Προσφατα
.

18.5.16

Φρίκη Zone

Το κείμενο που ακολουθεί εντός εισαγωγικών δεν είναι τρολιά, δεν είναι ψέμα, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας. Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει λέξη-λέξη να την διαβάσετε πολύ προσεκτικά:   
"Μακρόνησος 15/5/16, μία συγκλονιστική εμπειρία ενάντια στη συλλογική λήθη του διχασμού που κάθε νεοέλληνας πρέπει να ζήσει για να ξέρει. Γιατί εκτός από το γλυκό, θυμαρίσιο μέλι του Κωνσταντίνου, τελευταίου και μοναδικού "φύλακα" του νησιού, παίρνεις μαζί πίσω και μία πικρή γεύση της κατάρας που κουβαλά η φυλή μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Φύσσα για την επιτόπια παρουσίαση του βιβλίου του "Η Νιλουφέρ στα χρόνια της κρίσης"(εκδόσεις της Εστίας) και για την ξενάγηση. Ευχαριστούμε το Amaryllis Kifissia για το "προσαρμοσμένο" στις συνθήκες μενού και για την έρευνα του μενού της εξορίας. Ευχαριστούμε το Travel and do για την εξαιρετική διοργάνωση. Ευχαριστούμε όλους εσάς για τα 16 χλμ πεζοπορίας κάτω από τον ήλιο, την υπομονή σας, την επιμονή σας στην αλήθεια και τη γνώση". 
Υπογραφή: Free Thinking Zone.
Αυτό το "Φρίκη zone" είναι ένα βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι που έστησε ένα κυριλέ πανηγυράκι, με catering από ξενοδοχείο της Κηφισιάς "προσαρμοσμένο στις συνθήκες εξορίας" και για την έρευνα του "μενού της εξορίας" για να πάνε στο τόπο μαρτυρίου κομουνιστών με σκοπό να συνδράμει "στην συλλογική λήθη του διχασμού" από την "κατάρα που κουβαλά η φυλή μας". 
Κάτω από τις συκιές που σάπισαν τα κορμιά από το γνωστό βασανιστήριο άπλωσαν τις κυριλέ κουβέρτες και διαλογιζόταν ακούγοντας τον συγγραφέα Φύσσα. Το τράβα, ρούφα Φύσσα τονε, με χαρμάνι από νεοφιλελέδικα και αριστεροκουλτουριάρικα πήγαινε σύννεφο. Διότι είναι "κατάρα της φυλής" να είσαι κομουνιστής και να γουστάρεις να σε βάζουν στο τσουβάλι με τις γάτες, να σε λιάζουν 48ωρο δεμένο στη συκιά, να υπομένεις το βασανιστήριο της ορθοστασίας και πάνω απ' όλα να μην υπογράφεις την δήλωση να ησυχάσει ο φυλοδυτικός λαός της "Ελλάς"  από κομουνιστοεαμοβουλγαροσυμμορίτες.
Έκαναν 16 χιλιόμετρα (απαπαπαπαπα) πεζοπορία κάτω από τον ήλιο για να δούνε πώς ένιωθαν κάτω από το λιοπύρι κάτι μαλάκες που από τον Μάιο του 1947 έσπαγαν πέτρα για να γίνουν οι νέοι Παρθενώνες της δημοκρατίας της Φρειδερίκης για να πίνουν οι πρόγονοι των εκδρομέων καφεδάκια στο Κολωνάκι παρέα με πρώην γερμανοτσολιάδες που είχαν πάρει προαγωγή από Παπανδρέιδες, Πλαστήρες, Παπάγους και πάει λέγοντας. 
Επειδή όλα είναι πολιτική και τίποτε αυτούς τους καιρούς του νέου φακελώματος αντιρρησιών της ναζιστοευρώπης δεν γίνεται τυχαία, η εξουσία έχει αμολήσει όλα τα σκυλιά που τάϊζε θέλοντας να αποκαθηλώσει ιδέες, αγώνες και να ρίξει το μόνο σύνορο που δεν πρέπει να πέσει ποτέ: Του πραγματικού διχασμού. 
Διότι αν δεν διχάζεσαι σημαίνει ότι είσαι ίδιος με τους εκδρομείς κουλτουριαραίους της Μακρονήσου, είσαι ίδιος με τους "αριστερούς" της Βουλής, είσαι ίδιος με τα πληρωμένα τηλεοπτικά φερέφωνα του άκρατου φασισμού που τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους τον Βελουχιώτη, τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη. Είσαι ίδιος με τον Λεβεντομαλάκα που σου λέει από δημόσιο αέρα ότι ο Χίτλερ θα την είχε κάνει καλύτερη την Ευρώπη. Είσαι ίδιος με αυτόν που σε λέει "Χήτη" γιατί δεν στηρίζεις τον Σύριζα. Είσαι ίδιος με κάθε καθίκι, που νομίζει ότι πίσω από την σημαία του Σύριζα και της όποιας μπουρδελοευρωπαϊκής σημαίας, μπορεί να κρύψει ότι το γάλα που μεγάλωσε το έφερνε ο πατέρας του στο σπίτι ως μεροκαματιάρης κουκουλοφόρος. Και της Κατοχής και της Τρομοκρατίας!
Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γουστάρουμε που και πεθαμένους ακόμα φοβάστε τους προγόνους μας, τούτος ο διχασμός που θα ξεκινήσει δεν θα υπάρχει Μακρονήσι, Γυάρος και Άη Στράτης να σας σώσει από την βρωμερή παρουσία μας. 
Μην φοβάστε ότι θα πέσουν λεπίδια και σφαίρες. Δεν έχουμε τα αρχίδια Εκείνων. Θα κατεβούν όμως πολλά σώβρακα στις πλατείες πόλεων και χωριών γιατί τελικά η σβάστικα στον κώλο σας που σας την κληρονόμησαν οι μανάδες και πατεράδες σας πρέπει να λάμψει κάτω από τον ήλιο. Να δούνε ότι δεν έχετε καμία απολύτως κυτταρική, ιδεολογική και ψυχική διαφορά από τους κουμπουροφόρους της Χρυσής Αυγής. Τουλάχιστον εκείνοι δεν πασπαλίζουν την σβάστικα με "αντιβία", με "ελευθερία άποψης" και άλλα τέτοια γκεμπελίστικα τερτίπια. 
Αν νομίζετε ότι ένα χουντόπιασμα που τόλμησε να πάει λουλούδια στο Μνημείο της Καισαριανής σάς έδωσε το δικαίωμα να φτύνεται στο αίμα των πατεράδων μας, κακό του κεφαλιού σας. 
Είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει παρακρατικός, να σας έχει ο θεός σας Χίτλερ καλά, που μάς θυμίσατε ότι σε τούτον τόπο ο εχθρός ήταν πάντα εντός των πυλών. -
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Και ακομη μυαλο ελληνοφωνα ΕΑΜοεβραιο-βρωμοκουμμουνια δεν βαλατε.
Μονο βαλθηκατε να διαλυσετε την πατριδα.
Τουτη τη φορα δεν θα σας αφησουμε να λακησετε. Θα σας κοψουμε το λαρυγγι στεγνα, για να καθαρισει η γαγγραινα των οβριων, μια και καλη απ’ τουτον το ιερο βραχο της ΝΑ Μεσογειου.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ βρωμιαρηδες


ΕΛΛΗΝΑΣ