Προσφατα
.

14.1.16

Αγράμματοι διορισμένοι μπέρδεψαν τους Παπανικολάου

Αυτά δεν είναι λάθη που γίνονται εκ παραδρομής. Αυτά είναι λάθη που δείχνουν το μπάχαλο που επικρατεί και την αναξιοκρατία στο τέρας που αποκαλείται δημόσιος τομέας. Αυτά ξέρει ο διορισμένος αυτά λέει. Οι προσλαμβάνουσες της κοινωνίας από τα διορισμένα κομματικά δίποδα είναι οι εύπεπτες τροφές γνώσης και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους τους τομείς. 
Το οτι δεν θα μετρήσει η απάντηση είναι λύση πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι. Αυτοί έπρεπε ήδη να είναι πεταμένοι σε κάποιο κάδο απορριμάτων, στην θέση που τους ταιριάζει. 
Ένα τεράστιο λάθος έκανε η Επιτροπή θεμάτων σε διαγωνισμό για την είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, μπερδεύοντας τον Γιώργο Παπανικολάου, εφευρέτη του τεστ ΠΑΠ, με τον Κώστα Παπανικολάου, διεθνή μπασκετμπολίστα. 
Στον 24ο διαγωνισμό για την είσοδο στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκηση οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν σε 50 ερωτήσεις με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής. Σε μία εξ αυτών όμως αντί να γράφει «Ο Γιώργος Παπανικολάου ήταν... » αναφερόμενη φυσικά στον εφευρέτη του τεστ ΠΑΠ, η ερώτηση έλεγε: 
«Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου ήταν..» μπερδεύοντας φυσικά τους υποψηφίους. Λίγο αργότερα όμως βγήκε ανακοίνωση που ανέφερε πως η συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα μετρήσει στην τελική βαθμολογία λόγω «εσφαλμένης διατύπωσης», ζητώντας φυσικά συγνώμη από τους υποψηφίους για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Μπαχαλο δειχνει πρωτιστως το γεγονος οτι υπαρχουν τυπακια σαν κ εσενα που γραφουν οτι γουσταρουν διχως καμια συνεπεια.. Διχως μπουζου..