Προσφατα
.

4.7.16

Θα σι φάει η Μπάου

Γιάννης Λαζάρου
Μπάου για όποιον δεν ξέρει είναι ονομασία της Αρκούδας σε κάποιον ορεινό όγκο της Ελλάδας. Με αυτή την φοβέρα η μανάδες ανάγκαζαν τα παιδιά να κάνουν αυτό που ήθελαν. Από το να κοιμηθούν μέχρι το να φάνε ή να συμμαζευτούν από το παιχνίδι.
Έτσι η ταλαίπωρος Μπάου γινόταν ένας φυσικός εχθρός που έσπερνε τον τρόμο αν εμφανιζόταν, και αρματωμένοι πια οι πιτσιρικάδες που εν τω μεταξύ μεγάλωναν από γενιά σε γενιά, έβγαιναν να σκοτώσουν το κακό θεριό.

Η Μπάου δεν είναι το μοναδικό ζωντανό πλάσμα στον πλανήτη που φοβάται ο άνθρωπος. Ό,τι πετάει κολυμπάει ή περπατάει είναι εχθρός αν του χαλάσει την βόλεψη. Από ένα μικρό σπουργίτι που μπορεί να κουτσουλίσει την σιούβ (SUV) αμαξάρα μέχρι τον αιμοβόρο πάνθηρα της Κρήτης όλα είναι εχθροί και τους πρέπει θάνατος.
Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε ένα τεράστιο αιλουροειδές στην Κρήτη. Ναι όπως το ακούτε: ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Έτσι βγήκαν λέει στο κατόπι να το εντοπίσουν το ζώο γιατί φοβάται ο κόσμος.

Φαντάσου τώρα να είσαι το "τεράστιο" αιλουροειδές ζώο και να σε πάρουν στο κατόπι τα ζώα γενικώς. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου. Να οι φωτογραφίες από φουρόγατους και πάνω απ' όλα να η στοχοποίηση των πλασμάτων τα οποία θα την πληρώσουν γιατί κάποια καημένα σκιάζονται. 

Είναι τα ίδια καημένα που δεν έχουν αφήσει ζωντανό από λαγό μέχρι κρι-κρι ζωσμένα με οπλισμό λες και είναι μαχητές του ISIS έτοιμοι για φωτογραφία να σκιαχτεί ο πλανήτης. 
Είναι τα ίδια καημένα που όρμησαν πριν ένα χρόνο στο Ζαγόρι να βγάλουν σέλφι με το αρκουδάκι και μετά σκιάχτηκαν την μαμά Μπάου που εμφανίστηκε. Ήθελαν να γίνουν viral στα social τα ζώα όπως τα άλλα ζώα που έσκασαν το δελφίνι, όπως... όπως... όπως. 
Στην φύση δεν θα συναντήσεις ζωντανό πλάσμα μειωμένης αντίληψης, όμως θα συναντήσεις δισεκατομμύρια ζώα ηλιθίων. 

Διαβάστε και κλάψτε μεταφορά είδησης από Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης και από εξαθλιωμένα ανθρωπάρια που το παίζουν δημοσιογράφοι: "......Και ενώ το θέμα με το αιλουροειδές που τρομάζει ντόπιους και τουρίστες και που όλοι στην περιοχή της Σητείας προσπαθούν να το εντοπίσουν και να δουν από κοντά τελικά περί τίνος πρόκειται, μία δεύτερη περίπτωση πάλι από τουρίστες, καταγράφηκε στο Φράγμα του Αποσελέμη. 
Το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου δέχθηκε κλήση από τουρίστες στην περιοχή, που μέσα σε πανικό περιέγραψαν πως είδαν δύο αιλουροειδή. Στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό καθώς και τζιπ του ΤΑΕ Ηρακλείου προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει. 
Οι αστυνομικοί αυτό που είδαν ήταν μάλλον δύο κρητικές αγριόγατες «φουρόγατοι» οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Φαίνεται λοιπόν πως οι «φουρόγατοι» βγήκαν ομαδικά να κάνουν τη βόλτα τους, τρομάζοντας δίχως να το θέλουν εκείνους τους βλέπουν". 

Τουλάχιστον ο Σήφης ο "κορκόδειλας" έσκασε από αηδία και γλύτωσε. Το αιλουροειδές μάλλον θα την πληρώσει με το αίμα του.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια