Προσφατα
.

7.10.20

Je suis ΑΝΤΙφας

Γιάννης Λαζάρου 
Έχω την Ελλάδα μέσα μου και είμαι δημοκράτης αντιφάς, έτοιμος να πολεμήσω τους μεμέτηδες σαν τον πρόγονο τον Λεωνίδα. Δε γουστάρω τους φας γενικά, γι αυτό είμαι αντιφάς. 
Εμείς οι αντιφάδες είμαστε του Δημοκρατικού Τόξου που έχει την Ευρώπη για πατρίδα. Είμαστε το σύνορο της Ευρώπης και θα το φυλάξουμε από τους εχθρούς, τον Πούτιν, τους αλλόθρησκους κ.λπ. 
Τα τελευταία δέκα χρόνια εμείς οι αντιφάδες στηρίξαμε όλα τα νομοσχέδια που έσωσαν την πατρίδα από τους κακούς. Εντάξει δεν ήταν και όλα καλά και ρόδινα γι αυτό καμιά φορά το ρίχναμε και λίγο έξω διασκεδάζοντας στον Σφακιανάκη, τον Γονίδη, τον Βέρτη, τον Πλούταρχο, την Σαμπρίνα, τον Σάκη, ενώ το Πάσχα ακούμε με κατάνυξη Γαϊτάνο. 
Ξέρουμε τα πάντα αφού μας ενημερώνουν δικά μας παιδιά αντιφάδες κι αυτοί όπως, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας, ο Άρης, ο Μπογδάνος, ο Μπάμπης, ο Ευαγγελάτος, δυστυχώς χάσαμε τον μεγάλο αντιφά Θέμο που ανάμεσα στα αντιφάδικα που μας έλεγε, βλέπαμε και κανέναν κώλο. 
Εμείς οι αντιφάδες έχουμε και αθλητικό πνεύμα γιατί οι πρόγονοι μας έλεγαν ο νους ο υγιής μέσα σε κορμί τσίλικο πρέπει να είναι. Γι αυτό και θαυμάζουμε αθληταράδες όπως η Βούλα, ο Στιβ, ο Βασίλης κ.α. 
Εμείς οι αντιφάδες γουστάρουμε πλέρια τον πολιτισμό και πάμε και στο θέατρο, πιο πολύ στηρίζουμε δικούς μας που είναι μέσα στην κουλτούρα σοβαρά άτομα που όταν συμβεί το απροσδόκητο δηλώνουν: «Το χαστούκι (του Κασιδιάρη) δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο.» 
Μη μας βάζετε ταμπέλες γιατί είμαστε σε πολλά κόμματα αφού είμαστε το δημοκρατικό τόξο και σε μας θα βρεις και δεξιούς και κεντρώους και σοσιαλιστές και αριστερούς. Κάναμε αγώνες μεγάλους γι' αυτό και καταδικάστηκε η Χ.Α. σαν εγκληματική οργάνωση. 
Και το κάναμε αυτό για να καταλάβουν όλα τα όρνια πως πριν δεν ήταν εγκληματική οργάνωση, έπρεπε να αποφασίσει η δικαιοσύνη για να είναι εγκληματικιά. 
Έχουμε και ομάδες στο φάτσαμπούκ που αγωνίζονται. Έτσι και δώσουμε σύνθημα γιομίζει με αγωνιστικά συνθήματα το Ινστα και το Τουίτερ και το Φάτσα. 
Είμαστε σίγουροι πως ανατριχιάσατε βλέποντας την συγκέντρωση στο Εφετείο και ακούγοντας τα συνθήματα για να πιέσουμε την δικαιοσύνη να τους βγάλει εγκληματικούς. Την δικαιοσύνη μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις την πιέζουμε γιατί θέλουμε να είναι ελεύθερη να δικαιώνει τους νόμους που οδήγησαν σε αυτοκτονία πάνω από δέκα χιλιάδες Έλληνες, που μάλλον δεν ήταν αντιφάδες, την δικαιοσύνη που θεωρεί δίκιο την καταπάτηση των βουνών και όλα τα άλλα που ξεπουλάει το δημοκρατικό τόξο στην πατρίδα. Α, όλα κι όλα σ’ αυτά δεν σηκώνουμε κουβέντα, θέλουμε αδέκαστη δικαιοσύνη. 
Τώρα που θα λουφάξουν όλοι οι φας και θα πάνε φυλακή εμείς οι αντιφάδες μπορούμε να ησυχάσουμε πως κάναμε το καθήκον μας απέναντι στην δημοκρατία. Μαζί με τους αρχηγούς του δημοκρατικού τόξου την σώσαμε οριστικά από τα φίδια τα κολοβά. 
Αντιφάδες και αντιφάδισες, είμαστε υπερήφανοι δημιοκράτες. Σκληρά εργαζόμενοι και όπως σε κάθε ιστορική σκληρή περίοδο πρέπει να παίρνουμε και σκληρές αποφάσεις. 
Ο φασισμός καραδοκεί πάντα. Έτσι, όπως και οι δήμιοι εργαζόμενοι ήταν και με εντολές έκοβαν κεφάλια, έτσι κι εμείς κόβουμε την δημοκρατία στα μέτρα μας αρκεί να υπάρχει ΕΣΠΑ και παροχές. 
Υπάρχει δημοκρατία χωρίς αντάλλαγμα; Πατάξαμε τον φασισμό, πατάξαμε τον ναζισμό. Η δημιοκρατία νίκησε και πάντα θα νικάει.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια