Προσφατα
.

7.8.18

Αυτή είναι η πραγματική, αμερικανοποιημένη, ναζιστική Ουκρανία

Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι βγαλμένα από το «φανταστικό» μυθιστόρημα 1984 του Τζορτζ Όργουελ, συμβαίνουν σήμερα. 

Η πραγματικότητα όπως φαίνεται στην φωτογραφία παραπάνω είναι αδύνατον να δημοσιευτεί στις αμερικανικές «ειδήσεις», επειδή οι αμερικανικές «ειδήσεις» πρέπει να εξαπατήσουν το κοινό τους για όλα τα σημαντικά διεθνή γεγονότα - όπως το οτι οι ΗΠΑ επέβαλαν στην Ουκρανία ένα ναζιστικό καθεστώς.
Η Ρωσία και οι ΗΠΑ αλληλοκατηγορούνται καιρό τώρα για το τι πρέπει να κάνει η Ρωσία επειδή η ίδια πρέπει να προστατευθεί από το αμερικανικό ναζιστικό καθεστώς δίπλα της. 

 Αυτή η φωτό είναι μεταξύ πολλών που δημοσιεύθηκαν αρχικά στο εξαιρετικό άρθρο της 4ης Ιουλίου 2018 του Asa Winstanley στην ηλεκτρονική Ιντιφάντα. Το άρθρο είχε τίτλο "Το Ισραήλ οπλίζει νεοναζί στην Ουκρανία.
Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στην ισχυρή υποστήριξη του Ισραήλ για τη ρατσιστική-φασιστική (ή ιδεολογικά ναζιστική) κυβέρνηση της Ουκρανίας (διαβάστε το για να δείτε την τεκμηρίωση)

 Το Ισραήλ το λειτουργεί ως μέρος του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ προς υποστήριξη της τρέχουσας ρατσιστικής-φασιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, η οποία κυβέρνηση εγκαταστάθηκε με ένα αιματηρό πραξικόπημα που ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να προγραμματίζει το αργότερο μέχρι το 2011 και άρχισε να λειτουργεί την 1η Μαρτίου 2013 και διεξήχθη το Φεβρουάριο του 2014 υπό την κάλυψη του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και των μαζικών διαδηλώσεων Ουκρανών κατά της διαφθοράς στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου, αλλά και ορισμένων ελεύθερων σκοπευτών που είχαν χρηματοδοτήσει οι ΗΠΑ. Αυτά βέβαια δεν μπήκαν ποτέ στις Αμερικάνικες ειδήσεις.

 Πώς, λοιπόν, μπορεί κανείς να πιστέψει τις αμερικανικές «ειδήσεις», οι οποίες κρύβουν αυτή την  πραγματικότητα, αντί να τις αναφέρουν ποτέ στο εξαπατημένο αμερικανικό κοινό

 Οι αντιτρομοκρατικές κυρώσεις των αμερικανικών κυβερνήσεων και οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ με αμερικανικούς πυραύλους και δεξαμενές κοντά και κοντά στα σύνορα της Ρωσίας βασίζονται στα ψέματα των αμερικανικών κυβερνήσεων και όχι στις αλήθειες που αντιπροσωπεύει αυτή η φωτογραφία και οι οποίες εξηγούνται παρακάτω. 

 Στις αμερικανικές «ειδήσεις», η ανατροπή και η αντικατάσταση της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας ήταν «η Επανάσταση του Μαϊντάν» ή «η ουκρανική επανάσταση του 2014», όχι το πραξικόπημα του Ομπάμα στην Ουκρανία. 
Ξαφνικά γεμίζουν τον κόσμο ψέματα και ποτέ δεν θα πουν την αλήθεια για ότι το έκαναν. 
Έτσι, ο George Friedman, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Stratfor  μιας «ιδιωτικής CIA», το ονόμασε «το πιο κραυγαλέο πραξικόπημα στην ιστορία», αλλά μόνο όταν μιλούσε σε ρωσικά ΜΜΕ. Μετά το αρνήθηκε κατηγορηματικά.  Τα ψέματα είναι υποχρεωτικά. 

 Το άτομο που βρίσκεται στο κέντρο αυτής της φωτογραφίας είναι ο Αντρέι Μπιλέτσκυ (ή "Beletsky"), του οποίου το τάγμα είναι απευθείας οπλισμένο από Αμερικανούς φορολογούμενους (δηλαδή από την αμερικανική κυβέρνηση). 
Έχει δηλώσει δημοσίως το ιδίωμα του τάγματος και της δικής του ιδεολογίας, καθώς ο "σοσιαλισμός" ορίζεται ως "άρνηση της δημοκρατίας". 
"Ρατσισμός" ως ορίζεται ως "ενάντια σε Σημίτες και τους υπο-ανθρώπους που χρησιμοποιούν";  τελικά  ορίζεται ως επιβεβαίωση του «ιμπεριαλισμού» έτσι ώστε «να δημιουργηθεί μια Τρίτη Αυτοκρατορία (ένα Ουκρανικό Τρίτο Ράιχ)». 
Παρακάτω είναι μερικά μόνο αποσπάσματα από την ιδεολογική δήλωση του, η οποία έχει παρθεί από τον Χίτλερ αλλά στην "ουκρανική" αντικαθιστώντας τα "γερμανικά": 

(κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε το σύμβολο του ανεστραμμένου ναζιστικού σήματος Wolfsangel, το ίδιο σύμβολο που βρίσκεται πίσω από το Beletsky στην φωτογραφία πάνω)

 Η βασική ιδέα του μυστικού κοινωνικού εθνικισμού είναι η δημιουργία του, που δεν αποτελείται από σωρούς ξεχωριστών ατόμων που ενοποιούνται μηχανικά σε κάτι που ονομάζεται "Ουκρανικά" και η παρουσία του Ουκρανικού διαβατηρίου, αλλά ένας εθνικός βιολογικός οργανισμός, ο οποίος θα αποτελείται από έναν νέο λαό σωματικά, πνευματικά και πνευματικά πιο αναπτυγμένους ανθρώπους. Από τη μάζα των ατόμων θα προκύψει έτσι το έθνος, και το αχνό ξεκίνημα του σύγχρονου ανθρώπου: του Σούπερμαν. 

 Ο κοινωνικός εθνικισμός βασίζεται σε μια σειρά από θεμελιώδεις αρχές που ξεχωρίζουν σαφώς από άλλα δεξιά κινήματα. 
Αυτή η τριάδα είναι: ο σοσιαλισμός, ο ρατσισμός, ο ιμπεριαλισμός. 
 Ι. Σοσιαλισμός. Αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία μιας αρμονικής εθνικής κοινότητας. ... 
 Επί της αρχής του σοσιαλισμού ακολουθεί η πλήρης άρνησή μας στη δημοκρατία και τον φιλελευθερισμό, που παράγουν πολυεθνικά έθνη τα οποία απομονώνονται και στα οποία επικρατεί οχλοκρατία. 
Αντ 'αυτού, υποβάλαμε την ιδέα της εθνικής αλληλεγγύης, της φυσικής ιεραρχίας και της πειθαρχίας, ως βάση της νέας μας κοινωνίας. Δεν μπορεί ένα πλήθος δημοκρατικών ψηφοφόρων που δεν μπορούν να δίνουν συμβουλές για τη δική τους ζωή, πολύ λιγότερο για τη ζωή του κράτους, να διοικεί, αλλά πιστεύουμε στην φυσική επιλογή των καλύτερων εκπροσώπων ηγετών που έχουν γεννηθεί από τους λαούς ως ηγέτες της Ουκρανίας. ... 
 II. Ρατσισμός. Όλος ο εθνικισμός μας δεν θα είναι τίποτα - απλά ένα κάστρο στην άμμο - χωρίς να εξαρτάται από την ίδρυση των ομάδων καθαρού αίματος. ... 
Εάν η ουκρανική πνευματικότητα, ο πολιτισμός και η γλώσσα είναι μοναδικά, είναι μόνο επειδή η φυλετική μας φύση είναι μοναδική. 
Εάν η Ουκρανία γίνει ο παράδεισος στη γη, θα γίνει γιατί μόνο και μόνο η φυλή μας το έκανε έτσι. Κατά συνέπεια, η θεραπεία του εθνικού μας σώματος πρέπει να αρχίσει με τον φυλετικό καθαρισμό του Έθνους. ... 
Η ιστορική αποστολή του Έθνους μας, μια κρίση σε αυτόν τον αιώνα, είναι να οδηγήσει τους Λευκούς λαούς του κόσμου στην τελική σταυροφορία για την επιβίωσή τους. 
Είναι να οδηγήσει τον πόλεμο εναντίον των Σημιτών και των υπο-ανθρώπων που χρησιμοποιούν. 
 III. Ιμπεριαλισμός. Αλλάζουμε τα συνθήματα "Ανεξάρτητη Ουκρανία", "Ηνωμένη Ουκρανία" και "Ουκρανοί", από ένα αυτοκρατορικό έθνος που έχει μακρά ιστορία. ... 
Το έργο της σημερινής γενιάς είναι να δημιουργηθεί μια Τρίτη Αυτοκρατορία (Ουκρανικό Τρίτο Ράιχ) - Μεγάλη Ουκρανία. ... 
Κάθε ζωντανός οργανισμός στη φύση επιδιώκει να επεκταθεί, να αναπαραχθεί, να αυξηθεί ο αριθμός του. Αυτός ο νόμος είναι καθολικός. ... 
Αναστολή σημαίνει εξαφάνιση στη φύση - θάνατος. Η επιβράδυνση της πληθυσμιακής ανάπτυξης οδηγεί σε βιολογικό θάνατο των Εθνών, στην αναστολή της πολιτικής επέκτασης και στην παρακμή του κράτους. ... 
Αν είμαστε ισχυροί, παίρνουμε ό, τι είναι δικός μας με το δικαίωμα και ακόμα περισσότερο, θα οικοδομήσουμε μια αυτοκρατορία υπερδύναμης - Μεγάλη Ουκρανία. ... 
 Ο κοινωνικός εθνικισμός θέτει θεμέλια για να προστατεύσει όλες τις παλιές ουκρανικές αξίες της Αριζίας που έχουν ξεχαστεί στη σύγχρονη κοινωνία. 
Μόνο η ανάκαμψη και η εφαρμογή τους από μια ομάδα φανατικών μαχητών μπορεί να οδηγήσει στην τελική νίκη του ευρωπαϊκού πολιτισμού στον παγκόσμιο αγώνα. Αυτή η στάση είναι σωστή και δεν μπορεί να είναι διαφορετική! 

 Δόξα στην Ουκρανία! 
 Andrei Beletsky 

Το καθεστώς που έχει επιβληθεί από τις ΗΠΑ έχει ακόμη διαπράξει σφαγές κατά των Ουκρανών που μιλούν ρωσικά και επιμένει να εκτοπίζει ή και να τους σκοτώνει όλους

Αυτό ουσιαστικά υποστηρίζεται από τους φορολογούμενους τόσο των ΗΠΑ όσο και του Ισραήλ, καθώς και των Κάτω Χωρών, της Πολωνίας και άλλων συμμάχων των ΗΠΑ που συνέβαλαν στο Τάγμα Azov του Beletsky και χρηματοδοτούν την κυβέρνηση της Ουκρανίας, την οποία ο Ομπάμα εγκατέστησε το 2014. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν φιλελεύθερος, αλλά ήταν επίσης μυστικά ρατσιστής (κατά των Ρώσων). Αυτή η ουκρανική κυβέρνηση δεν θα υπήρχε εάν η προηγούμενη, μη φασιστική και μη ρατσιστική Κυβέρνηση της Ουκρανίας δεν είχε ανατραπεί και αντικατασταθεί από αυτόν

Αυτό σημαίνει απλώς ότι τα ΜΜΕ συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ουκρανικό καθεστώς, αντί να το εκθέτουν. Συνεχίζουν να λένε ψέματα γι 'αυτό. Το αμερικανικό «news'media» εξακολουθεί να λέει ότι αν ο Trump καταδίκαζε και απέρριπτε την κυβέρνηση της Ουκρανίας τότε θα ήταν αντιαμερικανός ή ακόμα και μη αμερικανός. 
Με σπάνιες εξαιρέσεις, τα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής υποστηρίζουν σταθερά το Ουκρανικό καθεστώς που εγκαθίσταται από τις ΗΠΑ. Επειδή αυτές οι εξαιρέσεις είναι τόσο σπάνιες, υποστηρίζουν επίσης το αμερικανικό κοινό και το κοινό στις συμμαχικές χώρες. 
Η εφημερίδα Hill ήταν κάποτε αρκετά θαρραλέα και δημοσιεύσε ένα εξαιρετικό άρθρο: «Η πραγματικότητα των νεοναζί στην Ουκρανία απέχει πολύ από την προπαγάνδα του Κρεμλίνου», όπου οι σύνδεσμοι τεκμηριώθηκαν ότι σε μια συνύπαρξη των «διαδοχικών» συντηρητικών, το αμερικανικό Κογκρέσο είναι ουσιαστικά ενωμένο για την υποστήριξη του καθεστώτος ναζιστών που δημιουργήθηκε από τον Ομπάμα στην Ουκρανία. 
Αυτή είναι μια ζοφερή πραγματικότητα, αλλά είναι αδιαμφισβήτητα αληθινή και παραμένει κρυμμένη αντί να αναφέρεται στις αμερικανικές «ειδήσεις». 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Trump συνεχίζει τις πολιτικές του Ομπάμα όπως αυτή, αντί να τις καταδικάζει και να τις ακυρώνει - γι 'αυτό δεν κατηγορεί τον Ομπάμα ότι είχε κλέψει την Ουκρανία, αντί να κατηγορήσει τον Πούτιν ότι είχε «κλέψει» την Κριμαία. 
Αν ο Trump ήθελε πραγματικά να εκθέσει τα ψέματα της αμερικανικής «ειδησεογραφίας», αυτή είναι η πρώτη από τις φάρσες του Ομπάμα που θα εκθέσει απευθείας στον Αμερικανό λαό με μια μεγάλη υπηρεσία στο έθνος, συνοδευόμενη από βίντεο κλιπ που δείχνουν τα πραγματικά στοιχεία, θα σοκάρει το έθνος και θα αρχίσει την πραγματική συζήτηση, την οποία η αριστοκρατία της Αμερικής μπλοκάρει. 

 Με τέτοια μέσα, πώς μπορεί να υπάρξει ποτέ δημοκρατία στην Αμερική; 
Θα μπορέσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος να αποφευχθεί; 

 Αυτό το άρθρο στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά δεν είναι πιθανό να δημοσιευτεί από πολλούς (αν υπάρχουν). 
 Σας παρακαλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε αυτό το άρθρο σε όλους τους φίλους σας, ώστε αυτή η κατάπτωση της αλήθειας να σταματήσει . 
Η κατάσταση είναι ουσιαστικά παρόμοια με την προσπάθεια της Αμερικής να καταλάβει τη Συρία, αλλά πιο εύκολα περνάνε τα ψέματα για την Ουκρανία. και οι σύνδεσμοι  τα τεκμηριώνουν αυτά - αυτοί αρκούν για να υποδείξουν την πραγματικότητα της σημερινής αμερικανικής κυβέρνησης: μια κυβέρνηση που δεν αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα τον αμερικανικό λαό. 


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια