Προσφατα
.

12.3.14

Σκατοκρατία

του Γιάννη Λαζάρου
Η λύση ήταν τόσο απλή και ήταν δίπλα μας. Ποια Ποτάμια, ποιες Ελιές, ποιες Λίμνες των Κύκνων και ποια κόμματα και κομματίδια;! Οι σωτήρες για μία ακόμη φορά μάς έδειξαν τον δρόμο που είναι και ο μοναδικός για την σωτηρία. Οι Έλληνες ενωμένοι δεν νικήθηκαν ποτέ (εκτός από καμιά χιλιάδα φορές). Η μοναδική σωτηρία για μια ακόμη φορά έρχεται από την ένωση των κώλων. Όχι των Τρίτων Κώλων αλλά Όλων των Κώλων. Το κόμμα το οποίο δημιουργήθηκε αυτόματα μόνο του και δείχνει το λαμπρό μέλλον είναι ένα: Ο Βόθρος.
Το έδειξαν οι αναθυμιάσεις του βόθρου της Βουλής ενοχλώντας τους βουλευτές όλων των κομμάτων που ήταν μέσα στη Βουλή εκείνη την στιγμή. Άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα στα ασανσέρ και κόντεψαν να σκάσουν και άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι από το καφενείο της Βουλής φοβούμενοι το σκατοτσουνάμι. Η φυσική απόρροια των βουλευτών ήταν τελικά αυτό που παραλίγο να τους σκότωνε. Τι θάνατος ηρωικός να πνιγείς στα σκατά σου!
Κι όμως δεν πήραν το μήνυμα ότι το κόμμα “Ο Βόθρος” είναι η λύση. Τα πλεονεκτήματα είναι άπειρα. Καταρχάς ξεμπερδεύουν μια και καλή με τις εκλογές του κώλου που κάνουν κάθε τόσο. Η εκλογική πελατεία πνιγμένη στα σκατά θα ησυχάσει μια και καλή από την κομματική σκατοπλημμύρα. Δεν θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε κόκκινα, μπλε, μαύρα πράσινα του ΠΑΣΟΚ, πράσινα της Ελιάς, πράσινα του Ποταμού, πράσινα του ΣΥΡΙΖΑ, πράσινα της Δραχμής και των πράσινων αλόγων. Είναι άλλο να σε έχουν χεσμένο όπως τόσα χρόνια κώλοι διαφορετικών χρωμάτων και άλλο να σε χέζουν ενωμένοι οι κώλοι των σωτήρων με το κόμμα του Βόθρου. Κώλοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.
Εκτός της πολιτικής λύσης που δίνει ο “Βόθρος”, αυτόματα ξεκινάει και η ανάπτυξη όχι στα λόγια αλλά στα έργα. Ποια συμφωνία με το αέριο της Gazstrom και η ανησυχία με το τι θα γίνει στην Κριμαία;! Ο “Βόθρος” αυτόματα θα καλύψει ολόκληρη την χώρα και θα εξάγει προϊόν απανταχού της γης. Διότι το παραγόμενο αέριο δεν είναι φυσικό όπως της Ρωσίας αλλά κωλοαέριο από κώλους, και τι κώλους! Η ποιότητα του δεν απαντάται σε φυσικά κοιτάσματα στον πλανήτη διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πρόσμιξη αερίων προερχόμενο από κώλους που καλύπτουν όλο το φάσμα της πολιτικής ζήτησης.
Κώλοι λαϊκοί, κώλοι αριστοκρατικοί, κώλοι δεξιοί, κώλοι σοσιαλιστικοί, κώλοι κουλτουροαριστεροί, κώλοι φασιστικοί, κώλοι ανεξάρτητοι, κώλοι αντιεξουσιαστικοί, κώλοι νοσταλγοί του Κοκώ-λου. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της ποιότητας του προϊόντος που θα μετατρέψει την χώρα σε Κώλοράντο κάνοντας την Gazstrom να φαντάζει περίπτερο.
Χιλιάδες θέσεις εργασίας για το ευγενές αέριο, περισσότερες όμως θέσεις θα έχει η διάθεση του στερεού προϊόντος μετά την πρωτογενή παραγωγή διότι εκατομμύρια Έλληνες θα εργαστούν απλώνοντας τον “τραχανά” για την απαραίτητη επεξεργασία πριν διατεθεί προς βρώση εγχωρίως αλλά και για εξαγωγές με το brand name “Coca Colos” και με διαφημιστικό σλόγκαν “Κάνουμε το σκατό παντεσπάνι”.
Οι διαφημιστές μας θα δουν άσπρη μέρα μετά από καιρό, εφόσον ο “Βόθρος” την ενορχήστρωση της καμπάνιας θα την αναθέσει στον κύριο Νίκο Δήμου, που ως παλαιός διαφημιστής αλλά και στοχαστής δεν θα αισθάνεται πια “δυστυχής που γεννήθηκε Έλληνας” αλλά ευτυχής που θα βρίσκεται σε οικείο και φιλόξενο για αυτόν περιβάλλον. Στον “Βόθρο”.
Οι ιδέες για το πλουτισμό που επέρχεται είναι άπειρες. Για παράδειγμα η κυρία Κεφαλογιάννη μπορεί να δώσει μάχη με τους Κινέζους που θα φέρουν 50,000,000 επιβάτες στο αεροδρόμιο ΕΛ-ΒΕΛ, να σφίγγονται, να μην χέζουν όπου κι όπου αλλά χέζοντας στην Ελλάδα η πρόσμιξη με τα ευγενή προϊόντα της Βουλής μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την μπίζνα καθιστώντας την χώρα παγκοσμίως μονοπώλιο σε προϊόντα κώλου. Χεστήκαμε για την ονομασία προέλευσης της φέτας, του ελαιόλαδου και του ούζου, σας τα χαρίζουμε όλα, ό,τι και να κάνετε τα προϊόντα του “Βόθρου” δεν μπορείτε να τα αντιγράψετε. Μέχρι και οι Κινέζοι που είναι μανούλα στα προϊόντα μαϊμού θα τα παίξουν. Δεν αντιγράφεται με τίποτε το ελληνικό πολιτικό σκατό.
Η Δημοκρατία Τους έτριξε συθέμελα, η Δημοκρατία Τους μετά τα χθεσινά γεγονότα με τα βορθολύματα στην Βουλή απέδειξε ότι στηρίζεται μόνο στα σκατά. Τα θεμέλια της ήταν και είναι ένας Βόθρος στον οποίο κολυμπάνε 10 εκατομμύρια Έλληνες που αντί να έχουν χεσμένους όλους τους πολιτικούς σωτήρες τους, επιλέγουν αυτοβούλως να πνίγονται στα ψηφισμένα κομματικά σκατά.-

Εκπομπή 12-3-2014
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια