Προσφατα
.

8.6.17

Οι παρακαταθήκες του Χίτλερ στην πράξη

Ο εχθρός σήμερα είναι «λυτρωτής και σύμμαχος»
Γιάννης Λαζάρου
Είναι φυσικό να μην είναι φανερά σήμερα ευαγγέλιο για την Ευρώπη ο «Αγών μου» διότι ακόμη είναι νωρίς, όμως η προεργασία για την τελική πράξη συντελείται καθημερινά γύρω μας με τις ευλογίες «πατριωτών» ψηφισμένων και ψηφοφόρων. 
Στην Ελλάδα που προτρέπει τους νέους να καλλιεργήσουν αρωματικά φυτά πληρώνοντας χρυσάφι το σιτάρι για να φάνε ψωμάκι, στην Ελλάδα όπου ο διορισμένος πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για τους γαμιστρώνες της νεολαίας, στην Ελλάδα όπου ο τσαμπουκάς του δίκαννου και του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" έγινε ατελείωτη ουρά στην κάθε ΔΕΗ για επιβίωση, οι «δημοκρατικά» ψηφισμένοι παρακρατικοί δεν κρύβονται πια. Αντίθετα καμαρώνουν αφού είναι οι «σωτήρες» και οι «λυτρωτές» μιας χώρας που παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις των Γερμανών. 
Ξέρουν πολύ καλά πως δεν φτάνει να πληρώνουν τον μισθουλάκο των εκατομμυρίων υπαλλήλων τους στην Ελλάδα αλλά πρέπει να δημιουργήσουν υπόβαθρο μακροχρόνιας κατοχής διότι κάποια στιγμή ο μισθουλάκος θα γίνει καπνός. Τον ρόλο των εκμαυλιστών εκτός από τους εγχώριους πρόθυμους για όλα με οργανώσεις, ΜΚΟ, κόμματα, αναλαμβάνουν και επίσημα οι σύγχρονοι Γκέμπελς. 
Η περίπτωση του Ιδρύματος Konrad Adenauer που δρα με τις ευλογίες όλων τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία. To συγκεκριμένο Ίδρυμα του οποίου η έδρα βρίσκεται στη Βόννη, έχει γραφεία και τρέχει προγράμματα σε 100 διαφορετικές χώρες. Είναι μέλος του Κέντρου για τις Ευρωπαϊκές Σπουδές, του επίσημου οργανισμού και think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP) στο οποίο συμμετέχουν όλα τα συντηρητικά και δεξιά κόμματα της Ευρώπης. 
Με την υποστήριξη του Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης" αλωνίζει την Ελλάδα από την Κρήτη, τα Γιάννενα κ.λπ και καλεί τους νέους να συμμετέχουν για να αποκτήσουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία. 
Βέβαια, η θεματολογία της ακαδημίας του ιδρύματος είναι συγκεκριμένη και ταυτίζεται με τις θέσεις και της Γερμανίας για την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων, όπως εκφράζεται από τον Σόιμπλε αλλά ποιος να αντισταθεί, οι ψηφισμένοι παρακρατικοί της Ελλάδας; 
Σύσσωμο το παρακράτος της ΝΔ στηρίζει την ενέργεια συμμετέχοντας στα «σεμινάρια», αλλά από την άλλη ουδείς Συριζαίος πήρε χαμπάρι διότι αυτοί συμμετέχουν σε άλλα κόλπα με το Ινστιτούτο Levy Economics. Όλοι από κάπου σέρνονται και κάποιους εξυπηρετούν. Η μοναδική που δεν εξυπηρετείται από κανέναν είναι η Ελλάδα. Ακόμη και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της την προδίδουν. 
Να θυμηθούμε ότι τον Ιούλιο του 2015 είχε δημιουργηθεί θέμα με τη διοργάνωση «Δημοσιογραφικού Εργαστηρίου» που είχε πραγματοποιηθεί για 5η φορά μέσα σε τρία χρόνια με σκοπό τη δημιουργία κλίματος «αλληλοκατανόησης» ώστε να προβάλλονται όπως πρέπει «δημοσιογραφικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος» που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών (Γερμανίας-Ελλάδα). 
Ο εκπρόσωπος του ιδρύματος στην Ελλάδα διαβεβαίωνε ότι με τα σεμινάρια και άλλες πρωτοβουλίες «δημιουργείται μία ομάδα συνεργατών του ιδρύματος», το οποίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, συνεργάζεται ως εταίρος «με κρατικά θεσμικά όργανα, κόμματα, οργανώσεις της δημοκρατικής κοινωνίας, καθώς και με την επιλεγμένη ελίτ. Συμβάλλουμε στην τήρηση της διεθνούς τάξης, που σε κάθε χώρα καθιστά δυνατή την ανάπτυξη σε έναν χώρο ελευθερίας και ατομικής ευθύνης». 
Αυτό λοιπόν είναι και το «ζουμί», η τήρηση της διεθνούς τάξης που επιθυμούν οι κατακτητές και την επιτυγχάνουν με άβουλα όργανα σε κάθε χώρα. Ο ψηφοφόρος κάθε κόμματος που στηρίζει αυτές τις ενέργειες μέσω των ιδρυμάτων τύπου "Konrad Adenauer- Μητσοτάκη", "Levy Economics", "Καραμανλή-Adenauer", "Ελληνογερμανικής Φιλίας", "Σημίτη" κ.λπ είναι συμμέτοχος στην προδοσία που διαπράττεται εδώ και χρόνια. 
Η δικαιολογία του «δεν γνώριζα» δεν υφίσταται πλέον διότι ακόμη και οι αρχηγοί των κομμάτων στηρίζουν ανοιχτά την επέλαση των κατακτητών. Δεν κρύβονται όπως παλιά σε πύργους για να σχεδιάσουν το νέο Ράιχ. Λαμβάνουν μέρος στις δραστηριότητες ειδικά της Γερμανικής επέλασης ανοιχτά καλώντας την κοινωνία να σκλαβωθεί μόνη της. 
Δεν αντιμετωπίζεται η νέα κατοχή διότι ήδη οι θέλοντος δεν  έχουν απέναντί τους μόνο τους εχθρούς Γερμανούς αλλά και τις εκατοντάδες χιλιάδες εκμαυλισμένους με το παντεσπάνι (ξεροκόμματο) που τους πετάνε. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια