Προσφατα
.

21.6.17

Μουσικόφρονες για καλό σκοπό

Ως Μανώλης Παπούλιας και  Μουσικόφρονες κυκλοφορούμε το Digital single ‘’ Πότε ’’ σε ανεξάρτητη παραγωγή, προς υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες ΄΄Παιδικά όνειρα ΄΄του Δήμου Δέλτα Θες/νίκης. 
Εκτός από τα πιθανά έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι κύριος σκοπός είναι η δημοσιοποίηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού προς ενίσχυση για την, εδώ και χρόνια, προσπάθεια του συλλόγου να πραγματοποιήσει την ανέγερση κατάλληλης υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης των παιδιών. 
Ευχαριστούμε πολύ, μέσα στους δύσκολους καιρούς για όλους μας ελπίζουμε στην υποστήριξη από μέρους σας. 

Θα βρείτε το τραγούδι εδώ για να το κατεβάσετε και εδώ για να το ακούσετε. 
Προσφορές στα ΄΄παιδικά όνειρα ΄΄ Τράπεζα Πειραιώς 6219040031034 Iban GR03 

Ακούστε και τον Μανώλη Παπούλια σε ένα άλλο τραγούδι εδώ 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και Μουσικοφρονες 
Ιδρυτικό μέλος, συνθέτης, κιθαρίστας του ελληνικού ροκ συγκροτήματος ‘’Μοντάζ’’ όπου μέσα από τις δισκογραφικές δουλειές τους,τα τραγούδια τους΄΄Τι κόσμος είναι αυτός΄΄, ΄΄Σαμοθράκη΄΄, ΄΄δεν είσαι εδώ΄΄, ΄΄ο δολοφόνος΄΄, ΄΄αλλάζω τα χρώματα΄΄, κτλ έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία της εναλλακτικής ροκ ελληνικής μουσικής. 
Επίσης ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων ‘’τα αερικά του βάλτου’’ και ‘’Μουσικόφρονες’ ’όπου με το νέο έντεχνο ρεμπετορόκ ύφος του, παρουσιάζει δικά του προσωπικά, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια του, από την δισκογραφία των Μοντάζ. 
Παράλληλα κυκλοφόρησε την ορχηστρική δισκογραφική δουλειά ’’μπλουζοπαρμένα ταξίμια’’ και εξέδωσε την ποιητική συλλογή’’ μια ανάσα άσυλο …ευχαριστώ αγάπη’’. 
Συνεργάστηκε και συμμετείχε ως κιθαρίστας σε παραγωγές άλλων μουσικών, αλλά και ως τραγουδοποιός σε μουσικές σκηνές, συνεργασίες επίσης με θεατρικές ομάδες για τις οποίες έγραψε μουσική, και τραγούδια. 
Οι ‘’Μουσικόφρονες’ είναι Αντιγόνη Θεοχάρη. κιθάρα, Μαρία Κοσμίδου τραγούδι , Μάκης Γκότζικας μπουζούκι Αντώνης Ζάχος κρουστά, Κώστας Μπύρος βιολί , Κώστας Γιαννακάκης κόντρα μπάσο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια