Προσφατα
.

23.11.15

Υπέρ πάντων το τομάρι μας

Η κυβέρνηση άφαντη, η αξιωματική αντιπολίτευση άφαντη, η αντιπολίτευση γενικώς άφαντη. Ο μόνος που είναι φανερός σε αυτόν τον τόπο είναι ο στόχος. Λέγεται και Έλληνας πολίτης. Αυτοί που πρέπει να σηκώσουν το βάρος όλων των ευθυνών για την κατάντια δεν είναι πουθενά. Κάνουν κάτι εμφανίσεις στα σκυλάδικα των πολιτικών εκπομπών με λαμέ κουβέντες και τσαλίμια ευρωτσέλιγκα και τέλος. 
Έχουν ρίξει όλο το βάρος των  ευθυνών στις πλάτες των πολιτών ως ατομικές οικονομικές ευθύνες και αυτοί είναι σε μόνιμες διακοπές. Οι της ΝΔ υποψήφιοι κάνουν σαν χήρες στο κρεββάτι την ώρα που τα νομοσχέδια φουσκώνουν με νέες ευρεσιτεχνίες του Τσακαλώτου. Αφήσαμε τη μοίρα της χώρας στο Τσακαλώτο που οι οικονομικές του γνώσεις είναι χειρότερες από τα ελληνικά του: "Το προσαυξημένο φόροι συν το πολλαπλασιαστικό το υποκείμενο επί της επιτόκιο european τραπεζικής θα είναι πολύ καλά".  Μην νομίζετε ότι και τα αγγλικά του είναι καλύτερα. Στα Eurogroup οι εταίροι "τραβάνε" σε βίντεο όσα λέει και τα παίζουν μετά στο σπίτι τους καλώντας όλη την γειτονιά για τα " Tsakaloto's funniest videos".
Κι ενώ το Τσακαλώτο δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται και γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, η ελληνική πραγματικότητα έχει γίνει βάλτος από τους Τσακαλώτους και η δημοσιογραφία παίζει ακόμη μια φορά τον ρόλο της για το μεγαλύτερο βούλιαγμα των Ελλήνων.
Η ροή των ειδήσεων που στέλνεται από τα γραφεία επικοινωνίας του κράτους και διοχετεύεται στα κρατικοϊδιωτικά ΜΜΕ και από εκεί αναπαράγεται με copy paste ή με παραλλαγές στο "ελεύθερο" διαδίκτυο έχει ως εξής: 
Πρώτα βάζουμε την τρομοκρατία του ISIS γιατί αυτές τις εντολές στέλνουν τα αφεντικά των Βρυξελλών επειδή από την εποχή των Σπηλαίων ο φόβος φυλάει τα έρημα. Μετά βάζουμε το μαλλιοτράβηγμα των σκυλούδων υποψηφίων για το λαϊκομάγαζο "ΝουΔου" και μετά αρχίζει το πατιρντί κατεβατό: 
"Φόροι με νέους φόρους συν τους φόρους από τους προηγούμενους φόρους". 
"Πρόστιμο στο πρόστιμο του προσαυξημένου προστίματος των προηγούμενων ετών".
"Κατάσχεση περιουσίας από την εφορία στην ήδη κατασχεμένη από την Τράπεζα και τούμπαλιν". 
"Αύξηση έμμεσων φόρων σε αυτούς που είχαν αυξηθεί και θα ξαναυξηθούν μετά την αύξησή τους". 
"Κυρώσεις από την Εφορία σε όσους είχαν κυρώσεις μέχρι τελική κίρρωση του εγκεφάλου".
Ασχολήσου λοιπόν αναγκαστικά με το φόρο του φόρου του Αλεξιάδη για να μην βλέπεις τι γίνεται τριγύρω γιατί θα αρχίσεις να γίνεσαι επικίνδυνος για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως μάς είπε η Τζάκρη με την αριστερή χωρίστρα στο μαλλί ή να έχεις φασίζουσα συμπεριφορά άμα αστράψεις κανά σκαμπίλι στον εισβολέα ή γερμανοτσολιά, όπως μάς είπε η Γεροβασίλη (αυτή ως ανένταχτη αριστερή δεν έχει χωρίστρα, το μαλλί το έχει φλου για να μπερδεύει το πόπολο). 
Το βάρος των ευθυνών που έχουν φορτώσει στο λαό όλα τα "διαμάντια" της πολιτικής δεν είναι τα προσωπικά τους χρέη σε εφορίες, ταμεία και τράπεζες. Αυτά λειτουργούν για τις εξουσίες ως  προπέτασμα καπνού διότι οι εξουσίες όταν σε έχουν απασχολημένο με το προσωπικό σου ζόρι κάνουν με μεγάλη άνεση τις δουλειές για τις οποίες έχουν διοριστεί από τα ξένα αφεντικά τους. Είτε πληρώσεις τον φόρο είτε όχι το σοβαρό του θέματος είναι ότι το σύνορο της χώρας σου έχει έρθει 50 μίλια προς τα μέσα από όλες τις πλευρές. Από πάνω, από κάτω, από δίπλα από παντού. 
Είτε πληρώσεις είτε όχι τις 100 δόσεις για τις οφειλές στο Ταμείο σου κάμποι, λόγγοι, ποτάμια, θάλασσες οι πολιτικοί έχουν εκδώσει δελτίο αποστολής προς τους εντολείς τους ηγεμόνες των Βρυξελλών και όλων των χρεοκοπημένων επαρχιών της Ε.Ε.
Είτε αγχωθείς είτε όχι για τον ΕΝΦΙΑ ή για το στεγαστικό δάνειο το οικόπεδο στο οποίο στέκει το σπίτι σου είναι ήδη σε χέρια "αναπτυξιακών" funts. Θα μείνεις με το σωσμένο ντουβάρι και θα πληρώνεις ενοίκιο 100πλάσιο για το χώμα στο οποίο πατάει το ντουβάρι. 
Κατάφεραν να κάνουν την υπόθεση σωτηρίας του ατόμου κύριο μέλημα του πολίτη αλλά την υπόθεση σωτηρίας της χώρας που ζει το άτομο την έχουν αναλάβει τα μεγαλύτερα λαμόγια όλων των εποχών. Η θεωρία "σώζω το τομάρι μου" είναι η πολιτική γραμμή που εξαπολύει το κέντρο ελέγχου της δυτικής επικοινωνίας και δυστυχώς οι πολίτες ανάβουν κερί στην Παναγία την Τομαροσώστρα νομίζοντας ότι η τυπικότητα στα θέλω των τοκογλύφων θα σώσει το τομάρι τους. 
Σύσσωμη η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα είναι άδεια κουστούμια και η μηδαμινή παρουσία τους στην ελληνική πραγματικότητα και κοινωνία το αποδεικνύει περίτρανα. Αυτό το τσίρκο που περιφέρεται ως κυβέρνηση και ως σύσσωμη αντιπολίτευση είναι γιατί πρέπει να προσωποποιείς την οργή σου την ώρα που σε τρομοκρατεί ο Σόιμπλε και η παρέα του. Χέστηκαν οι ηγεμόνες των Βρυξελλών για το σπίτι σου και για την σύνταξή σου. Χέστηκαν για το χρέος αν είναι βιώσιμο ή είναι πεθαμένο. Αυτοί έχουν ρίξει γέφυρες πάνω από  Ελλάδα και οι πολίτες Έλληνες σαν τρομαγμένα ψάρια κρύβονται κάτω από χάρτινους βράχους μη και γλυτώσουν, χωρίς να τους γίνει μάθημα το επαναλαμβανόμενο τέχνασμα των αιωνίως νικητών ότι δεν ψαρεύει κανείς με δολώματα όταν υπάρχει η λύση του δυναμίτη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια