Προσφατα
.

7.3.15

Τζιχαντιστές και Ναζί θα μάς πάρουν τα κεφάλια

Ο “αριστερός” Κοτζιάς βάζει για ασπίδα τους μετανάστες και απειλεί ότι τζιχαντιστές θα πάρουν ευρωπαϊκά και ελληνικά κεφάλια 
Μαρία Τσολακίδη
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς θέλοντας να πιέσει τους εταίρους δανειστές να δώσουν δανεικά χωρίς σκληρούς όρους, κατά την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών στην Λετονία, απείλησε ότι αν αποσταθεροποιηθεί η Ελλάδα, τότε η Ευρώπη θα γεμίσει με μετανάστες και τζιχαντιστές. 

Για κάποιο λόγο ο κύριος Κοτζιάς βάζει την Ελλάδα στον ρόλο του αστυφύλακα της Ευρώπης όπου κρατάει έναν στρατό μεταναστών που θα τον αφήσει ελεύθερο αν δεν σταματήσουν οι εταίροι να πιέζουν την Ελλάδα με το χρέος. Για να πείσει για την γεωπολιτικής σημασίας θέση που έχει η Ελλάδα στην περιοχή ο υπουργός Εξωτερικών πιέζει με άλλου είδος πόλεμο τον οικονομικό που εξαπέλυσε η Ε.Ε εναντίον της Ελλάδας. 

Με την ίδια όμως λογική ο κύριος Κοτζιάς κάνει ένα τεράστιο σφάλμα δηλώνοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι ικανή να φυλάξει τα σύνορά της αλλά και ότι χρησιμοποιεί τους χιλιάδες μετανάστες που εισρέουν σε αυτή, όχι προστατεύοντας τους, αλλά χρησιμοποιώντας τους όταν δεν παίρνει δανεικά. Επαναλαμβάνοντας την θεωρία του “δρεπανιού”, που πολλές φορές την έχουμε ακούσει να την λέει σε τηλεοπτικές εκπομπές, υποστηρίζει ότι τα δυτικά Βαλκάνια είναι αποσταθεροποιημένα και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ και την Βόρεια Αφρική που σχηματίζουν ένα “δρεπάνι” στον χάρτη. 

Είναι η δεύτερη απειλή υπουργού της “αριστεράς” που χρησιμοποιεί τους μετανάστες και πρόσφυγες για να πιέσει οικονομικοπολιτικές καταστάσεις. Πρώτα ο υπουργός Πανούσης απείλησε ότι θα “αφήσει 500,000 μετανάστες να φύγουν προς την δυτική Ευρώπη” με σκοπό η απόγνωσή τους να ευαισθητοποιήσει τους Ευρωπαίους. 

Ο κύριος Κοτζιάς για κάποιο λόγο προσβάλλει με τα όσα λέει την ίδια του την χώρα με το να παραδέχεται ότι δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της από τις χιλιάδες ορδές μεταναστών και από την άλλη βάζει στο ίδιο τσουβάλι μετανάστες και πρόσφυγες πολέμου που σφαγιάζονται στις χώρες τους από τους τζιχαντιστές με τα ίδια τα θύματα. 


Τζιχαντιστές και Νεοναζί
Επίσης, δεν λαμβάνει υπόψη του, με αυτά που λέει αφ' υψηλού, για το πώς νιώθουν οι Έλληνες πολίτες όταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος τους απειλεί τον λαό ότι την ζημιά της όποιας αποσταθεροποίησης της Ελλάδας θα την πληρώσουν πρώτοι οι Έλληνες πολίτες. Αν, όπως υποστηρίζει ο κύριος Κοτζιάς, τα σύνορα της Ελλάδας καταρρεύσουν με αποτέλεσμα τζιχαντιστές να μπουν σε ορδές στην Ευρώπη, τους πρώτους που θα σφάξουν θα είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. 

O υπουργός Εξωτερικών για κάποιο λόγο άγνωστο θεωρεί ότι ο Σύριζα έσωσε την Ελλάδα από τους νεοναζί. Κατηγορώντας κύκλους της Ευρώπης ότι ήθελαν να συντριβεί η κυβέρνηση Σύριζα από τις πρώτες ημέρες, απειλεί ότι αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα έρθει δεξιός εξτρεμισμός και χάος στην Ελλάδα. Με αυτό που υποστηρίζει χαρακτηρίζει τους Έλληνες πολίτες ηλίθιους που δεν ξέρουν να υπερασπιστούν την Δημοκρατία, αλλά και ότι τα ακροδεξιά στοιχεία που εμφανίστηκαν στην χώρα τα τελευταία χρόνια έγιναν με τις πλάτες “κύκλων της Ευρώπης” για να τα χρησιμοποιήσουν όποτε θεωρήσουν ότι είναι αναγκαίο για τα οικονομικά παιχνίδια τους. 

Ο κύριος Κοτζιάς αν έχει όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία είπε στην Λετονία στους ομόλογούς του, τότε πρέπει να τα πει δημοσίως στον ελληνικό λαό. Διότι ό,τι αφορά στους μετανάστες, στους τζιχαντιστές αλλά και στους ευρωπαϊκούς κύκλους που τρέφουν ναζιστικά μορφώματα στην Ελλάδα, πρώτος απ' όλους πρέπει να τα ξέρει ο Έλληνας πολίτης που ο κύριος Κοτζιάς παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στην πλάτη του μόνο και μόνο για να πάρει δανεικά άνετα η κυβέρνησή του απειλώντας επίσημα ότι θα πρώτα θα καταστρέψει την Ελλάδα και μετά την Ευρώπη χωρίς όμως τον έντιμο και δίκαιο τσαμπουκά.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια