Προσφατα
.

18.1.17

Στην υπηρεσία της «δημοκρατίας» το σεξ

Ποια ρουσφέτια και ποιοι διορισμοί στο δημόσιο; Το ισχυρότερο όπλο της «δημοκρατίας» έβαλε μπροστά η Mishi Mboko για να κερδίσει το κόμμα της φυσικά. 
Η βουλευτής και εκπρόσωπος των γυναικών στην πόλη της Μομπάσα, Mishi Mboko ζητά από τις γυναίκες να σταματήσουν να κάνουν σεξ με τους συζύγους τους μέχρι να τους αποδείξουν πως φρόντισαν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να τους επιδείξουν τη σχετική κάρτα. 
Οι εκλογές στην Κένυα έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Αυγούστου και η αύξηση της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία εκτιμάται πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξηθούν οι ψήφοι της αντιπολίτευσης. 
«Γυναίκες αυτή είναι η στρατηγική που πρέπει να υιοθετήσετε. Είναι η καλύτερη. Αρνηθείτε τους το σεξ μέχρι να σας δείξουν την κάρτα εγγεγραμμένου ψηφοφόρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ οι εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους λήγουν στις 17 Φεβρουαρίου. 
Όπως εξήγησε η Mboko, το σεξ είναι ένα ισχυρό όπλο που θα ενθαρρύνει τους άνδρες να συμμετάσχουν στις εκλογές ενώ πρόσθεσε πως ο δικός της σύζυγός της δεν θα επηρεαστεί από αυτό το μποϊκοτάζ στο σεξ καθώς έχει ήδη κάρτα ψηφοφόρου. 
Στην Κένυα, ο πρόεδρος Uhuru Kenyatta επιδιώκει να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία και απέναντι του θα βρεθεί ο υποψήφιος που στηρίζουν από κοινού κόμματα της αντιπολίτευσης μεταξύ των οποίων και το ODM στο οποίο ανήκει ο Mboko. 
Σημειώνεται πως γυναίκες στην Κένυα απείχαν από το σεξ και το 2009 για μια εβδομάδα μία εβδομάδα να πείσουν τον τότε πρόεδρο και τον τότε Πρωθυπουργό να συμφιλιωθούν προς αποφυγή μιας πολιτικής κρίσης.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια