Προσφατα
.

2.3.15

29χρονη βούτηξε στο κενό

Οικονομικά προβλήματα και κατάθλιψη την έσπρωξαν στο κενό.Η "ανατροπή" στο πολιτικό σκηνικό δεν αλλάζει την αύξηση της λίστας των αυτοκτονιών στην χώρα 
Στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας βούτηξε 29χρονη Λαρισαία, βάζοντας τέλος στη ζωή της. Η κοπέλα προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, πέφτοντας από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 7ου ορόφου στο οποίο διέμενε με την μητέρα της, στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου Λάρισας. 
Γιατροί του ΕΚΑΒ όπως και αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που κλήθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της νεαρής γυναίκας. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί ήταν αδύνατο να την επαναφέρουν στη ζωή. Τα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα στην αυτοκτονία δεν έχουν αποσαφηνιστεί. 
Πολλοί κάτοικοι της περιοχής μιλούν για οικονομικά προβλήματα που την είχαν οδηγήσει σε βαθιά κατάθλιψη και άλλοι για μια γυναίκα που αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Τραγικές φιγούρες οι στενοί συγγενείς της που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια