Προσφατα
.

9.11.20

«Η παιδική εργασία είναι καλή» άρθρο που χρηματοδοτήθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς

Ενώ το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς φαίνεται πως προσπαθεί συστηματικά να υποστηρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ακραία φτώχεια βελτιώνοντας την υγεία και την οικονομική τους δυνατότητα μέσω διαφόρων προγραμμάτων, εκτ'ος από την καμπάνια για τα εμβόλια τώρα με την παράξενη χορηγία ενός άρθρου ανάβει ξανά φωτιές αφού προωθεί την παιδική εργασία. 

Το εν λόγω άρθρο δημοσιεύθηκε στην ενότητα «Παγκόσμια ανάπτυξη» του The Guardian την Παρασκευή με τίτλο «Η παιδική εργασία δεν είναι εκμετάλλευση - μου έδωσε δεξιότητες ζωής». 
Κάτω από την επικεφαλίδα, το λογότυπο του ιδρύματος Bill and Melinda Gates φαίνεται καθαρά με λεζάντα που λέει, "Η παγκόσμια ανάπτυξη υποστηρίζεται από" το ίδρυμα. 

Γράφτηκε από την Elizabeth Sibale, αναπληρωτή επικεφαλής του κόμματος στην παγκόσμια εταιρεία επιπτώσεων Palladium, όπου επαινεί την παιδική της εμπειρία που είχε στο Μαλάουι, δουλεύοντας σκληρά για την οικογένειά της (προετοιμασία φαγητού, μεταφορά νερού και φύλαξη των αδελφών της) ως παράδειγμα της σκληρής δουλειάς έκανε για να γίνει η γυναίκα που είναι σήμερα. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια