Προσφατα
.

14.4.15

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος του πλανήτη

Σύμφωνα με το «Time» είναι ο Πούτιν
Νικητής στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του περιοδικού «Time» αναδείχθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. 
Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα την την ράπερ – τραγουδίστρια CL, (του γυναικείου γκρουπ 2NE1 της Νότιας Κορέας), που διεκδικούσε μια θέση με 6,95% στην τελική κατάταξη, καθώς και τις ποπ σταρς, Lady Gaga, Rihanna και Taylor Swift, που βρίσκονται στην πεντάδα με 2,6%, 1,9% και 1,8% αντίστοιχα. 
Η δημοσκόπηση, που έκλεισε στις 10 Απριλίου, θα παρουσιαστεί στις 16 του ίδιου μήνα. Η λίστα των 100, είναι ένας ετήσιος κατάλογος με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο, που προέρχονται από τους χώρους της πολιτικής, της ψυχαγωγίας, τις επιχειρήσεις, την τεχνολογία, την επιστήμη, τη θρησκεία και άλλους τομείς. 
Εκτός από τον Πούτιν, στην πρώτη δεκάδα συναντάμε τον Δαλάι Λάμα (1,7%), Μαλάλα Γιουσαφζάι (1,6%) και τον Πάπα Φραγκίσκο. Ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, δεν βρίσκεται στην δεκάδα. 
Η πλειονότητα των αναγνωστών προέρχονται κατά 57,38% από τις ΗΠΑ, κατά 5,54% από τον Καναδά και κατά 4,55% από τη Βρετανία. Ο Πούτιν ήταν επίσης Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2007, και Διεθνές Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2013.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια