Προσφατα
.

9.7.15

(It ain't over.. ) the fat lady is still singing

Την ώρα που ο Αλέξης - The Leader - Τσίπρας δήλωνε στην κρατική ΕΡΤ οτι δεν είναι πρωθυπουργός "παντός καιρού" και ο ελληνικός λαός άρχισε να περνάει στερητικά απο μια πιθανή έλλειψη σε .. «λάστιχα all weather» , ξεσκονίζω τις δηλώσεις μιας κυρίας (σε μια προσπάθεια να καθησυχάσω όσους τρέφονται με ...μαμούθ) , η οποία παραμένει σταθερή αξία στην πολιτική «ζωή» του τόπου (γατάκια της "πρώτης φοράς αριστερά" ...δεν είναι τα μεταξωτά για όλους ...) ! 
Απολαύστε διαχρονική συνέπεια , αλήθεια , σταθερή πολιτική στάση .... 

Δεκέμβρης 2008.... " Στο πρόγραμμα το οποίο έχουμε παρουσιάσει υπάρχουν τέσσερις βασικοί πυλώνες. Ο πρώτος είναι η στήριξη του οικογενειακού προϋπολογισμού. [...] Διότι με 1.000 και 800 και 1.200 ευρώ δεν μπορεί κανένας να αντιμετωπίσει ακόμα και βασικές ανάγκες " . 

Μάρτης 2009.... "Αντί για στήριξη των ασθενέστερων στρωμάτων, τα βάρη σήμερα καλούνται και πάλι να πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι. Ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, θα πληρώνουν για την υπόλοιπη ζωή τους τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή " 

Σεπτέμβρης 2009.... βασική εισηγήτρια του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 με το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν" 

Γενάρης 2012 ... ''το μνημόνιο το είδαμε για τρεις ώρες ένα Σάββατο πρωί...οι συνθήκες ήταν τέτοιες και η πίεση τόσο μεγάλη, που δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι περισσότερο ''... 

Μάρτης 2012 ... ως πρόεδρος της "Κοινωνικής Συμφωνίας... " θα συνεργαστούμε με εκείνες τις δυνάμεις που έχουν προοδευτικές αντιλήψεις για την έξοδο από την κρίση και με δυνάμεις της Αριστεράς που δεν φοβούνται να κυβερνήσουν". 

Απρίλης 2012 ..... "Το πρώτο Μνημόνιο το ψήφισα και θα το ξαναψήφιζα και τώρα....ήταν πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης, διότι το μαχαίρι είχε φτάσει στο λαιμό από το κερδοσκοπικό τσουνάμι, ωστόσο το 2ο Μνημόνιο είχε διαπραγματευτικό περιθώριο και δεν υπήρχε κανένας λόγος για μείωση του κατώτατου μισθού, και υπονόμευσής της εθνικής κυριαρχίας" 

3 Ιουλίου 2015 ....."Η ρευστότητα είναι εξασφαλισμένη μέχρι τη Δευτέρα, μετά θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΚΤ" 

9 Iουλιου 2015 .....«Όσο πιο γρήγορα μπούμε σε ομαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, τόσο μικρότερη πιθανότητα οποιουδήποτε κουρέματος. Το θέμα του κουρέματος έχει να κάνει με την φερεγγυότητα των τραπεζών, όπως ξέρετε οι εποπτικές αρχές και κυρίως η ΕΚΤ μαζί με τον Μηχανισμό Σταθερότητας, εγγυάται την σταθερότητα και την φερεγγυότητα κάθε τράπεζας που λειτουργεί στην Ελλάδα, το ίδιο είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια, βρισκόμαστε σε συνεχή εποπτεία και έλεγχο από την ΕΚΤ "..... 

Ladies and gentlemen please welcome (once again) Ms Louka - Τimeless - Katseli - Αrsenis ! Επιστημονική διευθύντρια του ΚΕΠΕ (1982- 1986). Μέλος των Επιτροπών Οικονομικής Πολιτικής και Νομισματικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ειδική σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου την περίοδο 1993-1996. Μέλος της Επιτροπής Αναθεώρησης της Κοινωνικής Χάρτας της Ευρώπης και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναπτυξιακής Πολιτικής (CDP) του ΟΗΕ. Από το 1987 είναι καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο διετέλεσε και πρόεδρος την περίοδο 1997-2001. 
Εκλέχθηκε βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007. Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 εκλέχθηκε βουλευτής στην Β' περιφέρεια της Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ και στις 7 Οκτωβρίου 2009 ορκίστηκε υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 θήτευσε ως υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. 14 Μαρτίου 2012, ιδρύει την... «Κοινωνική Συμφωνία» και διορίζει τον ευατό της πρόεδρο κόμματος. Σήμερα είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και πρόεδρος της Εθνικής Tράπεζας της Ελλάδος. Άμα έχεις γεννηθεί πρόεδρος..... 

Y.Γ.....Ε ναι λοιπόν , το παραδέχομαι ! Έδώ και μέρες έχω αμόλησει την bitch (που πάντα έκρυβα ανεπιτυχώς μέσα μου) στην beach που βλέπω στα κωλοπλάνα των αθλητικών (!!) ειδήσεων του ΑΝΤ1 . Τρέμω μη δαγκώσω κατα λάθος την γλώσσα μου και δηλητηριαστώ. Δεν μπορώ να φάω , δεν μπορώ να κοιμηθώ , δεν μπορώ να απολαύσω το ελληνικό καλοκαίρι , τις (αναγκαστικές) διακοπές στην εξωτική βεράντα μου με θέα το απόλυτο...τσιμέντο . Τώρα που τίποτα δεν είχα να διακόψω .... Ο λόγος ? 
Μου λείπει η Τίνα Μπιρμπίλη ! Δυο κούπες τραχανά (ξυνό) και μια κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο , σε όποιον δώσει (στεγνά ) πληροφορίες για το που βρίσκεται , αν είναι καλά , αν είναι ευχαριστημένη με τον personal trainer που ανέλαβε την βελτίωση της φυσικής της κατάστασης ! 
Ρε Τίνα, πόσο πιο τέλεια πια ? 


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια