Προσφατα
.

14.7.15

Pax Europeana

Του Γιάννη Λαζάρου
Τα πάντα εξελίσσονται προς την ολοκλήρωση της Ε.Ε με ρυθμούς ταχύτερους ακόμα και από αυτούς που οι "κακές Κασσάνδρες" (κατά τον Τσίπρα) προέβλεπαν. Η μετάλλαξη των Ελληνόφωνων σε πληβείους της Αυτοκρατορίας των Βρυξελλών έχει ξεκινήσει και το δράμα είναι ότι ακόμα και ο Καίσαρας- Θεσμός Γερμανία έχει σοκαριστεί με την μηδαμινή αντίσταση των κατ' επιλογή πληβείων σε αυτό που έρχεται. Τέτοια επιλεγμένη υποταγή πραγματικά δεν την περίμεναν.
Δεν χρειάστηκε να βάλουν μπροστά καν το σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ για 5 χρόνια. Δεν χρειάστηκε να βάλουν μπροστά ούτε τα γραμμάτια πληρωμής μισθών και συντάξεων. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διατάξουν να κλείσουν οι κάνουλες τροφοδότησης φαρμάκων από τις δικές τους φαρμακοβιομηχανίες σκοτώνοντας Έλληνες. Το μόνο που χρειάστηκαν τελικά ήταν ένας Τσίπρας και ένα όραμα ευρωπαϊκό να ταΐσει τους κομπλεξικούς ψηφοφόρους του ότι θα γίνουμε Ευρώπη απλά αν προσκυνήσουμε τον Καίσαρα.
Δεν φταίει όμως η Αυτοκρατορία. Ας σταματήσει να πιπιλάει την καραμέλα ο κάθε μακελάρης Έλληνας πολιτικός ότι "ανάγκα και οι θεοί πείθονται". Κανείς τους δεν στριμώχτηκε σε κανένα τοίχο και κανείς δεν  αναγκάστηκε να υπογράψει ή να ψηφίσει για να επιβιώσει ο φτωχός  Έλληνας. Οι ίδιοι απέδειξαν ότι πάντα ήταν κρυφοί έπαρχοι της Αυτοκρατορίας μισθώνοντας εγχώριες λεγεώνες να τους κρατάνε ψηλά στα ποσοστά χρησιμοποιώντας πραξικοπηματικά την δημοκρατία για να έρθει η στιγμή της 15ης Ιουλίου του 2015 που θα μείνει στην Ιστορία ως την έναρξη της Pax Europeana. 
Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και των ιδανικών του Τσίπρα και όλων των μισθωμένων επάρχων που εναλλάξ έπαιρναν την εξουσία αυτή είναι. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. 
Μια Αυτοκρατορία που δεν έχει κανέναν άλλο στόχο από από τα να αρπάζει εδάφη, να βάζει δικά της τσιράκια να επενδύουν σε αυτή εισπράττοντας το ενοίκιο χρήσης γης και να δίνει το ξεροκόμματο στους πληβείους με δύο προϋποθέσεις: Πρώτον ότι θα προσκυνούν τον Καίσαρα και δεύτερο ότι θα είναι πάντα διαθέσιμοι να γίνουν θέαμα στην αρένα για την διασκέδαση των πατρικίων. 
Οι Συνθήκες της Ε.Ε που παπαγαλίζει ο Λεγάτος Τσίπρας είναι αποκλειστικά βασισμένες στο κέρδος αυτών που την συνέταξαν. Οι εγκύκλιοι που προστέθηκαν με τα χρόνια περί σεβασμού μεταξύ κρατών δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την στρατηγική εμβόλισης μέσα στα συντάγματα των κρατών-μελών πετώντας ψωροδέκαρες με το προκάλυμμα "επιδοτήσεις". Οι Συνθήκες ίδρυσης της Ε.Ε ήταν ακριβώς αυτό που παίρνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα ως πρώτη επαρχία της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Όπου ήταν ο Ρωμαίος λεγάτος είναι ο σήμερα πρωθυπουργός  ενώ την θέση των χιλιάρχων την έχουν οι συγκυβερνήτες του, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ό,τι άλλο έχει ρίζα με αυτές τις ευρωπληρωμένες λεγεώνες με το χαρακτηρισμό  πολιτικά κόμματα. Από εδώ και στο εξής ο λεγάτος θα εναλλάσσεται μόνο και μόνο για να νιώθει ο πληβείος ότι δεν είναι πληβείος. Το δόλωμα δημοκρατία δούλεψε άριστα και δεν υπάρχει λόγος για δικτατορία ή ολιγαρχία. 
Ποιος θα ξεχάσει την 25η Μαρτίου που ο λεγάτος Τσίπρας έβγαλε έναν πύρινο λόγο υπέρ του ευρωπαϊκού διαφωτισμού αφαιρώντας ο,τιδήποτε θύμιζε Ελλάδα; Ποιος θα ξεχάσει το προσκύνημά του στα ιδανικά της Ευρώπης αφαιρώντας ο,τιδήποτε θύμιζε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους";
Η Ευρώπη  της Μέρκελ, του Ολαντ, του Ρέντσι, του Κάμερον δεν ήθελαν φωτιά και τσεκούρια και μόνο ένας τρόπος υπήρχε να το καταφέρουν: Ο χαμογελαστός, άφθαρτος, "αριστερός" Τσίπρας. Ποιος άλλος θα μπορούσε να σβήσει τις κομματικές γραμμές, τις ιδεολογίες, των πατριωτισμό από έναν τύπο που χτυπά πισώπλατα τους οικείους του ως Βρούτος και βγαίνει από πάνω και επαναστάτης;
Έδειξαν την πλήρη "αλληλεγγύη" τους στο πρώην κράτος-μέλος της Ε.Ε. Αντιθέτως, η πρώην Γιουγκοσλαβία ένιωσε την πραγματική "αλληλεγγύη" και τα "ιδανικά" της Ευρώπης για έναν και μόνο λόγο: Δεν ήταν κράτος-μέλος. Τους ήταν άχρηστη για την ολοκλήρωση της αυτοκρατορίας. Τεμαχισμένη όμως θα την χρησιμοποιήσουν αμέσως μετά αφού ολοκληρώσουν την ίδρυση της πρώτης επαρχίας, δηλαδή της Ελλάδας. Η Επαρχία των Βαλκανίων θα είναι το αντεστραμμένο όραμα του Ρήγα Φερραίου. Το μελέτησαν μέχρι κεραίας. Πρώτα η Ελλάδα και μετά έπονται οι υπόλοιπες βαλκανικές χώρες που είτε είναι ή θα γίνουν άμεσα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Το μόνο ιδανικό που έχει η Αυτοκρατορία που προσκυνά σύσσωμη η φιλοευρωπαϊκή εξουσία της χώρας είναι η  υποδούλωση. Την ώρα, λοιπόν, που οι πληβείοι κοιτάνε πόσο θα ανέβει ο ΦΠΑ και οι εισφορές στα ταμεία τους,  ο Καίσαρας έχει αρπάξει όλη την ελληνική γη, είτε είναι θάλασσα, είτε βουνό,  είτε ορυκτός πλούτος, είτε νοσοκομείο, είτε στρατόπεδο. Παίρνει την οικονομική διοίκηση μέσω Δημοσιονομικού Συμβουλίου που θα δίνει λόγο μόνο στον Καίσαρα ζητώντας από τους πληβείους να πληρώνουν φόρους για να έχουν δικαίωμα ζωής. Παίρνει την γη των πληβείων καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να τους ορίζει ακόμα και την επιβίωσή τους. Για να φας πρέπει να κάνεις αυτό που έκανε σύσσωμη η φιλοευρωπαϊκή κομματική ελίτ της Ελλάδας: Να προσκυνήσεις τον Καίσαρα.  
Η Σύγκλητος (ελληνική βουλή) πάντα θα στηρίζει τον Καίσαρα και θα φυλάει τα νώτα του από Σπάρτακους που μπορεί να ξεπεταχτούν. Αλλά αυτό το λάθος δεν θα ξαναγίνει. 
Η Pax Europeana θα κάνει τον κύκλο της απλά θα είναι μεγαλύτερος από αυτούς που έκαναν αυτοκρατορίες του παρελθόντος. Το Ave Caesar θα μπαίνει πάντα ως επιλογή στο ψηφοδέλτιο της Αυτοκρατορίας και οι πληβείοι ψηφοφόροι πάντα θα αναφωνούν το "Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν". Είναι θέμα κυττάρου να είσαι πάντα Ρωμιός και όχι Έλλην.-
« PREV
NEXT »

7 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Πώς συνέβη αυτό,να συμπορεύονται μαζί μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί.Κι όμως,μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί!Όλα τα μέσα ενημέρωσης πώς θα γινόταν διαφορετικά,υπέρμαχα και υπέρ του ΝΑΙ υπέρμαχα και της υποτέλειας.Πλέον δεν υπάρχει δύναμη η οποία να απηχεί τη λαική βούληση,όλοι συμφωνούν,όλοι δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα και μόνος ο ελληνικός λαός ψάχνεται,τρίβει τα μάτια του με τη σχιζοφρένεια που καλείται να υιοθετήσει.Επικαλούνται το λαό ερήμην του,και εν αντιθέσει του τάχα ότι συμφωνεί!Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.Αν δούμε υπουργοποίηση στη κυβέρνηση Τσίπρα του Άδωνι ή του Κυριάκου ας μην εντυπωσιαστούμε,όλα είναι πιθανά.

Ανώνυμος είπε...

Θα το ψηφίσουν,ναι θα το ψηφίσουν το νομοσχέδιο!Δεν υπάρχει πιο εξευτελισμένο πολιτικό προσωπικό από το σημερινό.Απ΄ολο το φάσμα των πολιτικών αποχρώσεων.Είναι γλυκιά η εξουσία,αλλά το να προδίδεις ένα ολόκληρο λαό δε σε σώζει καμιά δικαιολογία.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ τι πάνε να ψηφίσουν!Βίαιη φτωχοποίηση των ελλήνων,και η πείνα προ των πυλών για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού.Δεν είναι πια σχήμα λόγου,θα το βιώσουμε στο πετσί μας!Μιλάνε περί βουλγαροποίησης,ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ,η Βουλγαρία έχει μεν μισθούς ασιτίας και πείνας,μα ούτε χρωστάνε αυτά που στους έλληνες φόρτωσαν,ούτε οι τιμές βρίσκονται στα ύψη.Η Ελλάδα θα γίνει 3 φορές χειρότερη από τη Βουλγαρία,με τεράστιο χρέος,μισθούς και συντάξεις κυμαινόντων μεταξύ 200-400 ευρώ το υψηλότερο και τιμές Ελβετίας.

Ανώνυμος είπε...

Να βάλει ο Θεός το χέρι του γιατί αυτά που πάνε να περάσουν στην ελληνική κοινωνία είναι εφιαλτικά.

Ανώνυμος είπε...

τελικα τον λαο δεν τον προσεξε κανεις τους .ηταν ολοι τους Π Λ Ε Μ Π Α

Κ Α Κ Ι Σ Τ Ο Ι Η Θ Ο Π Ο Ι Ο Ι κατα την κοινη

Φ Τ Ω Χ Ο Μ Π Ι Ν Ε Δ Ε Σ !!!!! ΤΙ ΑΡΧΕς ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΜΠΡΑΔΟΡΟΙ--Μ Α Κ Α Κ Ε Σ!!!

Ανώνυμος είπε...


Ποιοί είναι αυτόι που απαιτούν να κατεβάσουν οι Έλληνες την Ελληνική σημαία μέσα στην πατρίδα μας
(το σύμβολο των αγόνων ελευθερίας του λαού μας);;
http://www.protothema.gr/files/1/2015/07/15/elad1.jpg
Ποιοί είναι αυτοί που καίνε το σύμβολο της ελευθερίας του Ελληνικού λαού;;;
http://www.protothema.gr/files/1/2015/07/15/elad5.jpg
τα τάγματα εφόδου της Pax Europeana είναι εδώ και δεν φοράνε στρατιωτικές στολές, αλλά κουκούλες....

"... Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδός και τρεις πολωνοί.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά από την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα – ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας αλβανός –

http://www.polispress.gr/allodapi-i-misi-sillifthentes-sta-episodia-tis-pemptis/

Ανώνυμος είπε...

Pax Europeana - ολοκληρωτισμός..

Η γιαγούλα διαμαρτύρεται για την κατάντια, για την νέα κατοχή... αλλά ποιος ακούει;;; Ποιος καταλαβαίνει τί έρχεται;;;

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/q85/s720x720/11741187_10203154243975913_6630422438662055011_o.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλα δεν βλέπω πουθενά τις αδυναμίες, τα ρήγματα, τις αντιστάσεις, πιθανές λύσεις - με τέτοια διύσδειση θα έπρεπε - μας λές να το πάρουμε απόφαση δηλαδή ?