Προσφατα
.

11.8.17

Ρώτησαν τους Αμερικανούς που είναι η Β. Κορέα

Το αποτέλεσμα...απολαυστικό
Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή ότι θα πολεμήσουν με τη Βόρεια Κορέα, αλλά ελάχιστοι μπορούν να εντοπίσουν τη χώρα στον χάρτη. 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από το 60% των πολιτών στις ΗΠΑ στηρίζουν έναν πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, ελπίζει κάποιος ότι η πλειοψηφία θα είναι σε θέση τουλάχιστον να εντοπίσει τη χώρα σε χάρτη. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. 
Η απολαυστική ανακάλυψη έγινε όταν ο Jimmy Kimmel και η ομάδα του επισκέφθηκαν το Hollywood Boulevard στο Λος Άντζελες, και ζήτησαν από τους περαστικούς να εντοπίσουν τη Βόρεια Κορέα σε ένα χάρτη. 
Πολλοί πολίτες δήλωναν εκ των προτέρων για την έλλειψη γεωγραφικών γνώσεων τους, αλλά έκαναν μια μαντεψιά ούτως ή άλλως. 
Οι εκτιμήσεις τους για το κράτος του Κιμ ήταν μια μεγάλη βόλτα από τον Καναδά έως τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία. Μόνο ελάχιστοι γνώριζαν πραγματικά πού βρίσκεται η Βόρεια Κορέα. 
Αν και η πολιτική κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι η ιδανικότερη προς το παρόν, ευτυχώς που οι ερωτηθέντες δεν είναι υπεύθυνοι για την εκτόξευση πυραύλων. 


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια