Προσφατα
.

1.6.20

Γερμανική επίσημη διαρροή για «παγκόσμιο ψεύτικο συναγερμό»

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας και τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τον έλεγχο της "ζημιάς" που έγινε μετά από μια έκθεση που αμφισβητεί την εδραιωμένη άποψη για τον κορονοϊό και διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών. 

Μερικά από τα βασικά αποσπάσματα της έκθεσης είναι: 
-Η επικινδυνότητα του Covid-19 υπερεκτιμήθηκε: πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν ξεπέρασε το κανονικό επίπεδο επικινδυνότητας. 
-Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον Covid-19 είναι ουσιαστικά αυτοί που θα πέθαιναν  στατιστικά φέτος, επειδή έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό γεγονός (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα). 
-Σε όλο τον κόσμο, μέσα στρίμηνο, δεν υπήρξαν περισσότεροι από 250.000 θάνατοι από τον Covid-19, σε σύγκριση με το 1,5 εκατομμύριο θανάτους (25.100 στη Γερμανία) κατά τη διάρκεια του κύματος της γρίπης 2017-18. 
-Ο κίνδυνος προφανώς δεν είναι μεγαλύτερος από αυτόν πολλών άλλων ιών.
-Να εστιάσουμε πως κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid-19, το κράτος αποδείχτηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς Fake News. 

Αυτές είναι απλές παρατηρήσεις αλλά υπάρχουν και χειρότερα.
Η έκθεση επικεντρώνεται στις «πολλαπλές και βαριές συνέπειες των μέτρων για τον Covid-19» και προειδοποιεί ότι αυτά είναι «σοβαρά γεγονότα». Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των επιβαλλόμενων από το κράτος μέτρων για τον Covid-19 από ό, τι σκοτώνονται από τον ιό. 
Ο λόγος είναι το σκάνδαλο υγείας που δημιούργησαν: Το Γερμανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον Covid-19 αναβάλλει οιανδήποτε χειρουργική επέμβαση διάσωσης ή την καθυστερεί ή μειώνει τη θεραπεία για ασθενείς που δεν είναι άρρωστοι από τον Covid-19. 

Το Βερολίνο αντεπιτίθεται 
Αρχικά, η κυβέρνηση προσπάθησε να διαψεύσει την έκθεση ως «έργο ενός υπαλλήλου», και το περιεχόμενό της ως «δική του γνώμη». 
Ωστόσο, η έκθεση των 93 σελίδων με τίτλο «Ανάλυση της διαχείρισης κρίσεων» έχει συνταχθεί από μια επιστημονική επιτροπή που διορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και αποτελείται από εξωτερικούς ιατρικούς εμπειρογνώμονες από διάφορα γερμανικά πανεπιστήμια. 
Η έκθεση ήταν η πρωτοβουλία μιας υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών που ονομάζεται Unit KM4 και είναι υπεύθυνη για την «Προστασία των υποδομών ζωτικής σημασίας». 
Ο Γερμανός αξιωματούχος που διέρρευσε την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης είναι ο Stephen Kohn. Οι συντάκτες της έκθεσης εξέδωσαν ήδη κοινό δελτίο τύπου ήδη στις 11 Μαΐου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αγνόησε τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων και ζήτησαν από τον υπουργό Εσωτερικών να σχολιάσει επίσημα την κοινή δήλωση των εμπειρογνωμόνων: 
«Τα θεραπευτικά και προληπτικά μέτρα δεν πρέπει ποτέ να επιφέρουν περισσότερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια. Στόχος τους θα πρέπει να είναι η προστασία των ομάδων κινδύνου, χωρίς να φοβούνται τη διαθεσιμότητα ιατρικής περίθαλψης και την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού, όπως συμβαίνει δυστυχώς». 
«Εμείς σε επιστημονική και ιατρική πράξη βιώνουμε τις δευτερεύουσες βλάβες του Covid-19 στους ασθενείς». «Ζητάμε λοιπόν από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών, να σχολιάσει το δελτίο τύπου μας και ελπίζουμε για μια σχετική συζήτηση σχετικά με τα μέτρα για τον Covid-19, που θα οδηγούν στην καλύτερη δυνατή λύση για ολόκληρο τον πληθυσμό» 

Τη στιγμή που γράφτηκε το δελτίο τύπου, η γερμανική κυβέρνηση δεν είχε ακόμη αντιδράσει. Αλλά τα γεγονότα - δυστυχώς - δικαιολογούν τις ανησυχίες των ιατρών. 
Στις 23 Μαΐου, η γερμανική εφημερίδα Das Bild με πρωτοσέλιδο γράφει: «Δραματικές συνέπειες των μέτρων για τον Covid-19: 52.000 χημειοθεραπείες καρκινοπαθών καθυστέρησαν». Ενώ στο ίδιο δημοσίευμα ένας επιστήμονας κύρους προειδοποιεί: «θα νιώθουμε τις παρενέργειες της κρίσης του Covid-19 για χρόνια». 

Ο Der Spiegel στις 15 Μαΐου έγραφε: «Ο Stephen Kohn (ο καταγγέλλων) έχει τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του. Τον συμβούλεψαν να προσλάβει δικηγόρο και ο υπολογιστής στην εργασία του κατασχέθηκε. 
"Ο Kohn είχε αρχικά διαρρεύσει την έκθεση στις 9 Μαΐου στο φιλελεύθερο-συντηρητικό περιοδικό Tichys Einblick, ένα από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας. 
Τα νέα της έκθεσης έγιναν ανάρπαστα από τα μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου - αλλά ήδη την τρίτη εβδομάδα τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί σταμάτησαν να συζητούν το θέμα αρνούμενοι να τα σχολιάσουν. 
Εμβληματική ήταν η προσέγγιση που υιοθέτησε ο Günter Krings, εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών Horst Seehofer και προϊστάμενος του καταγγέλλοντος. Όταν τον ρώτησαν, αν το έγγραφο είναι σοβαρό, ο Krings απάντησε: "Αν αρχίσετε να αναλύετε χαρτιά όπως αυτό, τότε σύντομα θα προσκαλέσετε παιδιά με καπέλα από αλουμίνιο σε κοινοβουλευτικές ακροάσεις. Άνθρωποι με καπέλα από αλουμίνιο (Aluhut) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ανθρώπους που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας. 
Πράγματι, ένα άρθρο του Der Spiegel που επικεντρώνεται στο κίνημα διαμαρτυρίας κατά του Covid-19 και τις συνέπειες της διαρροής έκθεσης περιείχε τη λέξη «συνωμοσία» τουλάχιστον 17 φορές! Και δεν έκανε καμία αναφορά στα θέματα που έθετε η ίδια η έκθεση. 

Το Κίνημα Διαμαρτυρίας  ή "Corona-Rebellen". 
Οι Γερμανοί άρχισαν να διαδηλώνουν εναντίον του Lockdowns ήδη από τον Απρίλιο. Χιλιάδες πολίτες συνεχίζουν να πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις κάθε σαββατοκύριακο, ακόμη και όταν η κυβέρνηση χαλαρώνει τους περιορισμούς. Οι διαμαρτυρίες δεν είναι απλώς ενάντια στους περιορισμούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν συγκριτικά ήπιοι σε σύγκριση με πολλές άλλες δυτικές χώρες. Οι διαμαρτυρίες αμφισβητούν ολόκληρη την ιστορία του Covid-19, και ακόμη περισσότερο τους εμπνευστές της, ειδικά τον ρόλο που παίζει ο Bill Gates, ως ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής του ΠΟΥ (έγινε πρώτος από τότε που ο Trump ανέστειλε τη συνεισφορά των ΗΠΑ). 
Οι μεγαλύτερες διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν στη Στουτγκάρδη στις 9 Μαΐου, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ζήτησαν το δικαίωμα να πουν όχι στη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO). 
Οι Γερμανοί λένε όχι σε οποιαδήποτε Οργουολική λύση που η κυβέρνηση μπορεί κάποια μέρα να επιβάλει από μια αμφισβητήσιμη «κατάσταση έκτακτης ανάγκης», από τις εφαρμογές μαζικής παρακολούθησης έως τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Η έκθεση που διέρρευσε απέδειξε ότι οι φόβοι τους είναι βάσιμοι. Τουλάχιστον όσον αφορά την ψεύτικη φύση της «πανδημίας Covid-19». 


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια