους του Οίκου των Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας, οι προστατευόμενοι και χρηματοδοτούμενοι από τις Αποτυχημένες Πολιτείες Αμερικής, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ, την Ευρωπαϊκή Κόλαση, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, την Τουρκία και όλους τους παλιούς αγγλόφωνους Τένοντες της Ειρήνης, να καταλάβουν διάφορες περιοχές της Συρίας, η οποία θα τεμαχιστεί, ώστε οι μισθοφόροι δολοφόνοι να ενσωματωθούν στις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας των περιοχών που θα νέμονται οι προστάτες τους!

Η πηγή των διορισμένων κομπάρσων που παριστάνουν την συριακή αντιπολίτευση και ταυτόχρονα ασκεί χρέη εκπροσώπου Τύπου της Αλ Κάιντα είπε στους "The Times": "Η Μογκερίνι μας παρουσίασε το μεταβατικό Σχέδιο της ΕΕ - Ευρωπαϊκής Κόλασης για την επίλυση της διαφοράς, αλλά οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς. Σε αντάλλαγμα, αν όλες οι πλευρές συμφωνούν και ο καθένας κάνει ό, τι λέει η ΕΕ – Ευρωπαϊκή Κόλαση, υπάρχει ένα τεράστιο τσουκάλι με χρήματα"!

Άρα οι μισθοφόροι δολοφόνοι σαν άλλοι Αλαντίν στις ονειρώξεις τους κρατούν το μαγικό λυχνάρι και η Μογκερίνι παραστάνει το τζίνι τους.

Σε κάθε περίπτωση η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Επιτροπή του αλκοολικού Γιούνκερ, η διορισμένη Φεντερίκα Μογκερίνι, πληρώνεται αδρά για να διαφθείρει, να δωροδοκεί, να ασκεί μυστική διπλωματία, να εξοπλίζει με όλα τα είδη των οπλικών συστημάτων και τα υποτιθέμενα απαγορευμένα χημικά τοξικά εισπνεόμενα δηλητήρια τους μισθοφόρους δολοφόνους της Ευρωπαϊκής Κόλασης και καταγουστάρει να βουτάει στην πισίνα της, την γεμάτη από ανθρώπινο αίμα.

Μέρες που είναι, οι παιδεραστές κάτοικοι στην ελληνική αποικία της Ευρωπαϊκής Κόλασης, οι οποίοι εκτός όλων των άλλων εγκλημάτων σας, Μένετε στην Ευρώπη, θα εκφράσετε τα παιδεραστικά σας ένστικτα με καρτουλίτσες, πολύχρωμες κορδελίτσες, γούρια, ματάκια, ξόρκια και ευχουλίτσες για τα παιδάκια, τα καημένα από την Συρία και θα τερματίσετε την χυδαιότητα.

Μαζέψτε, λοιπόν, σε μασούρι όλα τα σκουπίδια σας, τις γαμημένες χάντρες και τα καθρεφτάκια σας, και χώστε τα στις κωλοτρυπίδες σας. Γιατί η οικογένεια της 13 χρονης Ριμ, δεν ήρθε να βρομιστεί στην Ευρωπαϊκή σας Κόλαση, αλλά έμεινε στο Χαλέπι και εξακολουθούσε να στέλνει τα παιδιά της στο σχολείο, μέχρι που οι πληρωμένοι δολοφόνοι από εσάς που Μένετε στην Ευρώπη, της έκοψαν το πόδι με μια ακόμη ανθρωπιστική βόμβα διασποράς. Από τον Οκτώβριο του 2016 η Ριμ ρωτάει αν το κομμένο πόδι της θα ξαναμεγαλώσει και το μόνο που θα αναζητά σε όλη την ζωή της θα είναι το πόδι της, με το οποίο γεννήθηκε και έμαθε να ζει. 


Σοφός λαός οι Σύριοι και λένε: "Αν θέλεις να χτίσεις την πατρίδα σου, βάλε 10 σφαίρες στο πιστόλι σου. 9 για τους προδότες και 1 για τον εχθρό". Όταν με το καλό θα έρθει η ώρα να λογαριαστούμε, από κάθε 10 σφαίρες, 1 θα είναι για τις Φεντερίκες και 9 για εσάς που Μένετε στην Ευρώπη και για τα φιδάκια σας.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι γράφεις είναι θαυμάσιο. Το ίδιο κι αυτό.