Προσφατα
.

4.8.16

Η Γερμανία μας βοήθησε και συνεχίζει να μας βοηθάει

Όσο και να ψάξεις τους λόγους και τα υποτιθέμενα άρθρα του Τσολάκογλου, τόση δουλοπρέπεια, ραγιαδισμό προς τον κατακτητή δεν θα βρεις κι ας τον είχαν διορίσει να διοικεί την κατεχόμενη Ελλάδα. 
Σήμερα οι διορισμένοι από τους ίδιους κατακτητές δεν ξεπερνάνε το όριο απλά κάνουν την δουλειά τους και εφόσον δεν υπάρχει ο φόβος του αντίθετου καμαρωτά φωνάζουν στα αφεντικά "να εγώ είμαι ο καλύτερος σκλάβος" από τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης. 
Τελευταία το πνευματικό ύψος, το πολιτικό Έβερεστ, ο βράχος ηθικής, ο αμόλυντος, ο επαναστάτης μα πάνω απ' όλα πατριώτης που λέγεται Μουζάλα, μας ενημέρωσε με καμάρι πως η καγκελάριος είναι κουρκουμπίνι που σε λιγώνει η γλύκα του. 
Συμμετέχοντας στο κόλπο Ερντογάν, Ε.Ε, Γερμανίας είπε φοβερά πράγματα γιατί αν τα έλεγε απ' ευθείας η Μέρκελ μπορεί ακόμη και οι δουλοπρεπείς οπαδοί του να έριχναν κανένα καντηλάκι από τη θέση του. 
«Η καγκελάριος υποστήριξε θέσεις του διαφωτισμού, η Γερμανία μας βοήθησε και συνεχίζει να μας βοηθάει πρακτικά και έκλεισε τρύπες» ανέφερε για τη στάση του Βερολίνου και της Γερμανίδας καγκελαρίου προσωπικά στο θέμα του προσφυγικού. 
«Θα δοκιμαστούμε πολύ σκληρά αν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία. Αν υποθέσουμε ότι θα ξαναρχίσουν οι ροές, καμία χώρα δεν είναι έτοιμη να διαχειριστεί τέτοιες ροές [...]. Φοβόμαστε, προετοιμαζόμαστε κι έχουμε υπόψη μας ότι το πρόβλημα αυτό θα μας δοκιμάσει σκληρά, αν συμβεί. Έχουμε τα πρώτα μέτρα που θα πάρουμε, τα δεύτερα μέτρα που θα πάρουμε...». 
Διέψευσε, εξάλλου, το δημοσίευμα της Bild περί plan B, διευκρινίζοντας: «Δεν πρόκειται να λύσουμε το Προσφυγικό, διαχείριση κρίσης κάνουμε». 
Είπε ακόμη ότι από τους 60.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, στην Ευρώπη δικαιούνται να φύγουν 30.000 με 40.000. «... Αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις» τόνισε και πρόσθεσε: «Έχουν μετεγκατασταθεί 4.000 και έχουμε έτοιμους ακόμη 4.000. Αλλά δεν υπάρχουν θέσεις στην Ευρώπη». Επισήμανε ακόμη ότι η Ειδομένη είναι ένα από τα παράσημα που πρέπει να δοθούν στην Ελλάδα, καθώς μέσα σε δύο μήνες άδειασε με υποδειγματικές διαδικασίες χωρίς άσκηση βίας και από τους ντόπιους και τους μετανάστες, που δοκιμάστηκαν. 
«Το Καλαί παραμένει επί 7 χρόνια» συμπλήρωσε. Σε ό,τι αφορά το Ελληνικό, είπε ότι δεν δόθηκε έμφαση, γιατί η προσοχή ήταν στραμμένη στην Ειδομένη, για ν΄αδειάσει και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές. «Έχω ευθύνη, αισθάνομαι άσχημα για το Ελληνικό» τόνισε, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «το Ελληνικό έχει καλά οργανωμένες υπηρεσίες και γίνεται προσπάθεια ελάφρυνσης των προβλημάτων των μεταναστών». Για το πότε θα αδειάσει το Ελληνικό απέφυγε να δεσμευθεί. Καταργούμε τους μισούς χώρους προσωρινής υποδοχής, ισόρροπη κατανομή των προσφύγων και όσα μείνουν, όπως το Σχιστό, να ανακατασκευαστούν. Τμήμα της χρηματοδότησης θα έλθει μέσω ΕΕ, αλλά και διεθνών Οργανισμών και ΜΚΟ, ανέφερε ο Μουζάλα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια