Προσφατα
.

19.2.21

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4738/27-10-2020 /Φ.Ε.Κ.207Α 
Ξεκινώντας το Σημείωμα αυτό επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά ότι αναφέρω τη λέξη Νόμος μόνο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε γιατί Νόμος και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ βρίσκονται σε απόλυτη αντίθεση, και από την 6-5-2010, όπως πάντα εξηγώ, δεν υπάρχουν Νόμοι αλλά Παράνομες Πράξεις! 
 
Μας ήρθε λοιπόν Φίλοι μου ωραία Οδηγία από τους Φίλους-Συμμάχους και Εταίρους, και συγκεκριμένα από την θρυλική πλέον για το ενδιαφέρον της και για το λόγο αυτό και Πολυαγαπημένη μου ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, να ψηφίσουν τα 300 Παλληκάρια από τη «Λειβαδιά», ένα «Νόμο» για να μπεί πιά το Πόπολο στο δρόμο της συνέπειας ως προς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να πάψουν επιτέλους να είναι «ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ»!! 
 
Έτρεξαν λοιπόν όλοι οι του «ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ» και άλλοι ψήφισαν και άλλοι σαν τις «πουτανίτσες» διαμαρτυρήθηκαν, αλλά τι άλλο να έκαναν τον πιο πάνω «Νόμο», αχ αυτός ο «Νόμος» που προβλέπει ότι: 
 
Για πρώτη φορά στα 200 χρόνια της Ανεξαρτησίας;; την «Ιδιότητα του Πτωχού» την αποκτά ΚΑΙ ο ΙΔΙΩΤΗΣ! Μέχρι τώρα πτώχευε ΜΟΝΟΝ ο έμπορος και ΜΟΝΟΝ με την Πτωχευτική του περιουσία και όχι και την Προσωπική του, αν είχε….. 
 
Η Πτώχευση περιλαμβάνει ολόκληρη την Κινητή και Ακίνητη περιουσία. 
 
Η εφαρμογή του ορίζεται από 1-3-2021 για τους Εμπόρους και από 1-6-2021 για ΟΛΟΥΣ απολύτως, δηλ. Υπαλλήλους, Συνταξιούχους τους πάντες. 
 
Το Χρέος αρκεί να ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 15.000 Ε, αθροιστικά και όχι μόνον ως προς ένα δικαιούχο. Περιλαμβάνεται ακόμα και η Πιστωτική Κάρτα, δηλ. προς το Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες, FUNDS (μπήκαν στη Ζωή μας), κ.λ.π. Τώρα ποιος είναι αυτός που δεν χρωστάει σε όλους αυτούς 15.000 θα ανακηρυχθεί ο ΗΡΩΑΣ του Αιώνα από την Ετήσια απονομή Βραβείων στο Τέλος της χρονιάς , όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο από το ευαγές Ίδρυμα της Ακαδημίας Αθηνών, παρακαλώ! 
 
Από την κήρυξή τους και μετά σαν «Πτωχών» μπορεί να ρευστοποιηθεί κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία και οι ενδεχομένως Τραπεζικές του καταθέσεις, πλήν των εξόδων διαβίωσης. Είναι καλοί άνθρωποι βρέ… Αλλά υπάρχει και το καθήκον Ειλικρίνειας που στα κινητά σου πρέπει να δηλώσεις και πόσα και τι μάρκα εσώρουχα έχει η Γυναίκα σου η η Συμβία σου….. 
 
Αφού στο αρπάξουν το ακίνητό σου μπορείς να το Μισθώσεις με Μισθωτήριο Συμβόλαιο με την Εταιρία διαχείρισης στην οποία περιέρχεται… Άντε μην ακούω παράπονα….. 
 
Και για το τέλος, γιατί τελειωμό δεν έχει άφησα το καλύτερο που είναι κάτι που ούτε ο Φραγκεστάιν δεν θα σκεπτόταν, και για να μην με χαρακτηρίσετε τρελό θα το μεταφέρω ακριβώς και μπορείτε να το θαυμάσετε και μόνοι σας! 
 
Άρθρο 6, περίπτωση ιβ: Ως πρόσωπα συνδεόμενα με τον Οφειλέτη νοούνται: 
 
Ιβα: «Όταν Οφειλέτης είναι ΦΥΣΙΚΟ πρόσωπο, οι σύζυγοι, οι σύμβιοι, οι συγγενείς εξ αίματος η εξ αγχιστείας μέχρι δευτέρου Βαθμού, καθώς και τα Νομικά Πρόσωπα που ελέγχονται από τον Οφειλέτη»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Προσοχή λοιπόν μήπως χρωστάει 15.000Ε κάποιος πρώτος Εξάδελφος του/της Συζύγου, του/της Συμβίας γιατί Πτωχεύσατε……. 
 
Πρίν με χαρακτηρίσετε τρελό, προβοκάτορα η οτιδήποτε άλλο σας παρακαλώ κάντε τον κόπο να διαβάσετε τα πιο πάνω μόνοι σας. Σας έδωσα τις Πηγές για να γλυτώσω την διαπόμπευση ότι πρέπει να με τυλίξουν με τον λεγόμενο «Ζουρλομανδύα».. ΄ 
Εχω μια απορία να μου απαντήσεις και εγώ με όλη την καλή διάθεση θα σε πιστέψω 
 
ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ;; ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ::::: 
 
Αθήνα 16-2-2021 
Αντώνης Παπαντωνίου 
Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)-Νομικός

 litlepost

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια