Προσφατα
.

25.11.14

Κωλόπαιδα

του Γιάννη Λαζάρου
Στα σκατά κι ακόμα παραπέρα να πάτε τσογλάνια πασοκομπεμπέκια με την επανάσταση του facebook για την στήριξη του Γεωργίου Παπανδρέου. Τελικά, όχι μόνο δεν βάζετε μυαλό, όχι μόνο η βόλεψή σας έχει φθάσει μέχρι και την τελευταία τρίχα της άδειας κεφαλής σας, αλλά τα γεννοβολήματά σας στηρίζουν τον άεργο πολιτικάντη που έχωσε με μία υπογραφή σε κατοχή 200 χρόνων μια ολόκληρη χώρα. Με σύνθημα “Εμείς πάμε. Εσύ θα έρθεις;” τα παιδιά (τρολοπασοκάκια) του διαδικτύου μάς καλούν σε εκδρομή. Πού να έρθουμε, ρε κτηνάκια; Πού ακριβώς να έρθουμε; Εκεί που ήταν να μάς πάει ο σωτήρας σου, πρασινομούρη νεολαίε μου, μάς πήγε. Μάς πήγε στα σκατά αλλά εσείς δεν ήρθατε, τρώγατε και τρώτε και πίνεται τον "ιδρώτα" του μπαμπά. Και δεν πήγαμε ηθελημένα. Με το ζόρι μάς έχωσε στα σκατά όσο εσείς βυζαίνατε τις “σοσιαληστρικές” ιδέες των πρασινοσπιτιών που σας “τίναζε”.
Βέβαια, αν βρίσκονταν καμιά δεκαριά να σας αρχίσουν στα χαστούκια η δημοκρατία των Πασοκόσπορων θα τούς χαρακτήριζε ως φασίστες. Δεν θα είχαν την τιμητική θέση του αντιπρύτανη ΑΠΘ,  Τζιφόπουλου, που όταν αναφέρετε στα μη βολεμένα παιδιά προτείνει να τους ρίχνει η εξουσία χαστούκια όπως είθισται στις προηγμένες χώρες. Εκείνες τις χώρες όπως ο Καναδάς του Γιώργου Παπανδρέου και η Γερμανία του υπουργού Παπακωνσταντίνου. Το παράδειγμα των αγαπημένων χωρών του Γιώργου Παπανδρέου έφερε ο Τζιφόπουλος, τον τρόπο που αυτές οι χώρες αντιμετωπίζουν την νεολαία όταν αντιδρά: Με χαστούκια. Εκεί θέλετε να μάς πάτε, νεολαίοι γενίτσαροι του Γιώργου Παπανδρέου; Να τρώμε τα χαστουκάκια μας όσο εσείς θα γλύφετε τον αρχηγό και την εξουσία παίρνοντας το δημοκρατικό δικαίωμα να βαράτε τους αντιδραστικούς;
Να μάς πάτε πού; Θέλετε μήπως να σάς πάμε εμείς μια βόλτα κατά τις Σκουριές ή μια βόλτα δίπλα από τις μεζονέτες που μεγαλώνετε με τα λεφτά του βολεμένου μπαμπά; Μέχρι την Νίκαια να δείτε πώς είναι να περιμένεις για ένα δωρεάν εμβόλιο για το παιδί σου σε κοινωνικό ιατρείο. Μέχρι το Ιπποκράτειο και τον Ευαγγελισμό να δείτε πώς είναι να ψάχνεις γάζα και καθετήρα για τον άρρωστο που συνοδεύεις; Θέλετε να δείτε πώς είναι η πραγματική ζωή που μάς έχωσε ο Γιώργος Παπανδρέου και τα τσιράκια του που ακόμα κυβερνούν; Όχι δεν θέλετε, γιατί και να τα δείτε στα λιλιπούτεια "τέτοια" σας. Δεν σας αφορά, δεν σας ενδιαφέρει. Αντιθέτως το καταδιασκεδάζετε, όπως ο αγαπημένος του Παπανδρέου, Δήμαρχος Αθηνών Καμίνης, που δήλωσε ότι “δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Εμείς διασκεδάζουμε, χορεύουμε, μάς αρέσει η νύχτα”.
Νομίζετε πως επειδή η Ελλάδα ακόμα γυρίζει οφείλεται στις πολιτικές αυτών που γλύφετε; Αυτό σάς μαθαίνουν στις κομματικές οργανώσεις; Ότι ακόμα ζούμε επειδή μάς κυβερνάνε αυτοί που οι μπαμπάδες σας ψηφίζουν; Επικίνδυνα παράσιτα της κοινωνίας, πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα είμαστε ζωντανοί και εσείς έχετε στόμα και μιλάτε σε αυτό τον τόπο λόγω της κράσης μας. Αυτός ο τόπος ακόμα ζει όχι λόγω των δανείων, αλλά εξαιτίας της αντοχής αυτού του λαού. Λόγω των πολλών εξετάσεων που έδωσε και στις ημέρες που έρεαν τα γάλατα και τα μέλια, εποχές που δεν υπήρχε μυρουδιά χρεοκοπίας στον αέρα. Σαν τα πλαδαρά μούτρα σας, οι Έλληνες του μόχθου έχουν δει χιλιάδες. Έχουν αντιμετωπίσει εκατομμύρια κομματικές κατσαρίδες με αντίτιμο πολλές φορές και το ίδιο τους το μεροκάματο. Έχουν προσβληθεί άπειρες φορές και έχουν απειληθεί άλλες τόσες. Ξέρετε που έγραφε ο λαός τις απειλές και τα χαστούκια; Σε αυτά που εσείς δεν θα αποκτήσετε ποτέ.
Βρήκαν τρύπα και σάς σπρώχνουν οι σοσιαλδημοκράτες να κάνετε παιχνίδι, όπως κάνουν και οι νεολαίοι όλων των βρωμοκομμάτων που κι αυτοί νομίζουν ότι όταν αυτοί θα χαθούν, θα χαθεί και η Ελλάδα. Έχετε την εντύπωση ότι Ελλάδα είναι αυτά που πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ, τα σύνορα που ταλαντεύονται τα τελευταία χρόνια έντονα και η ελληνική σημαία στον ιστό των κρατικών υπηρεσιών. Τον κακό σας τον καιρό. Αυτά είναι για να κάνουν παιχνίδι οι πολιτικοί σας και κομματικοί σας εργοδότες. Αυτά είναι για να νιώθει ο μπαμπάς και η μαμά σας ευτυχισμένοι όταν εισπράττουν τα μισθά και νιώθουν υπερήφανοι για τις υπηρεσίες τους.
Η χώρα που εσείς, τσογλανάκια, και οι πασοκολήσταρχοι σύντροφοί σας παρελθόντων ετών θεωρούν ότι ελέγχουν, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την χώρα των Ελλήνων. Αλίμονο αν ο λαός σκιάζονταν από τα φασιστοειδή τύπου υπαλλήλων Τζιφόπουλου και Φορτσάκη, πολιτικών Βορίδη και Βενιζέλου και όλων των άλλων συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων. Έχουν περάσει καθίκια από αυτόν τον τόπο, που ούτε καν τα φαντάζεστε. Κι όμως με εκείνα και με τα τωρινά ο λαός αντέχει. Μπορεί να μην τραγουδά και να γλεντά επιδεικτικά όπως ο αρεστός σε σας Καμίνης και όμοιοί σας σε χορούς με αφορμή την κατάντια του διπλανού, αλλά σιγοτραγουδάει. Μπορεί να μην γλεντά αναρτώντας φωτογραφίες στο facebook ελπίζοντας ότι θα βρει παράλληλα και ένα οn line πήδημα, αλλά ακόμα χαμογελάει.
Να πάτε, λοιπόν, στα σκατά παρέα με τον σκατοκέφαλο στοχαστή της επανάστασης του αυτο-Ανόητου και να θυμάστε ότι ακόμα υπάρχετε επειδή αυτοί που δεν θα έρθουν εκεί που πάτε , σάς επιτρέπουν να υπάρχετε.-

Εκπομπή 25-11-2014
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια