Προσφατα
.

29.12.15

Ένα τρισεκατομμύριο δολάρια για να σώζεται ο Matt Damon

Η σύγχρονη κινηματογραφική ιστορία έχει δείξει πως αν είναι να κάνεις κάτι με τον Matt Damon καλό θα είναι να τον φυλάς σαν τα μάτια σου, καθώς έχει μια τάση να χάνεται,παγιδεύεται,μένει πίσω. 
Από πολέμους μέχρι διαστημικά ατυχήματα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο διάσημος ηθοποιός έχει φέρει τους χαρακτήρες που υποδύεται σε δύσκολη θέση. Είτε ως Ryan στο «Saving Private Ryan», είτε ως Mark Watney στο «The Martian», είτε ως Mann στο «Interstellar», o Damon έχει καταφέρει να ξεσηκώσει κόσμο και κοσμάκη ώστε να σπεύσουν να τον σώσουν. 
Αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο στους χαρακτήρες του Damon προβλημάτισε έναν χρήστη της πλατφόρμας Quora, τον Kynan Eng από τη Ζυρίχη ο οποίος εργάζεται στο χώρο της έρευνας και της διαφήμισης. 
Ο Eng λοιπόν αποφάσισε να βρει την απάντηση στο ερώτημα «Πόσα χρήματα έχουν σπαταληθεί για να φέρουμε πίσω σώο τον Matt Damon από τα μακρινά μέρη στα οποία παγιδεύεται;». Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι θέλουμε να μάθουμε. 
Ο τελικός λογαριασμός που υπολόγισε ο Eng ανέρχεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια. 
Όπως σχολιάζει και ο ίδιος «η δημιουργία των ταινιών του Matt Damon έχει κοστίσει περίπου το 0.1% από το “πραγματικό” κόστος που έχουμε ξοδέψει για να τον στείλουμε σε αυτά τα επαγγελματικά ταξίδια». 
Όταν το Buzzfeed τον ρώτησε αν πιστεύει πως η διάσωση του Damon αξίζει όλα αυτά τα λεφτά, ο Eng απάντησε: «Πρέπει να προσέξω τι θα πω εδώ. Ας πούμε πως πιστεύω ότι πολλά από αυτά που κάνουν οι χαρακτήρες του είναι εντυπωσιακές περιπέτειες που αξίζουν τη μακροχρόνια επένδυση. Δεν έχει να κάνει προσωπικά με τον ίδιο τον Matt Damon». 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια