Προσφατα
.

12.6.17

Αν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα είσαι γελασμένος

Εφοριακοί καρατέκα
Η ενέργεια μάλλον έγινε για να πάρουν κανένα εξτραδάκι αφού έχουν ξεζουμίσει όλους τους άλλους τρόπους για να κονομάνε. Το ράιχ φροντίζει τους υπαλλήλους του και τους εκπαιδεύει για να είναι έτοιμοι απέναντι στον εχθρό. 
Με κεντρικό σύνθημα «βαστάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος» ανερυθρίαστα λαμβάνουν μέρος σε όποιον εξευτελισμό κι αν τους υποβάλουν  αφού το «λέει ο νόμος». 
Δεν είναι σενάριο ταινίας, ούτε ανέκδοτο! Η ελληνική κυβέρνηση αντί να τους εξασφαλίσει ότι θα μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους, τους βάζει να παρακολουθήσουν προγράμματα εκγύμνασης, ώστε να μην κινδυνέψουν σε περίπτωση που βρεθούν απέναντι σε εξαγριωμένους…. επιχειρηματίες! 
Τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν σε επιχειρήσεις και η αδυναμία του κράτους να προστατεύσει τα στελέχη του ΑΑΔΕ, ώθησε την διοίκηση να υπογράψει συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, δημιουργώντας τμήμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπάλληλοι ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης δυο φορές την βδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα μετά την εργασία τους στις εγκαταστάσεις της Καλλιθέας και Άγιο Κοσμά. 
Την εκγύμναση τους έχει αναλάβει ο ομοσπονδιακός προπονητής πάλης και πρωταθλητής Μπάμπης Καλτσίδης, ο οποίος είναι και υπάλληλος της ΑΑΕΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων). 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια