Προσφατα
.

22.2.21

Άστεγος αρνείται να ανταλλάξει τον σκύλο του για ένα σπίτι

Ο Luís Pereira γεννήθηκε στη Σίντρα της Πορτογαλίας και στην ηλικία των τεσσάρων εγκαταλείφθηκε από τη βιολογική του οικογένεια. Λίγο καιρό αργότερα υιοθετήθηκε, αλλά ο δρόμος τον είχε ήδη εισαγάγει σε έναν σκοτεινό δρόμο, τυλιγμένο με ναρκωτικά. 
 
Λόγω της συμπεριφοράς του, η θετή μητέρα του τον έδιωξε από το σπίτι του και παρά το γεγονός ότι σήμερα έχει αντιστρέψει τη συμπεριφορά του, η εύρεση ενός νέου σπιτιού έχει γίνει περίπλοκη, επειδή πριν από μερικά χρόνια συνάντησε έναν σκύλο με το όνομα Kika , τον πιστό του σύντροφο . 
 
Ο Λούις έχει λάβει προσκλήσεις από διαφορετικά καταφύγια, ακόμη και από το υπουργείο, για να του παράσχει βοήθεια, αλλά οι προϋποθέσεις ήταν να εγκαταλείψει τον Κίκα και γι 'αυτόν κάτι που είναι αδύνατο. 
 
Το σκυλάκι μου είναι τα πάντα για μένα , εκτός από τα χρήματα ή ένα μεγάλο σπίτι, η ευημερία του Kika έρχεται πάντα πρώτη. 
 
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID, το χειμώνα, επέζησε από έντονες βροχές κάτω από μια σκηνή, αρνούμενος να πάει σε καταφύγιο επειδή δεν δεχόντουσαν σκύλους λόγω υγειονομικών προβλημάτων. 
 
Πριν από λίγο καιρό είχε εξασφαλίσει ένα σπίτι τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Kika από ένα ίδρυμα. Σε αντάλλαγμα για βοήθεια με διαφορετικά καθήκοντα, ο Λούις και ο σκύλος του είχαν ένα εγγυημένο σπίτι, αλλά όταν προσβλήθηκε από μεταδοτική ασθένεια , αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μέρος, από τότε επέστρεψε στον σκληρό δρόμο. 
 
Λέει ότι χάρη στον Kika κατάφερε να αλλάξει ως άτομο . Δεν μπορεί πλέον να κάνει χρήση ναρκωτικών γιατί πρέπει να τον φροντίζει. «Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 2019. Δεν είναι ούτε δύο ετών. Πήγα να τον αφήσω σε ένα καταφύγιο στο Πόρτο όταν ζούσα εκεί στο δρόμο. Τότε έκανα χρήση διάφορων ουσιών και αποφάσισα να τερματίσω αυτόν τον εθισμό. Δεν ξέρω πώς να εκφράσω την αγάπη μου για τον Kika, έσωσε τη ζωή μου ». 
 
Ο Λούις με την πάροδο του χρόνου έχει αναπτύξει μια σοβαρή πνευμονία, η οποία τον κάνει να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο δρόμο, γι 'αυτό έχει προταθεί ότι, στη χειρότερη περίπτωση, θα τον εγκαταλείψει μόνο αν βρεθεί ένας άνθρωπος για να τον υιοθετήσει. 
 
Ο Pereira ζητά μόνο βοήθεια και δεν ενδιαφέρεται πολύ από πού προέρχεται, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να του επιτρέπει να είναι με τον σκύλο του . Λέει ότι δεν φοβάται να εργαστεί ή να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας. Διαβεβαιώνει ότι «δεν πρόκειται για τα χρήματα, αλλά θέλει πάνω από όλα να είναι μαζί του» . Γνωρίζει ότι έχει λίγο χρόνο και θα πρέπει να πάρει μια απόφαση σύντομα και ό, τι κι αν είναι, είναι πεπεισμένος ότι το κύριο πράγμα είναι η ευημερία του Kika πάνω από όλα. 


.pet-sitting.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια