Προσφατα
.

10.6.14

Λαϊκός Ανασχηματισμός

του Γιάννη Λαζάρου
Μην αρχίζετε τις κακίες για τον ανασχηματισμό. Μην αρχίζετε να γκρινιάζετε ότι ο ανασχηματισμός είναι επιλογή Βερολίνου - Τρόικας και είναι μία από τα ίδια. Η εντολή που έδωσε ο λαός μετά τις τελευταίες εκλογές αυτή ήταν: Ίδιες οι επιλογές του λαού, ίδιες επιλογές και της κυβέρνησης.
Αυτή είναι κατ’ ουσία η Απλή Αναλογική του πολιτικού συστήματος: Αυτά θέλεις, αυτά θα έχεις. Αφού μια χαρά είσαι, βρε λαέ, με όλες τις προηγούμενες επιλογές της κυβέρνησης γιατί να μην συνεχίσει η κυβέρνηση να σε ευχαριστεί ως αντάλλαγμα για τις ψήφους που της έδωσες; 8% έδωσες στο ΠΑΣΟΚ μη και καταρρεύσει η συγκυβέρνηση και χάσεις το μισθό και τις συντάξεις; Πάρε τώρα Πασόκους σε όλα τα υπουργεία με πρώτο-πρώτο τον Γκίκα να ολοκληρώσει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας σε Υπουργείο Τραπεζικής Οικονομίας. Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας, Σημίτης, παραμένει, ως φαίνεται, ο πρωθυπουργός της χώρας αμολώντας τα τσοπανόσκυλά του, Παπαδήμο, Στουρνάρα, Χαρδουβέλη να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησε ο γερμανοτσολιάς Σημίτης το σωτήριο έτος 2002 με την ιαχή «Μπήκαμε στο ευρώ».
Χαρείτε με τον πλήρη εξευρωπαϊσμό σας όλοι εσείς που δεν καθίσατε στον καναπέ ανήμερα των εκλογών αλλά θέλατε να κάνετε την επανάσταση σας μέσω κάλπης. Κάθε φορά που ο αγανακτισμένος ψηφοφόρος κάνει την επαναστατική του κίνηση εκλογικά ,όλο και περισσότερα θαύματα βγάζει η κάλπη. Ο ψηφοφόρος ας το καταλάβει: Δεν ψηφίζει, σκοτώνει! Και δεν σκοτώνει εμένα κι εσένα. Παραδίδει την χώρα με τον άκρατο φιλοτομαρισμό του ενισχύοντας τους εκλεγμένους προδότες της κυβέρνησης και τους ανάλογα συμμετέχοντες στην προδοσία αντιπολιτευόμενους.
2,100,000 στρέμματα ελληνικού εδάφους βρίσκονται στις λίστες του ΤΑΙΠΕΔ μόνο σε ό,τι αφορά ποτάμια, λίμνες και θάλασσα και ο Έλληνας σήμερα συζητά πώς θα τρώει ξύλο με διαταγές του Κικίλια και όχι του Δένδια.
Με το νέο Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι της Νοτίου Χαλκιδικής θα κοιμηθούν στο σπίτι τους και το πρωί θα ξυπνήσουν με μαγιό και σαγιονάρες αφού η περιοχή δεν θα είναι περιοχή μόνιμης κατοικίας αλλά τουριστικός προορισμός. Οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής κοιμήθηκαν στο χωριό τους και θα ξυπνήσουν σε μεταλλείο αφού η γη των προγόνων τους χαρακτηρίζεται ως μεταλλευτική περιοχή. Αυτά δεν τα έκαναν οι κυβερνήσεις, αλλά οι ψηφοφόροι και όχι δεν είναι οι κυβερνώντες αυτοί που πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία αλλά το εκλογικό σώμα της Ελλάδας.
Εναπόθεσες την ελπίδα σου για την ανατροπή της κατάστασης σε μία αντιπολίτευση που το πρώτο που έκανε μετά την εκλογική του πλειοψηφία στις ευρωεκλογές είναι να κάνει συμμαχίες με Ναζίστες Γιούνκερ και Σουλτς. Περίμενε να γίνει ο ανασχηματισμός για να σου πει επίσημα ο ανατροπέας Τσίπρας ότι αποδέχεται το χρέος που σου επέβαλλαν οι πολιτικοί του «αντίπαλοι», αφού συναντιέται με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ντράγκι, για την διευθέτηση του χρέους. Όταν ο Σύριζα είχε το 3% δεν αποδεχόταν το χρέος, μετά όμως την ισχυροποίηση του από τους ψηφοφόρους το χρέος το αποδέχεται με τιμές και δόξες.
Ο λαός έδωσε την εντολή και θέλει τραπεζίτη Γκίκα να σου χαμηλώνει το επιτόκιο της αξιοπρέπειας σου και να ανεβάζει το επιτόκιο της δανεικής ελευθερίας σου. Εντολή έδωσε ο λαός στον Λοβέρδο να διαλύσει την δημόσια Παιδείας μετά την επιτυχία που είχε στην διάλυση της δημόσιας Υγείας. Εντολή έδωσε στον Κουκουλόπουλο, που θα είναι ο κρυφός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αφού το πακέτο των 20 δις ΕΣΠΑ 2014-2020 και την μοίρα των επιδοτήσεων άρα της ΚΑΠ, θα την διαχειρίζεται ο μακελάρης της ελληνικής αγροτιάς, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.
Ό,τι ψηφίζεις είσαι και όπως ανασχηματίζονται οι κυβερνήσεις και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έτσι ανασχηματίζεσαι κι εσύ. Την Δευτέρα είσαι ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη ΝΔ, την Τετάρτη Σύριζα και ούτω καθεξής. Ανασχηματίζεσαι νομίζοντας ότι θα επιβιώσεις αλλά το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις γούστα για την ιδιοτέλειά σου, αποδεικνύοντας ότι έχασες πλήρως το δικαίωμα να λέγεσαι «πολιτικό ζώο» παίρνοντας επάξια τον χαρακτηρισμό του «κομματικού κτήνους».- 

Εκπομπή 10-6-2014
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια