Προσφατα
.

12.7.17

Στην εξουσία βρίσκεται ό,τι σου αξίζει πάντα

Ο δήμαρχος Κορίνθου που μάχεται για την προστασία του Κορινθιακού ψαρεύει καρχαρίες!
Καθόλου απίστευτο και πέρα για πέρα αληθινό, το κάθε άρρωστο κομματόσκυλο που ορίζεται «δημοκρατικά» να διοικεί έναν πιο άρρωστο λαό κάνει την αρρώστια του μόδα: 
Ο δήμαρχος Κορίνθου και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ) Αλέξανδρος Πνευματικός φωτογραφίζεται με καρχαριοειδές στην αυλή του σπιτιού του! Το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα archipelagos.gr και προκαλεί τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση. 
Ο δήμαρχος Κορίνθου αντί να κυνηγάει τις τσούχτρες που έχουν κατακλύσει τον Κορινθιακό ακυρώνοντας τον από τουριστικό προορισμό κυνηγάει τα καρχαριοειδή που είναι από τους μεγαλύτερους θηρευτές των ασπόνδυλων, παραβαίνοντας και την σχετική κοινοτική οδηγία που απαγορεύει ρητά την αλίευση του συγκεκριμένου είδους για την προστασία της θαλάσσιας ζωής. 
Την ίδια στιγμή που οι επιστήμονες φωνάζουν ότι ο κύριος λόγος για την εμφάνιση και επέλαση των μεδουσών είναι η υπεραλίευση και δη των μεγάλων ψαριών που θεωρούνται και θηρευτές των μεδουσών, ο δήμαρχος Κορίνθου καμαρώνει μπροστά στον φωτογραφικό φακό για το θήραμα του, το οποίο υποτίθεται πως προστατεύεται από τις δράσεις του οικολογικού συλλόγου που εκπροσωπεί. Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η ιστοσελίδα archipelagos.gr και το οποίο αναδημοσιεύεται από δεκάδες άλλες ιστοσελίδες καθώς και από τα προφίλ χρηστών στο facebook δεν αναφέρεται η χρονική στιγμή που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, αν κι αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο καθώς η πράξη είναι που μετράει.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια