Προσφατα
.

24.3.15

Εθνική... ασυναρτησία στο Σύνταγμα"Αλίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη χούντα. Και ο Βελουχιώτης χόρευε τσάμικα»..... "Η παρουσία του κόσμου θέλουμε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού"..... "θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχος και ενωμένος" 
Μετά τιμής 
ο υπουργός (σας) Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος


Από την πλατεία των «ενωμένων αγανακτισμένων» λοιπόν , στην (ίδια) πλατεία των «ενωμένων ενθουσιασμένων»! Ενθουσιαστείτε με τον....εθνικό ενθουσιασμό των ενθουσιασμένων εθνικά. Έχετε καιρό για ελεύθερες πτώσεις απ' τα ...σύννεφα ! 
Αν δεν έχεις το ψωμί που υποσχέθηκες να δώσεις στον λαό, δώστου θεάματα και δη σε εθνικές επετείους. Η χούντα το ήξερε κι απ' ό,τι φαίνεται, το ξέρει και η Δημοκρατία των ολίγιστων κομματανθρωπων. Των θρασιμιών που σου λένε ότι αν εσύ ξέρεις να χορεύεις τσάμικο κι αφού τσάμικο χόρευε ο Βελουχιώτης.....ε, τότε μπορεί να είσαι ο Βελουχιώτης ! Των πολιτικάντηδων που σκοπίμως αποσιωπούν ότι υπάρχεις ως πολίτης, μόνο όταν (τους) ψηφίζεις και μιλάς μόνο όταν σου λένε να μιλάς και λες αυτά που θέλουν να πεις. Γιατί είναι βλέπεις κι εκείνη η γαμημένη η ελπίδα που σου πέταξαν για να έχεις να πορεύεσαι. Για να νομίζεις ότι μπορείς έτσι μαγικά να γυρίσεις πίσω (!!!) στην ανέμελη ζωούλα της υπερτροφικής παρτούκλας σου, πριν ανοίξει ο βόθρος και δεις (αν είδες τελικά) σε ποιους τενεκέδες άδειους (εξ' ου και ο θόρυβος που προκαλούν) έδωσες ψήφο εμπιστοσύνης ! 
Τώρα λοιπόν, είναι ώρα να ντοπαριστούν (ξανά) οι υπήκοοι με την «Ιτιά» , τα «Σαράντα παλικάρια απο τη Λε..μωρ’ απ’ τη Λεβαδιά» και όταν το γλέντι ανάψει , να πέσουν «Τα καγκέλια» της Γωγούς της Τσαμπά ! 
Να τραβήξουν πολλές selfie με τα iphone τους οι παρευρισκόμενοι, να τις «ανεβάσουν» στο facebook για να τις δουν οι Εταίρες μας. Και μόλις αυτές δουν την φουστανέλα και το τσαρούχι , θα καταλάβουν ότι είμαστε ενωμένοι......στα πανηγύρια ! 
Κι ας μην ξέρουμε παρά μόνο πασαλείμματα, που παπαγαλίζαμε στο σχολείο, για το 1821. Κι ας μην έχουμε μπει στον κόπο να διαβάσουμε «Τα απομνημονεύματα» του Μακρυγιάννη. Κι ας ξέρουμε τα πάντα για την Βανδή, την Πάολα και τους άλλους "βραβευμένους" των mad video music awards , αλλά σχεδόν τίποτα για την Δόμνα Σαμίου, την Γιασεμή Σαραγούδα , την Γιώτα Βέη , τον Κώστα Μουντάκη, τον Χρόνη Αηδονίδη τον Πετρολούκα Χαλκιά, τον Αριστείδη Μόσχο .... Κι ας μην ξέρουμε την διαφορά ανάμεσα στα ακριτικά και τα κλέφτικα. 
Κι ας νομίζουμε ότι δημοτικό τραγούδι είναι η κακοποιημένη σήμερα παραδοσιακή μουσική, κοινώς τα «σκυλοδημοτικά», που ακούγονται και στις...μεγάλες πίστες όπου "βασανίζονται " τα μωρά. 
Διαφωνώ με τα "εθνικά διεγερτικά" που προτείνει ο Καμμένος (εγκέφαλος) και η "αριστερή" κυβέρνηση ! 
Με θλίβει που δεχθήκαμε αβάδιστα και αβασάνιστα την κατάντια να μας πλασάρουν κάτι τέτοιες "εθνικές" φιέστες, για να αποδείξουμε στους...άλλους (όχι σ' εμάς ?) , ότι είμαστε ενωμένοι. Αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν μας έμεινε να αντιπροτείνουμε κάτι άλλο ! 
Με εξοργίζει το tweet του αφράτου υπουργάριου , όταν προτρέπει... «Με χιούμορ οι καλοπροαίρετοι και με μίσος οι γερμανοτσολιάδες διαδώστε το μήνυμα Εθνικής Ανεξαρτησίας στο Σύνταγμα»... , γιατί με κάτι τέτοια "μηνύματα" , το χιούμορ μου καίγεται και καλοπροαίρετη δεν είμαι και μίσος δεν νιώθω (το μίσος είναι συναίσθημα) ...γιατί επιμένω στην συλλογική συνείδηση ως τον μόνο αντίπαλο της κομματικής ισοπέδωσης και εκμετάλλευσης. 
Άρα , αυτόματα κατατάσσομαι στους ....γερμανοτσολιάδες, αφού άλλη κατηγορία το εθνικό "διαδώστε..." του Κα(η)μμένου, δεν έχει !

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια