Προσφατα
.

6.6.18

Τυφλός είναι με εγκεφαλικό, ας του πάρουμε το σπίτι

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κυρία Δάβου, ο σύζυγός της από το 2006 έχει 100% αναπηρία και μαζί με τα δυο άνεργα παιδιά τους ζουν με το αναπηρικό βοήθημα που είναι 680 ευρώ το δίμηνο. 

Τα μάτια υγραίνουν και η φωνή σπάει όταν μιλάει για το πρόβλημα που τείνει να γίνει εφιάλτης. 
Η κυρία Καλλιόπη Δάβου βρίσκεται αντιμέτωπη με την έξωση από το σπίτι της αφού τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι της στα Βριλήσσια για 80.000 ευρώ, την ώρα που ο σύζυγό της είναι τυφλός και νοσηλεύεται και με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο. 
Η ιστορία του Παναγιώτη και της Καλλιόπη Δάβου είναι ακόμη μια μεταξύ εκείνων που μπήκαν εγγυητές σε δάνειο φιλικού τους προσώπου το οποίο όμως αποδείχθηκε αφερέγγυο και τώρα η Τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι. 
Η κυρία Δάβου μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM 104,6 εξήγησε πως ο σύζυγό της και εκείνη μπήκαν εγγυητές για ένα δάνειο 200.000 ευρώ ενός φίλου και συναδέλφου του συζύγου της ο οποίος όμως δεν πλήρωνε τις δόσεις με αποτέλεσμα η Τράπεζα να διεκδικεί σήμερα 80.000 ευρώ βγάζοντας σε πλειστηριασμό το σπίτι τους. 
 Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κυρία Δούβα, ο σύζυγός της από το 2006 έχει 100% αναπηρία και μαζί με τα δυο άνεργα παιδιά τους ζουν με το αναπηρικό βοήθημα που είναι 680 ευρώ το δίμηνο! 
Την ίδια ώρα το σπίτι που μένουν βγαίνει σήμερα σε πλειστηριασμό και ο κίνδυνος να μείνουν άστεγοι είναι πιο ορατός από ποτέ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια