Προσφατα
.

18.2.17

Στ' Λάρσα τσ' ινοχλάν τα πλιά !!!

Το όνομα του είναι "Χαρούλα" και σίγουρα δεν πίστευε ποτέ πως εκτός των άλλων θα χρησιμοποιηθεί και ως τρομοκράτης. 
Πουλιά όπως κάργιες, σταχτοκουρούνες κ.α. για κάποιο λόγο το βράδυ κούρνιαζαν στα δέντρα της Λάρισας. Αυτό ενόχλησε σφόδρα τους νοικοκυραίους και αγανάκτησαν. 
Τότε ο Ζαούτσος, αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αμαξοστασίου του Δήμου Λαρισαίων μετά από την φαεινή ιδέα του υπαλλήλου Χριστοδούλου έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο «απαλλαγή απ τσ' κουτσλιές π' κουτσλάν τα πλιά». 
Πήραν την Χαρούλα και την έμαθαν να κόβει βόλτες και την νύχτα για να φοβούνται τα άλλα πτηνά και να φεύγουν να πηγαίνουν στον Πηνειό. Γιατί αν δεν το ξέρετε της Λαρίσης το ποτάμι το λένε Πηνειό και της Λαρίσης τον φωστήρα τον λένε Ζαούτσο. 
Έτσι ησύχασαν και οι καταστηματάρχες γιατί τα αποτελέσματα είναι «εκπληκτικά» όπως μας βεβαιώνει ο Ζαούτσος. 
Το ταλαίπωρο πουλί «πιάνει δουλειά» κάθε ημέρα στις 6 το απόγευμα αφού τότε θα μεταφερθεί στο κέντρο της πόλης της Λάρισας και μετά από 30 με 45 λεπτά αναγκαία για να εγκλιματιστεί, ξεκινά τις πτήσεις του στον ουρανό της περιοχής ώστε μέσω της κυριαρχικής του φύση να "εκδιώξει" κάθε άλλο πτηνό. 
Το σίγουρο είναι πως ο Ζαούτσος θα εκλεγεί πάλι μετά από τις θυσίες που έκανε για τον Λαρισινό λαό, όσο για την Χαρούλα, την έμαθαν και να κουτσουλάει στα δημόσια ουρητήρια. Τέτοιος πολιτισμός.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια