Προσφατα
.

11.3.16

Ευρώπη σαν τα μούτρα σας

Εσείς εκεί πάνω, οι του Βορρά της Ευρώπης, οι πολίτες που συνεχίζετε να απλώνετε πολύ βούτυρο στο κρουασάν σας, που μέσα από επαναστάσεις των λαών υποστηρίζετε ότι καταφέρατε να αλλάξετε τα καθεστώτα με κόκκινες και πορτοκαλί επαναστάσεις, ρίξτε ένα βλέμμα εδώ χαμηλά και αποδείξτε ότι είστε κάτι καλύτερο από τις κυβερνήσεις σας.
Εσείς που παινεύεστε ότι γκρεμίσατε το τείχος του Βερολίνου, εσείς που καμαρώνετε ότι διαφωτισμός της χώρας σας έβαλε στην γκιλοτίνα τα κεφάλια μοναρχών και εσείς εκεί παρά πέρα που το' χετε καμάρι ότι στην Βρετανία εχθρός δεν πάτησε το πόδι του, πού είστε να αποδείξετε ότι πολεμήσατε για όλα αυτά που οι κυβερνήσεις σας καταστρατηγούν σκοτώνοντας Έλληνες διά του χρήματος και πρόσφυγες διά του ξεριζωμού;
Αν ο ελληνικός λαός έχει ευθύνες για την επιλογή του να κυβερνάται από απάνθρωπα κτήνη, άλλες τόσες έχετε κι εσείς που δίνεται άνω του 45% στην εξουσία που σφάζει ανθρώπους στο Νότο της Ευρώπης. Τι έχετε να πείτε για τη Μέρκελ σας, τον Ολαντ σας και τον Κάμερόν σας; Καμαρώνετε που σάς έχουν στη ζέστη, στην ασφάλεια και στον υψηλό μισθό σας; 
Ο δικός μας καθρέπτης είναι αυτός που μάς κυβερνά, αν και εδώ έγινε τοις πάσι γνωστό ότι μετά το πραξικόπημα της επόμενης ημέρας του δημοψηφίσματος ο Έλληνας έχει μείνει μόνος του απέναντι σε δύο εξουσίες που τον στήνουν καθημερινά σε τοίχο εκτέλεσης: 
Στην μισθοφορική δική του και στις δικές σας, λαοί της Ευρώπης, που είναι οι εργοδότες-μακελάρηρες την ώρα που εσείς βγαίνετε στους πολιτισμένους σας δρόμους και σχολιάζετε την ελληνική κοινωνική κατάντια λες κι εσείς δεν έχετε μερίδιο του εκδημοκρατισμένου μακελειού που συντελείται επτά χρόνια με έναν οικονομικό πόλεμο και τουλάχιστον ένα χρόνο με έναν απάνθρωπο πόλεμο με θύματα πρόσφυγες.
Θέλετε για άλλη μια φορά να ρίξετε το φταίξιμο σε όσους έγιναν θύματα: Οι Έλληνες έφεραν την καταστροφή τους με τις δικές τους επιλογές και οι πρόσφυγες θα φέρουν την καταστροφή σας αν δεν στοιβαχτούν μακρυά από την Oxford Street, την Champs-Élysées και την Πλατεία Pariser.
Ας αφήσουμε έξω τις χώρες των Βαλκανίων από την κουβέντα διότι αυτές και πάλι οι δικές σας δημοκρατικές επιλογές τις κατάντησαν ένα απέραντο ιδιωτικό έδαφος εταιρειών των δικών σας χωρών αφού πρώτα έσπειραν τον τρόμο του πολέμου και μετέπειτα την φτιαχτή οικονομική κρίση. 
Εσείς εκλέξατε τον καγκελάριο Σρέντερ, εσείς τον πρωθυπουργό Μπλερ, εσείς εκλέξατε και τον Σιράκ που για εκείνον τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας είχε δηλώσει: "Το όραμα ενός πολυπολικού κόσμου ενισχύθηκε με την ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατιωτών στο Κόσοβο". Η δημοκρατική επιλογή, πολίτες του Ευρωπαϊκού Βορρά, έκαναν τα Βαλκάνια πεδίο φαστιστοειδών που ενισχύονται στρατιωτικά από τις δικές σας κυβερνήσεις για να απομονώσουν τα δικά σας θύματα σε μια χώρα που την θυμάστε όταν μπαίνει καλοκαίρι στο γαλάζιο του Αιγαίου ή όταν θέλετε να παινευτείτε ότι ο Ελληνικός αρχαίος πολιτισμός κοσμεί τα Μουσεία σας αντί εισιτηρίου.
Από τα σκλαβάκια των Βαλκανίων δεν περιμένουμε τίποτε αλλά από λαούς που σηκώνουν σημαίες για δημοκρατία, ελευθερία, αδελφοσύνη και του κώλου τα εννέα μέρη περιμένουμε να αποδεχτούν ότι γουστάρουν αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Αλληλέγγυοι από μακρυά με ευρωβουλευτές που εσείς εκλέξατε να συμφωνούν να δίνουν πακέτα χρημάτων στους κακομοίρηδες του Νότου για ένα συσσίτιο απόρων ή για διορισμένους ανθρωποφύλακες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Συμφωνείτε να δίνεται αβέρτα χρήμα αρκεί το πρόβλημα να μένει μακρυά από εσάς. Μακρυά από το γαλάζιο αίμα των Αψβούργων, των Καρολίδων και των Ουίνσδορ, πρωτοξάδελφα όλα βάση του γερμανικού τους dna.
Τελικά όμως ως λαοί πάντα μακρυά από το πραγματικό πρόβλημα ήσαστε. Ο σωβινισμός σας είναι τόσο ισχυρός που θυμίζει εποχές Αντενάουερ, Ντε Γκολ και Τσώρτσιλ. Δεν αλλάξατε τίποτε από τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αν και ξέρατε ότι τους πολέμους που εσείς δημιουργήσατε όπου πάτησε η ψήφος σας το πόδι, δεν έληξαν ποτέ.
Το ύψος των χωρών σας είναι ακριβώς ίσο με το ύψος των ευθυνών σας. Πολύ υψηλό. Το θεμέλιο των δημοκρατιών σας είναι ακριβώς ίδιο με το θεμέλιο των αξιών σας. Πολύ σαθρό.
Ναι, οι Έλληνες έχουν τι δικές τους ευθύνες για τις δικές τους επιλογές αλλά δεν φόρτωσαν τις ευθύνες τους σε κανέναν από σας. Ούτε ένα σεντ δεν δώσατε χωρίς να πάρετε τους πολλαπλάσιους τόκους. Και τώρα που καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες των καταστροφών, που έκαναν από την Τυνησία μέχρι και το Αφγανιστάν οι ψηφισμένοι κυβερνήτες σας, εσείς συνεχίζετε να πίνετε το καφεδάκι σας στην Quartier Latin, να παλεύετε για τους αγώνες δικαιοσύνης των λαών από φόρουμ και συναθροίσεις ελίτ τμημάτων ακαδημαϊκών παραμάγαζων του Λονδίνου και του Μονάχου. 
Τους φράκτες δεν τους έφτιαξε καμία εξουσία δημοκρατική αλλά το κάθε δέσιμο του συρματοπλέγματος έγινε επιμελώς από τα δικά σας χέρια. Την απομόνωση της Ελλάδας δεν την επέβαλλε καμία κυβέρνηση δικτατορική αλλά υπογράψατε βάση της ψήφου σας όλα τα απάνθρωπα μέτρα που κάνουν Έλληνες να πηδούν από μπαλκόνια και πρόσφυγες να κοιμούνται μέσα στην λάσπη στους μηδέν βαθμούς Κελσίου. 
Ζείτε στην Ευρώπη των μέτρων σας εκεί που ζούσατε και σε καιρούς ειρήνης γι' αυτό μην περιμένετε από τους σκλαβωμένους του Νότου να σας θεωρήσουν ποτέ κάτι παραπάνω από αυτούς που είναι τόσο οι λαοκτόνες εξουσίες σας, όσο και οι "φιλέλληνες" πλιατσικολόγοι πρόγονοί σας.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Ο βολεμένος στη θαλπωρή της ιδιωτείας του με τα συσσωρευμένα πλούτη εξ εκλεπτυσμένης κλοπής είτε χρησιμοποιεί οτασπίδες ώστε να μην ακούει τις οιμωγές των κλαυθμών,είτε μέσω της ιδιαιτέρας καταθέτει ένα συμβολικό χρηματικό ποσό σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα για να κατευνάσει τη συνείδηση.Αν υπάρχει ελάχιστη συνείδηση,επειδή κι αυτή διαστρέφεται ανάλογα της πολυκαιρίας των αμαρτημάτων,οπότε ούτε η συνείδηση λειτουργεί,πλέον μιλούν τα ένστικτα,τα οποία παραπέμπουν σε κτήνη.Και σε αυτό το στάδιο χωρίς να το καταλαβαίνουν συσκοτισμένοι καθώς είναι στέκονται και διαπρέπουν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΌΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΖΩΑ.