Προσφατα
.

20.8.15

Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων από τον ISIS

Τζιχαντιστές πωλούν τα όργανα των γυναικών Γεζίντι που κρατούν αιχμάλωτες
Μια νέα έκθεση του Middle East Media Research Institute έρχεται να δείξει ότι οι μαχητές του Ισλαμικού χαλιφάτου δεν γνωρίζουν όρια.
Σύμφωνα με την έκθεση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει έδρα την Ουάσιγκτον οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είναι ικανοί για όλα.
Μέσα από συζητήσεις των τζιχαντιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη του χαλιφάτου συζητούν ανοιχτά μεταξύ τους το θέμα για τις σκλάβες του σεξ και όχι μόνο. 
«Οι συζητήσεις των τζιχαντιστών στα social media αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με το πού και κάτω από ποιες συνθήκες κρατούν τις σκλάβες του σεξ, σε ποιες τιμές συμφωνούν να τις πουλήσουν και ακόμα, συζητούν και το θέμα του εμπορίου ανθρώπινων οργάνων», αναφέρει το Ινστιτούτο.
Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι τζιχαντιστές αφαιρούν όργανα από τις γυναίκες της μειονότητας των Γιεζίντι, που κρατούν αιχμάλωτες ως σκλάβες του σεξ και τα πωλούν με στόχο την χρηματοδότηση της εκστρατείας τους. Συνολικά 5.270 μέλη της μειονότητας είχαν απαχθεί πέρυσι, ενώ περισσότεροι από 3000 είναι αιχμάλωτοι.
Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, που ανήκει στην θρησκευτική μειονότητα των Γιεζίντι και είχε απαχθεί από τζιχαντιστές, αλλά κατόρθωσε να διαφύγει, μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα New York Times για την φρίκη του βιασμού που βίωσε στα χέρια του απαγωγέα της. Η νεαρή κοπέλα ανέφερε: "Μου είπε ότι σύμφωνα με το Ισλάμ ο βιασμός δεν είναι αμαρτία, επειδή εκείνη δεν είναι μουσουλμάνα". 


 express.co.uk
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια