Προσφατα
.

29.2.16

Ο Ευρωπαϊκός «πολιτισμός» των σάπιων

Η νεκροφιλία και η αιμομιξία θα έπρεπε να είναι νόμιμες, σύμφωνα με νεολαία σουηδικού κόμματος
Οι Γερμανοί θέλουν νόμους για να κάνουν σεξ με ζώα, η αρρώστια των Ευρωπαίων παιδοβιαστών φτάνει μέχρι τις χώρες της Ασίας, όλα τα άρρωστα που τους διέπουν τα θέλουν και νόμιμα γιατί πάνω απ' όλα είναι νομοταγείς πολίτες. 
Η αιμομιξία και η νεκροφιλία θα έπρεπε να νομιμοποιηθούν, υποστήριξε η νεολαία του σουηδικού Κόμματος των Φιλελεύθερων. 
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, το τμήμα της νεολαίας του κόμματος (LUF) στη Στοκχόλμη προέβη σε σχετικό ψήφισμα στο ετήσιο συνέδριό του την Κυριακή, ζητώντας την αναθεώρηση κάποιων νόμων έτσι ώστε το συναινετικό σεξ ανάμεσα σε αδελφούς και αδελφές ηλικίας άνω των 15 να είναι νόμιμο- όπως και το να επιτρέπεται σε ανθρώπους να «κληροδοτούν» τα σώματά τους για σεξουαλική επαφή μετά τον θάνατό τους, χωρίς να φοβούνται ότι ο «παρτενέρ» θα διώκεται ποινικά. 
Η Σεσίλια Τζόνσον, πρόεδρος του LUF Στοκχόλμης, δήλωσε στην Aftonbladet ότι η νομοθεσία κατά της αιμομιξίας αντιστοιχεί στους νόμους περί ηθικής: 
«Αυτοί οι νόμοι δεν προστατεύουν κανέναν πια». «Καταλαβαίνω ότι η αιμομιξία μπορεί να θεωρείται ασυνήθιστη και αηδιαστική, αλλά δεν μπορεί να προκύπτει νόμος από το ότι είναι αηδιαστική» πρόσθεσε. 
Το LUF ψήφισε επίσης υπέρ της νομιμοποίησης των σεξουαλικών πράξεων με πτώμα, υπό την προϋπόθεση πως το εν λόγω άτομο είχε συναινέσει όσο ήταν ζωντανό. 
«Θα έπρεπε να αποφασίζεις εσύ τι συμβαίνει στο σώμα σου αφού πεθάνεις...αν κάποιος θέλει να κληροδοτήσει το πτώμα του σε ένα μουσείο ή για έρευνα, ή αν θέλουν να το κληροδοτήσει σε κάποιον για σεξ, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια