Προσφατα
.

18.9.15

Ραντεβού στα Τσιπράδικα

Από την 21η Σεπτεμβρίου οι δανειστές στήνουν τον λαό στον τοίχο-Η νέα κυβέρνηση της Αποικίας θα τραβήξει την σκανδάλη.
Γιάννης Λαζάρου
Όχι μην πάει το μυαλό σας στα καζάνια που ετοιμάζονται για το νέο τσίπουρο και στα γλέντια που ακολουθούν κάθε σταγόνα του θεϊκού Ελληνικού ποτού. Αφού κι αυτό ουσιαστικά στην παρανομία θα γίνεται με εντολές των "συμμάχων" της ΕΕ.
Το ραντεβού είναι για την επομένη των εκλογών στα Τσιπράδικα κόλπα που θα συμμετέχουν άπαντες, και στα οποία όποιος κι αν εκλεγεί, στην όποια κυβέρνηση δεν θα έχει κανέναν, μα κανέναν λόγο στην διακυβέρνηση της χώρας.
Ως καλοί λαγοί οι υποτελείς των οικονομικών επιτελείων μάς ενημέρωσαν πριν τις εκλογές για κάποιες αλλαγούλες  που θα επέλθουν για τους οφειλέτες του δημοσίου.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
1) Όσοι έχουν πάνω από 1500 ευρώ μισθού ή σύνταξη, το κράτος θα παίρνει το 50%. Από 1501 ευρώ και πάνω θα παίρνει το 100%. Αυτό βέβαια μην το δένετε κόμπο  στο μαντήλι διότι το ακατάσχετο δεν θα πέσει κάτω από τα 1,000 ευρώ σύνταξη και μισθό επειδή ακόμα τα ισοδύναμα μέτρα δεν ήρθαν για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό.  ΘΑΑΑΑ  έρθουν.
2) Από 1251 ευρώ κατάθεση κατάσχεση όλου του ποσού. Αν έχεις συναλλαγές με τράπεζες πως θα πληρώσεις τον προμηθευτή ή θα εισπράξεις χρωστούμενα κανέναν δεν ενδιαφέρει.
3) Ανεξαρτήτως του ποσού που οφείλεις στο Κράτος η Γενική Γραμματεία Εσόδων θα σου στέλνει ειδοποιητήριο ηλεκτρονικά να ρυθμίσει το χρέος το πολύ σε 12 δόσεις. Αν δεν το κάνεις τότε το Κράτος κινεί διαδικασίες κατάσχεσης κινητών και ακινήτων. Φυσικά όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά και ο ενδιαφερόμενος δεν θα παίρνει χαμπάρι πως θα χάνεται η περιουσία του. Λεπτομέρειες της σφαγής εδω.
Τονίζουμε πως όλα αυτά είναι εξαγγελίες λαγών, διότι θα συμβούν πολύ χειρότερα. Ο λόγος που θα συμβούν;

Ποιος θα κυβερνάει την επομένη των εκλογών
Τα των συντάξεων και τι ακριβώς θα γίνει το ξέρουν μόνο οι δανειστές (κατακτητές) διότι αν ρωτήσει κάποιος έναν Συριζαίο τι σημαίνει το "Ειδικό Ταμείο Ασφάλισης του Επαγγελματικού Κινδύνου",  το οποίο μοστράρεται στο προεκλογικό του πρόγραμμα, θα σου απαντήσει άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Φυσικά μπορείτε να πάρετε την δόση σας εδώ.
Μέχρι σήμερα ο σκιώδης κυβερνήτης της χώρας, ο Ράιχενμπαχ, δεν προβάλλονταν για τους λόγους που όλοι μπορούν να καταλάβουν. Από εδώ και στο εξής όλα θα είναι φανερά και η εκλεγμένη "δημοκρατικά" κυβέρνηση απλά θα κουβαλάει τα χαρτιά διορίζοντας κομματικούς εκτελεστές για την υλοποίηση των διαταγών. Την διακυβέρνηση θα την έχει ομάδα τεχνοκρατών που θα ορίσει η Ε.Ε (λέγε με Γερμανία).  Οι αποδείξεις δια στόματος κυβερνητικών εδώ. Τούτο ανακοινώθηκε επίσημα από τον Σόιμπλε που μέσω εκπροσώπου του δήλωσε:
"Ισχύει το συμπεφωνημένο με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χρονοδιάγραμμα. Αυτό δεν μπορεί να αλλαχθεί απλά από μια νέα κυβέρνηση. Είναι λάθος εάν στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα δημιουργείται η εντύπωση ότι μπορούν να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές. Στο θετικό κλίμα ότι το Μνημόνιο θα πραγματοποιηθεί ακέραιο συνέβαλε και το γεγονός ότι οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι για την πρωθυπουργία Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να εφαρμόσουν γρήγορα το συμπεφωνημένο με τους πιστωτές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Ένας ακόμη παράγοντας που έχει συμβάλει σημαντικά στην εκτόνωση του κλίματος μεταξύ Ελλάδας και Θεσμών είναι η εκτίμηση ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν τάχιστα στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης."
Επίσης, τα παραπάνω επιβεβαιώνονται  δια στόματος Μοσκοβισί ο οποίος δήλωσε:
"Οι τρεις θεσμοί είχαν πάντα τις ίδιες θέσεις όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα. Δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξει το πλαίσιο του προγράμματος. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι εφαρμογή" .
Για ποια κυβέρνηση μιλάμε, λοιπόν, και για ποιες λύσεις που μπορεί να δώσει ο καθένας που ζητάει την ψήφο του λαού; Τα ελληνικό ζήτημα οι Θεσμοί το έχουν ολοκληρώσει στα χαρτιά και μόνο μια πολυκομματική φιλοευρωπαϊκή Βουλή θα μπορεί να ξεπλύνει το αίμα από τα δικά τους χέρια.
Χρειάζονται πάνω από δύο κόμματα στην κυβέρνηση όλων των παλιών ιδεολογιών και αντιπολίτευση που να στήνει συρματοπλέγματα "φιλολαϊκά" για όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει ότι διαπράττεται εκλογικό πραξικόπημα.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Όταν έχεις τέτοιο λαό,τέτοιο πολιτικό προσωπικό,τέτοιο πνευματικό κόσμο και τέτοιους έλληνες επιχειρηματίες(η διαπλοκή μεγαλουργεί)ε μην απορείς γιατί οι έλληνες κατάντησαν οι παρίες του σύγχρονου κόσμου!Και όταν βλέπεις έλληνες να φιλούν δουλικά το χέρι του κομματάρχη ε τότε μην απορείς γιατί βρισκόμασταν 400 χρόνια κάτω από τη μπότα των οθωμανών!

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω κι εγώ για λίγο το προφήτη σαν το Λεβέντη!

Ο έλληνας ως ξεχασιάρης,ως φοβητσιάρης,ως κουρασμένος(δάνειο από το Καραμανλή εκ Ραφήνας),θα ξαναφέρει στην εξουσία ως ανανέωση όλα τα παλιά σαθρά υλικά.Και το έσχατο λάθος που λέει και η αγία γραφή χείρονα του πρώτου λάθους!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιός κυβερνάει την Ελλάδα..
Ο ελληνικός λαός στο περιθώριο,τοποθέτησαν το Μαρτεν συντονιστή του κυβερνητικού προγράμματος,άρα πρωθυπουργός δε θα είναι εκείνος που είναι τώρα επικεφαλής κάποιου εν δυνάμει εξουσιαστικού κόμματος

Η διαπλοκή είναι στα ώπα της,έχει απλώσει το δίκτυό της σε όλα τα επίπεδα,και απορώ που ακόμη μας παίρνουν στα σοβαρά οι ευρωπαίοι!Έχουμε επίπεδο Μεξικού με φατρίες οικογενειών,δημόσια διοίκηση απαρχαιομένη,με ευρωπαική πατέντα!

Ανώνυμος είπε...

Το να προσπαθείς να εξηγήσεις τη ψυχολογία του έλληνα θα πρέπει να έχεις σπουδάσει το αντικείμενο της ψυχανάλυσης.Πάντως η σχιζοφρένεια εμπεριέχεται στο dna του έλληνα από τα αρχαία χρόνια.Μπορεί να μεγαλουργήσει ταυτόχρονα με τον εκβαρβαρισμό και την αυτοκαταστροφή του.Δεν υπάρχει ουσιαστική παιδεία,ούτε κριτικό πνεύμα,αυτοαναιρείται και αυτοσχεδιάζει.Ευτυχώς που βρίσκεται σε σωστή θέση όσο αναφορά τη πνευματική του επιλογή,κι αυτή οφείλεται από επιλογές των προγενέστερων μακράν των σύγχρονων,κι αν εκμεταλλευτεί αυτό το προσόν δεν θα τον αφήσει ο Θεός να καταστραφεί..