Προσφατα
.

11.12.15

H αχάριστος και χυδαία πλέμπψ ...

...(πλέμπα) χρήζει χαλινού, δεν βρίσκετε ω τρισμέγιστε αδελφέ Φαβοτρυπίδιε;
 
Το 2006 αν θυμάμαι καλά, τα δελτία ειδήσεων της Σουηδικής τηλεόρασης είχαν κατά κανόνα κάποια είδηση για την σχεδόν ημερήσια ληστεία χρηματαποστολής. 

Ληστεία χρηματαποστολής στο Göteborg, την επομένη ληστεία χρηματαποστολής στη Στοκχόλμη, μετά από τρεις μέρες ληστεία χρηματαποστολής στη Χαπαράντα, το επόμενο Σαββατοκύριακο ληστεία χρηματαποστολής στο Svinhuvudstorp και δε συμμαζεύεται. 

Μέσα στον γενικευμένο πόλεμο κλεφτών και αστυνόμων, με εμπλοκές ελικοπτέρων, βομβών και άλλων τέτοιων χολυγουντιανών, θυμάμαι έναν περίεργο φλώρο να κάνει την εξής καταπληκτική δήλωση: 

"Πρέπει να καταργηθούν επιτέλους τα μετρητά, για να σταματήσουν οι ληστείες χρηματαποστολών!" 

Πονάει δόντι, ούτε καν κόψει κεφάλι, κόψει αριστερό σκέλος και δεξιό βραχίονα. 

(Γλωσσολογική παρένθεση: Αγγλικά : Αrm - hand. Ομιλούμενη Δημοτικιά: Χέρι - χέρι. Αγγλικά: Leg - foot. Ομιλούμενη Δημοτικιά: Πόδι -πόδι. Για όσους δεν κατανόησαν τη λέξη "βραχίονας" και τη λέξη "σκέλος" και ενδεχομένως ποτέ δεν εννόησαν γιατί η σκελέα που τους δόθηκε στο στρατό ονομάζεται έτσι. Και φυσικά τα Αγγλικά εδώ αναφέρονται ενδεικτικά. Το αυτό ισχύει για Σουηδικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά και δε συμμαζεύεται. Τέλος παρένθεσης). 

Η κατάργηση των μετρητών σαν μέθοδος εξαφάνισης της εγκληματικότητας, είτε της μπρουτάλ με πιστόλια, καλάσνικωφ και κλεμμένα αυτοκίνητα, ή της πιο σοφιστικέ που έχει τη μορφή της φοροδιαφυγής με τη χρήση παραθύρων και άλλων ατάκτως εριμμένων κουφωμάτων της εκάστοτε νομοθεσίας. 

Αμέ πως, μη φας απόψε όξω, έχουμε σπίτι σούπα κόνδορα. 

(Ναι ρε, ακόμα και το Σουηδικό σύστημα μπορείς να ξεγελάσεις, ή το Αμερικάνικο, ή το όποιο άλλο. Απλά το Ελληνικό μέχρι τώρα ήταν τόσο τρύπιο που ήταν σα να κλέβει κανείς εκκλησία). 

Όμως καλά μου παιδιγιά, οι εγκληματίες πάντα θα βρίσκουν τρόπους να εγκληματούν. Ό,τι φτιάχνει κάποιος άνθρωπος, κάποιος άλλος μπορεί είτε να το αντιγράψει, είτε να το παραβιάσει, ή να το βελτιώσει, ή να φτιάξει κάτι άλλο που θα το καθιστά άχρηστο. 

Παράδειγμα τα ιμομπιλάιζερ ειδικά των πανάκριβων αυτοκινήτων που αντικατέστησαν τις αστείες κλειδαριές του τιμονιού που ένας σφίχτερμαν τους έδινε μια απότομη και έσπαγαν.  
Κομπιουτεροποιήθηκαν τα αυτοκίνητα, οι αρχικλέφτες προσέλαβαν πληροφορικάριους - χάκερ ισάξιους ή καλύτερους αυτών που δουλεύουν στις αυτοκινητοβιομηχανίες και αυτοί έφτιαξαν γκατζετάκια που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ένα καχεκτικό κλεφτρόνι με IQ 75 και να την κοπανήσει με μία BMW 7άρα στον ίδιο χρόνο που θα έκανε και ο ιδιοκτήτης. 

Όπερ πάλί υπάρχει η ανάγκη για κάποιο αξιόπιστο κλείδωμα των οχημάτων. Θα βρεθεί κάποια στιγμή κάτι άλλο, αυτό θα παρακαμφθεί κ.ο.κ. μέχρι να σταματήσουν να παράγονται αυτοκίνητα, ή άνθρωποι, ή η ανθρωπότητα φτάσει στο Νιρβάνα ξέρω 'γω. 

Εν ολίγοις τα ανωτέρω συμπυκνώνονται στο εξής απλό: 

Η κατάργηση των μετρητών δεν έχει σαν στόχο την πάταξη ης εγκληματικότητας ή της φοροδιαφυγής. Οι εγκληματίες πάντοτε θα εγκληματούν. Ο ακόμα μεγαλύτερος έλεγχος των πληβείων είναι αυτό που ενδιαφέρει, όπου "πληβείοι" βάλτε το 90 - 99% του γενικού πληθυσμού ανάλογα με τη χώρα που εξετάζει κανείς. 

Στην περίπτωση της Ελλάδας μάλιστα, το αποτελεσματικότερο άρμεγμα της πλέμπας δεν θα έχει φυσικά σαν αποτέλεσμα την βελτίωση των παρεχόμενων από το δημόσιο υπηρεσιών. (Υγεία, παιδεία, φως(;), νερό - αποχέτευση, αστυνόμευση / στρατός κλπ). Όλο το καϊμάκι θα πάει στους de facto κατακτητές του προτεκτοράτου "Νεοελλάς". 

(Σιγά μην πληρώσουν οι κατά Κωστάκη Καραμανλή Β' του Κουρασμένου, νταβατζήδες, τους πρέποντες φόρους. Αυτοί θα δηλώνουν εισοδήματα κάτω από το όποιο αφορολόγητο μια ζωή και το κράτος θα τους λέει και ευχαριστώ). 

Και φυσικά η κατάρρευση του κράτους πρόνοιας που είδαν μεταπολεμικά οι κοινωνίες του πρώτου αλλά και του δεύτερου κόσμου και σε πολύ μικρότερο βαθμό του τρίτου, εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο. 

Ακόμα μεγαλύτερος έλεγχος της πλέμπας. Πιο εύκολα βέβαια ελέγχεται κάποιος γλίσχρα αμειβόμενος χρόνια ασθενής, παρά κάποιος καλοθρεμμένος υγιής, πως να το κάνουμε. 

Άσε που άμα εσύ έχεις τα πάντα και όλοι οι άλλοι μόνο ένα κουράδι, έχεις καλύτερους και δυνατότερους οργασμούς όταν αυνανίζεσαι σκεπτόμενος το συγκεκριμένο γεγονός. 

Δυστυχώς η απληστία (σαν αποτέλεσμα της γνώσης του πεπερασμένου του άθλιου σαρκίου μας) είναι συνυφασμένη με την πλειονότητα των ανθρώπων και κατά συνέπεια μπορεί να θεωρηθεί δομικό στοιχείο της ανθρώπινης συλλογικότητας, ή αν θέλετε μια πιο βαρύγδουπη ονομασία, της "ανθρώπινης φύσης". 

Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η αυτοκαταστροφή του είδους μας, είτε με ένα μεγάλο μπαμ είτε με μία κούφια πορδή ανάλογα με τον τρόπο που θα προκύψει τελικά. 

Δεν είμαι προφήτης, δεν μιλάω με εξωγήινους, κουκιά μετρημένα τακτοποιώ, δεν κάνω κάτι παράξενο. Εκτιμήσεις κάνω. 

Με τον ίδιο τρόπο που βλέπει κάνείς κάποιον να πέφτει από την ταράτσα του πύργου των Αθηνών και εκτιμά ότι "Μαλάκα μου αυτός θα γίνει κόκκινη χαλκομανία σύντομα, πωπω, πιφ αηδία, Μπύθουλας, Μπύθουλας, κελ ντακαντάνς!". 

Κατ' αυτόν τον τρόπο οι σαγιονάρες μου και οι στάχτες μου θα είναι ασφαλείς μετά θάνατον, αφού κανείς δεν πρόκειται να με αγιοποιήσει ώστε να γίνουν αντικείμενα προσκυνήματος. (Ευτυχώς). 

Οπότε θα ρωτήσει η μοναδική μου αναγνώστρια; 

Μα αν κατά 99% θα αυτοκαταστραφούμε και οι λίγοι ψυχοπαθείς Πατρίκιοι θα σοδομίζουν μια ζωή εμάς τους πληβείους, γιατί να αγωνιστούμε; Έχει νόημα; 

Αν δεν έχει νόημα ο αγώνας, ο όποιος αγώνας, ο ξυλουργός, ο δικηγόρος και ο ηλεκτρολόγος από τις Φερόες Νήσους δεν θα ξεφτίλιζαν εντός - εκτός τους ακριβοπληρωμένους κλαρινογαμπρούς της Εθνικής Ελλάδος με το τατουάζ μανίκι και το 3 κιλά ζελέ στο μαλλί, που παρίσταναν ότι ανήκουν στις κορυφαίες 16 ομάδες του κόσμου. 

Αντισταθείτε. 

Έτσι για το γαμώτο. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια