Προσφατα
.

11.7.16

Ποιοι είσαστε τελικά εσείς;

Γιάννης Λαζάρου 
Η δήλωση της Μέρκελ στο γερμανικό δίκτυο ZDF έρχεται για ακόμη μια φορά όχι να επιβεβαιώσει το ποιοι κυβερνάνε μια χώρα που έχει κυβέρνηση και πρωθυπουργό αλλά να δώσει ακόμη ένα δείγμα γραφής για τα μελλούμενα και την ύπαρξη αυτής της χώρας(;). 
Ακολουθούμε το σωστό μείγμα πολιτικής για την Ελλάδα είπε η Γερμανίδα και υπεραμύνθηκε της γερμανικής πολιτικής στην κρίση του ευρώ για την οποία, όπως είπε, βρέθηκε το σωστό μείγμα αναφέροντας μάλιστα ως παράδειγμα τη χώρα μας. 
Σε μια ρημαγμένη κοινωνία όπου βασικές ανθρώπινες αξίες έχουν καταπατηθεί βάναυσα η Μέρκελ με τους υποτακτικούς εγχώριους γερμανοτσολιάδες πολιτικούς και οπαδούς βρήκε το σωστό μείγμα πολιτικής. Και ο Αδόλφος με την παρέα του αυτό ακριβώς πίστευε όταν δημιουργούσε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η σημερινή γερμανική πολιτική δεν χαλάει χρήμα να χτίζει στρατόπεδα, τα δημιουργεί σε ολόκληρες χώρες πάντα με την συνεργασία των πρόθυμων που στην περίπτωση της Ελλάδας είναι αμέτρητοι. 
Τόνισε με έμφαση πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αποτελούν προϋπόθεση για να συνεχίσουμε να έχουμε θέσεις εργασίας στην Ευρώπη και για να μην δημιουργηθούν οι θέσεις κάπου αλλού. Ποια Ευρώπη; Ποιες θέσεις εργασίας; Ποιο είναι το αλλού; Ποιοι είσαστε τελικά εσείς που βρήκατε το σωστό μείγμα και κυβερνάτε την Ελλάδα; 
Φυσικά γα την Μέρκελ το σωστό μείγμα είναι να υπάρχει μια ισχυρή Γερμανία και να έχει αποικίες τύπου Ελλάδας. Το αφύσικο είναι ο απλός πολίτης που ακόμη αποκαλούν Έλληνα να συμπράττει σε όλα αυτά. Κάποια στιγμή πρέπει να καταμετρήσουμε τα είδη των πολιτών που κατοικοεδρεύουν σ' αυτή την χώρα. Να δούμε τελικά ποια "φρούτα" ευδοκιμούν στις πολιτικές κλιματικές της συνθήκες της χώρας και πόσο καλό κάνει η κατανάλωσή τους στην υγεία της. 
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα είδη και τα "φρούτα" Γιάννη.
Άλλη μια απόδειξη γιαυτό η σημερινή φωτογραφία μέσα απο το κατάστημα του
ΟΑΕΕ Λαμίας όπου αγανακτισμένος πολίτης αυτοτραυματίζεται και ενώ
το αίμα ακομη ειναι στο πάτωμα τα "φρούτα" στέκονται μπροστά και πίσω
από τον γκισέ για να "εξυπηρετηθούν" και να "εξυπηρετήσουν".