Προσφατα
.

18.2.16

Ξεκίνησαν προγκρόμ εναντίον μεταναστών στην Γερμανία

Για όλα είναι υπεύθυνοι πρόσφυγες και μετανάστες στην Γερμανία. Κανένας άλλος δεν παρανομεί στην άγια αυτή χώρα. Οπότε τα πράγματα είναι απλά. Έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν πως η αύξηση της εγκληματικότητας είναι προϊόν της μετανάστευσης. 
Τα μεγαλύτερα "τέρατα" της παρανομίας είναι Σύριοι και Σέρβοι λέει η έρευνα. Για την παραβατικότητα της επίσημης Γερμανίας διεθνώς δεν γίνεται καμία έρευνα.
Έγιναν λέει συνολικά 208.344 επιθέσεις από μετανάστες στην Γερμανία μεταξύ των οποίων σεξουαλικές επιθέσεις και δολοφονίες Με τον αριθμό των μεταναστών να έχει σημειώσει άνοδο 440% μέσα στην προηγούμενη χρονιά στην Γερμανία, εξίσου μεγάλη άνοδο, της τάξης του 79% σημείωσε και η εγκληματικότητα που αποδίδεται σε αυτούς. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, μέσα στο 2015 διαπράχθηκαν 208.344 παράνομες πράξεις από μετανάστες, αριθμός κατά 92.000 μεγαλύτερος από την προηγούμενη χρονιά. 
Σχεδόν μία στις πέντε επιθέσεις που έγιναν από μετανάστες στην Γερμανία ήταν εγκληματικές ενέργειες, όπως επιθέσεις, κλοπές ή ακόμα και απειλητική συμπεριφορά. 
Παρ' όλα αυτά και παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε στα διεθνή ΜΜΕ οι σεξουαλικές επιθέσεις αφορούν μόλις το 1% των συνολικών παράνομων πράξεων από μετανάστες σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανονικοί πρόσφυγες που ζητούν άσυλο από χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν ήταν αισθητά πιο νόμιμοι από οικονομικούς μετανάστες από χώρες της Βαλκανικής (Κόσοβο, Αλβανία, Σερβία) καθώς και χώρες της Αφρικής όπως Ερυθραία και Νιγηρία. 
Η στατιστική που ανακοινώθηκε καλύπτει όλη την περσινή χρονιά, στην οποία έφθασαν στην Γερμανία πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες. Οι περισσότερες παραβατικές ενέργειες ήταν μικρής κλίμακας, όπως για παράδειγμα το να κυκλοφορούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο καθώς και 85 χιλιάδες περιπτώσεις κλοπής (οι περισσότερες κλοπές από καταστήματα) οι οποίες ήταν διπλάσιες και από πέρσι. 
Οι επιθέσεις σε άτομα και οι κλοπές ήταν διπλάσιες σε σχέση με το 2014, φθάνοντας τις 36.010 περιπτώσεις, περίπου το 18% του συνόλου των παράνομων πράξεων. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι έγιναν 240 δολοφονικές απόπειρες από μετανάστες, όταν το 2014 ήταν μόλις 127, και στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις, τα άτομα που εμπλέκονταν ήταν της ίδιας εθνικότητας. 
Σε ότι αφορά την αναλογία σε σχέση με την εθνικότητα, παρά το γεγονός ότι το 48% των προσφύγων ήταν Σύριοι, τους αναλογούσε περίπου το 24% του συνόλου των εγκληματικών πράξεων. Στον αντίποδα, οι Σέρβοι, παρά το ότι είναι μόλις το 2% των μεταναστών, έχουν το 13% της εισαγόμενης εγκληματικότητας στην Γερμανία.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια