Προσφατα
.

15.3.21

Προσφυγή κατά της Ισραηλινής κυβέρνησης στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για τους πειραματικούς εμβολιασμούς COVID-19

Κατατέθηκε προσφυγή της οργάνωσης «People of Truth» στο Δικαστήριο της Χάγης από τους δικηγόρους Ruth Machnes και Aryeh Suchowolski, της εταιρείας Α. Suchowolski &Co., σχετικά με παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης από την ισραηλινή κυβέρνηση και άλλα μέρη. Η καταγγελία έγινε δεκτή και τώρα αναμένεται η απόφαση. 
 
Η δικηγόρος Ruth Machnes δήλωσε στο Israel News στις 5 Μαρτίου ότι «ταυτόχρονα, η προσφυγή θα κατατεθεί επίσης στο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, μαζί με αυτήν του Γερμανού δικηγόρου Reiner Fullmich. Τη Δευτέρα, η προσφυγή θα κατατεθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Ισραήλ από τον Aryeh Suchowolski, σχετικά με την παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Έξι ημέρες αργότερα, η δικηγόρος πρόσθεσε: 
 
«Το πείραμα που διεξάγει η Pfizer στο κράτος του Ισραήλ πραγματοποιείται κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος αποτελεί μέρος του διεθνούς ποινικού δικαίου και υπάγεται στη δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης. Περιμένουμε τώρα μια απόφαση.» 
 
Η καταγγελία που κατατέθηκε στο δικαστήριο έχει ως εξής: 
 
Σας απευθύνουμε εκ μέρους του συλλόγου “Anshei Emet”, ενός συλλόγου υπό ίδρυση, του οποίου τα μέλη είναι δικηγόροι, γιατροί και ακτιβιστές, οι οποίοι επέλεξαν να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να μην λάβουν πειραματική ιατρική αγωγή (ανοσοποίηση κατά του κορωνοϊού), και που πιστεύουν ότι τους ασκείται μεγάλη πίεση, σκληρή και παράνομη, εκ μέρους της κυβέρνησης του Ισραήλ, των μελών της Knesset, των υπουργών, των ανώτερων εκλεγμένων εκπροσώπων του κοινού, των δημοτικών αρχών και πολλών άλλων. 
 
Επιθυμούμε να ξεκινήσουμε με κάποιες βασικές γνώσεις σχετικά με το θέμα: 
 
Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι μια καινοτόμος ιατρική θεραπεία, η οποία μόλις πρόσφατα έλαβε έγκριση από τον FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες (μόνο στο πλαίσιο μιας επείγουσας διαδικασίας), μια έγκριση που δεν είναι οριστική και με στοιχεία για 22 ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου. Επιπλέον, από όλους τους ιατρικούς παράγοντες είναι σαφές ότι οι μακρόχρονες συνέπειες αυτής της θεραπείας δεν έχουν δοκιμαστεί επιστημονικά (με δοκιμές και έρευνα) και οι μακρόχρονες επιπτώσεις και η ασφάλεια της θεραπείας είναι άγνωστες. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι ποτέ μέχρι τώρα, δεν έχει εφαρμοστεί ανοσοποίηση σε όλο τον κόσμο με αυτήν την ιατρική τεχνολογία εισαγωγής ενός συνθετικού M-RNA στο σώμα, και ότι όλες οι προηγούμενες ανοσοποιήσεις λειτουργούσαν μ’ έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με την εισαγωγή ενός απενεργοποιημένου ή εξασθενημένου ιού και τη φυσική διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος εναντίον του. Όπως περιγράφονται από έναν εξέχοντα ανοσολόγο, οι αναμενόμενοι κίνδυνοι από αυτήν την καινοτόμα ιατρική θεραπεία επισυνάπτονται στο Παράρτημα 1 της επιστολής μου. 
 
“Κώδικας Νυρεμβέργης” – Ένας κώδικας ιατρικής δεοντολογίας, που εκδόθηκε με βάση τους νόμους υπό τους οποίους οι Ναζί εγκληματίες δικάστηκαν για τη διεξαγωγή φρικτών ιατρικών πειραμάτων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στη δίκη των γιατρών που είναι γνωστή ως Δίκη της Νυρεμβέργης. Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης στη συνέχεια αποτέλεσε τη βάση της Διακήρυξης του Ελσίνκι, καθώς και τη βάση του νόμου για τα δικαιώματα των ασθενών στο Ισραήλ. 
 
Πρόθεσή μας είναι να σας παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε πώς, στο κράτος του Ισραήλ φέτος, η κυβέρνηση του Ισραήλ με τους υπουργούς της και τα μέλη της Κνεσέτ, τις δημοτικές αρχές και άλλους ανώτερους αξιωματούχους παραβιάζουν τον κώδικα της Νυρεμβέργης κατά τρόπο παράνομο, κατάφωρο και ακραίο, και με λύπη μας, όχι μόνο από μία άποψη, αλλά από πολλές! 
 
α) Συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης για συμμετοχή σε ιατρικό πείραμα – η πρώτη αρχή του Κώδικα της Νυρεμβέργης είναι η προθυμία του ατόμου και η συναίνεσή του κατόπιν ενημέρωσης να λάβει μια θεραπεία και να συμμετάσχει σε ένα πείραμα. Το άτομο θα πρέπει να λειτουργεί με την ελεύθερη επιλογή του, χωρίς την παρέμβαση παραγόντων που του ασκούν βία, εξαπάτηση, απάτη, απειλή, πίεση ή οποιοδήποτε άλλο είδος δέσμευσης ή εξαναγκασμού. Όταν οι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας, καθώς και ο Πρωθυπουργός, παρουσίασαν το εμβόλιο στο Ισραήλ και ξεκίνησαν τον εμβολιασμό των κατοίκων του Ισραήλ, οι εμβολιασμένοι δεν ενημερώθηκαν, ότι στην πράξη συμμετείχαν σε ένα ιατρικό πείραμα και ότι απαιτείται η συγκατάθεσή τους γι' αυτό, σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, και μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Πρωθυπουργός είχε υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία Pfizer (τον κατασκευαστή) δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά και δηλώθηκε επίσης από τον Πρωθυπουργό ότι αυτό ήταν πράγματι ένα ιατρικό πείραμα, και αυτό ήταν η ουσία της συμφωνίας. Αυτό, στην πραγματικότητα, είναι ένα γενετικό ιατρικό πείραμα σε ανθρώπους, που πραγματοποιείται χωρίς συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης, κατά σοβαρή και κατάφωρη παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης. 
 
β) Η Συμφωνία Bibi-Pfizer. Μετά το γεγονός, κατέστη σαφές ότι ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία Pfizer (την παρασκευαστική εταιρεία), σύμφωνα με την οποία το Ισραήλ θα λάβαινε τεράστια ποσότητα εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου, και κατά προτεραιότητα έναντι άλλων χωρών, με αντάλλαγμα, οι εμβολιασμένοι (κάτοικοι του Ισραήλ) να χρησιμεύσουν ως «πειραματικά υποκείμενα» για τη φαρμακευτική εταιρεία. Συμφωνήθηκε ότι η φαρμακευτική εταιρεία θα λάβαινε όλες τις μυστικές ιατρικές και προσωπικές τους πληροφορίες από το Ισραήλ, χωρίς αυτό να είναι εν γνώσει τους ή με προηγούμενη συγκατάθεσή τους. Επιπλέον, πρέπει να δηλώσουμε ότι μέχρι στιγμής, το περιεχόμενο της συμφωνίας που αφορά τους περισσότερους κατοίκους του Κράτους του Ισραήλ, δεν έχει δημοσιευτεί, αν και είναι υποχρεωτική η διαφάνεια σύμφωνα με το νόμο. Και δημοσιεύτηκε αποκρύπτοντας πολλές από τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη συμφωνία. Πρέπει να ειπωθεί και να θυμόμαστε ότι δεν ζούμε σε μια δικτατορική χώρα, επομένως προφανώς μια τέτοια συμφωνία πρέπει να υπόκειται σε πλήρη διαφάνεια στο ευρύ κοινό. 
 
γ) Εναλλακτικές θεραπείες. Όσον αφορά στη συναίνεση μετά από ενημέρωση για ιατρικές θεραπείες, και βάσει των αρχών του Κώδικα της Νυρεμβέργης, υπάρχει υποχρέωση να παρουσιάζονται αναλυτικά και να προτείνονται στους ασθενείς αρκετές εναλλακτικές θεραπείες, αναφέροντας επίσης λεπτομερώς την ιατρική διαδικασία (και ό,τι περιλαμβάνεται) με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα / τα οφέλη και τους κινδύνους που υπάρχουν σε κάθε θεραπεία, για να του επιτρέψουν να πάρει την καλύτερη προσωπική απόφαση σχετικά με τη θεραπεία που προτιμά. Όπως αναφέρθηκε, αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς να ασκείται πίεση και ελεύθερα, ως ελεύθερο άτομο. Παρά όλα τα παραπάνω, το κράτος του Ισραήλ και το Υπουργείο Υγείας δεν παρουσιάζουν στους Ισραηλινούς πολίτες τις υπάρχουσες εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία της νόσου covid19, οι οποίες έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές, με λίγες παρενέργειες και όχι επικίνδυνες. Υποχρεώνουν και πιέζουν τους πολίτες (παραβιάζοντας κατάφωρα τη διαδικασία συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης), παρακρατούν πληροφορίες σχετικά με τους εμβολιασμούς και δημιουργούν μια σκληρή ατμόσφαιρα φόβου και εξαναγκασμού. 
 
δ) Η τέταρτη αρχή είναι ότι το πείραμα θα διεξάγεται έτσι, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία ή η σωματική βλάβη. Η θεραπεία [το εμβόλιο COVID] είναι γνωστό ότι προκάλεσε το θάνατο πολλών ανθρώπων, [και υπήρξαν] σοβαρές βλάβες (μεταξύ των οποίων πρόκληση αναπηρίας και παράλυσης) μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση δεν διέταξε έρευνα για το θέμα. Είναι ενδιαφέρον ότι το Υπουργείο Υγείας παραδέχτηκε ανοιχτά ότι το 41% ​​των αστυνομικών, στρατιωτικών, εκπαιδευτικών και ιατρικών υπαλλήλων που είχαν εμβολιαστεί υπέστη σοβαρές παρενέργειες και τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή τους. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλήρεις αναφορές σχετικά με τον αριθμό των θανάτων ή των βλαβών, όπως θα περίμενε κανείς σε μια τέτοια ιατρική διαδικασία προς όφελος του κοινού που συμμετέχει στο πείραμα. 
 
ε) Η πέμπτη αρχή ορίζει ότι το πείραμα δεν πρέπει να διεξάγεται όταν υπάρχουν λόγοι να υποθέτουμε ότι θα προκαλέσει θάνατο ή σοβαρή βλάβη. Όσον αφορά την παραβίαση αυτής της αρχής, βλ. παραπάνω. Όπως σημειώθηκε, όσον αφορά στα στοιχεία για τους θανάτους, εμείς οι πολίτες τα ακούμε μόνο από στόμα σε στόμα, στα κοινωνικά μέσα (από φίλους, γείτονες ή συγγενείς) και όχι στα κεντρικά μέσα. 
 
στ) Μια επιπρόσθετη αρχή είναι ότι ο παράγοντας που είναι υπεύθυνος για το πείραμα θα πρέπει να είναι έτοιμος να το σταματήσει σε οποιοδήποτε στάδιο εάν εύλογα μπορεί να υποτεθεί ότι θα προκαλέσει βλάβη, αναπηρία ή θάνατο του συμμετέχοντα στο πείραμα. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από αυτή τη θεραπεία, έχουν υποστεί βάβη, έχουν καταστεί ανάπηροι και παρέλυσαν. Ωστόσο, η ισραηλινή κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλλει αυτό το επικίνδυνο πείραμα στους Ισραηλινούς πολίτες. 
 
ζ) Ακολουθούν πρόσφατες δημοσιεύσεις, οι οποίες καταδεικνύουν τις σοβαρές και εγκληματικές παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης εκ μέρους της κυβέρνησης, των υπουργών και των μελών του Knesset, των δημοτικών αρχών και των ανώτερων υπαλλήλων, καθώς και των εργοδοτών. 
 
Παρακάτω, μερικά παραδείγματα (μεταξύ πολλών) παραβιάσεων του Κώδικα της Νυρεμβέργης (που θα επισυναφθούν ως Παράρτημα 2 της επιστολής μου). 
 
Ασκείται οικονομική πίεση: 
1. Η Ένωση Κατασκευαστών, υποστηριζόμενη από νομική γνωμοδότηση, απειλεί να στείλει σε άδεια άνευ αποδοχών κάθε εργαζόμενο που δεν θα εμβολιαστεί. 
 
2. Ο Υπουργός Υγείας, Yuli Edelstein, θέλει να θεσπίσει νόμο που θα εμποδίζει την είσοδο των μη εμβολιασμένων στον χώρο εργασίας. 
 
3. Απειλή ότι δεν θα λάβουν επιδόματα ανεργίας. 
 
Άσκηση της κοινωνικής πίεσης: 
1. Απειλή για την παρεμπόδιση της πρόσβασης σε ψυχαγωγία, αναψυχή και λήψη κοινοτικών υπηρεσιών. 
 
2. Καλλιτέχνες, ηγέτες της κοινής γνώμης και αιρετοί /βουλευτές, που σε κάθε γωνιά επιλέγουν να κάνουν προπαγάνδα, και με επιθετικούς και προσβλητικούς τρόπους προτείνουν ακόμη και ποινές και κυρώσεις. (Π.χ. τα μέλη της Knesset, Ayelet Shaked, Smotrich, και Benet, ο Υπουργός Υγείας Edelstein, ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής Avri Gilad, ο τραγουδιστής Yoram Gaon, ο Judy Nir Moses και άλλοι.) 
 
3. Οχήματα με μεγάφωνα περιφέρονται στους δρόμους προτρέποντας τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, επιθετικές συνομιλίες και ειδοποιήσεις από εταιρείες ασφάλισης υγείας, ακόμη και προγραμματισμός εμβολιασμών χωρίς την επιθυμία των ασφαλισμένων και πολλά άλλα. 
 
Απαγορευμένα προνόμια για εμβολιασμένους:  
1. Το να λαμβάνουν δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, ημέρες διακοπών κ.λπ., που προσφέρονται από τους ιδιοκτήτες διαφόρων επιχειρήσεων στους υπαλλήλους τους. 
 
2. Εκπτώσεις σε διάφορα εμπορικά, ιδιωτικά και δημόσια ιδρύματα, καθώς και η κάρτα παροχών που προωθεί η κυβέρνηση. 
 
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οι πολίτες του Ισραήλ συμμετέχουν σε αυτό το καινοτόμο ιατρικό πείραμα προς όφελος όλων των πολιτών του κόσμου, οι οποίοι για κάποιον λόγο δεν σπεύδουν να λάβουν αυτή τη θεραπεία και περιμένουν να δούν τους Ισραηλινούς πειραματιζόμενους. Το ίδιο ισχύει και για τη συμφωνία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την εταιρεία Pfizer, της οποίας αποκρύπτονται πολλά μέρη, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με τις συμφωνίες της κυβέρνησης με την Pfizer. 
 
Επισημαίνεται ότι τα μέσα που ενεργοποιούνται σήμερα εναντίον των πολιτών, συμπεριλαμβανομένης της προτεινόμενης νομοθεσίας εναντίον όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, όχι μόνο έρχονται σε αντίθεση με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και την αυτοδιάθεση του σώματος, αλλά και τη νομοθεσία που ισχύει στο Ισραήλ, όπως τον βασικό νόμο για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία των προσώπων, τον νόμο για την ελευθερία του επαγγέλματος, τον νόμο για τα δικαιώματα των ασθενών, τον νόμο για τις ίσες ευκαιρίες στην εργασία, την απαγόρευση των διακρίσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες και τον νόμο για την πρόσβαση στην ψυχαγωγία και δημόσιους χώρους και άλλους νόμους. 
 
Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, απευθύνουμε στην εξοχότητά σας δύο βασικά αιτήματα: 
 
1. Διακόψτε αμέσως τον ιατρικό πειραματισμό και τη χορήγηση εμβολίων στους Ισραηλινούς πολίτες. 
 
2. Να δοθεί εντολή στην κυβέρνηση να κινήσει όλες τις νομοθετικές διαδικασίες που παραβιάζουν την αρχή της συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης των ατόμων στη λήψη ιατρικής αγωγής που περιγράφεται παραπάνω, και που καταλύουν το νομικό καθεστώς στο Ισραήλ και την ισραηλινή δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένου του ότι πρέπει να αποφευχθεί η νομοθέτηση του Πράσινου διαβατηρίου και η παράδοση των ονομάτων όσων δεν έχουν εμβολιαστεί στις τοπικές αρχές, όπως και οποιαδήποτε άλλη επιβλαβής νομοθεσία. 
 
3. Ενεργήστε με την απαιτούμενη βαρύτητα εναντίον οποιασδήποτε δημόσιας / εμπορικής / επαγγελματικής οντότητας, η οποία παραβιάζει τους κρατικούς νόμους σε θέματα απασχόλησης ή άλλα θέματα που είναι απαραίτητα για την αποτροπή του καταναγκασμού, του εξαναγκασμού ή της πίεσης για εμβολιασμό, καθώς και των διακρίσεων εναντίον εκείνων που έχουν επιλέξει να μην λάβουν την προαναφερθείσα καινοτόμο ιατρική θεραπεία. 
 
4. Θέτουμε υπόψιν σας ότι ένα αντίγραφο αυτού του εγγράφου θα διατεθεί επίσης σε κανάλια μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, καθώς η παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης αφορά όλες τις χώρες του ελεύθερου κόσμου. 
 
5. Τέλος, διευκρινίζεται ότι μόλις πρόσφατα ελήφθη απόφαση στο Συμβούλιο της Ευρώπης στις 27/1/21, με την οποία ζητείται από όλες τις αρχές να μην ασκήσουν πίεση ή να προσελκύσουν άτομα, προκειμένου να λάβουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με οποιονδήποτε τρόπο. Επομένως, ό,τι είναι καλό για τα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη είναι σίγουρα καλό και για το Ισραήλ – και η ισορροπία είναι εμφανής. 
 
 
 
mandataapoekso
Πηγή: guyboulianne.com μέσω dimpenews.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια