Προσφατα
.

4.3.14

Το Χρυσόμαλλο Τέρας


του Γιάννη Λαζάρου
Στείλαμε το Χρυσόμαλλο Τέρας στην Ουκρανία να δώσει λύση για τα όσα συμβαίνουν με επίκεντρο την Ταυρίδα. Ως νέος Ορέστης έβαλε το μανδύα της 350 τ.μ φάρδος και έδωσε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα της Ουκρανίας: «Η Ελλάδα μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία με την τεχνογνωσία της στα Οικονομικά». Τινάχθηκαν οι αγωγοί φυσικού αερίου στον αέρα από τα γέλια. Χωρίς να καταλάβει ότι έχει πει το ανέκδοτο του αιώνα πήρε ύφος σοβαρό και πήγε να καταθέσει στεφάνι στο τόπο που οι ακροδεξιοί έχυσαν το αίμα τους για μία νέα ναζιστική Ουκρανία με τη βοήθεια πάντα της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ.
Ξαφνικά θυμήθηκε την ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας και ο «αριστερός» Τσίπρας. Μέχρι προχθές σιωπούσε επιδεικτικά διότι το μέλημά του, ως Ευρωπαίος, δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα αλλά πώς να εκμεταλλευθείς την αφορμή για να βγάζεις προεκλογικούς λόγους. «Ο κύριος Βενιζέλος συνομιλεί με την ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας». Η κυβέρνηση έγινε ναζιστική από την ώρα που μιλάει μαζί της ο πολιτικός του «αντίπαλος», μέχρι χθες σφύριζε αδιάφορα μη και χαλάσει την σχέση του με την ΕΕ και ποιος θα τον σπρώχνει μετά;
Βάλθηκαν όλοι οι Ουκρανολόγοι να μιλούν για τα χάλια της Ουκρανίας αλλά για τα χάλια της Ελλάδας ουδείς ομιλεί. Οι σημαίες σηκώνονται από όλα τα μέτωπα όταν ο πόλεμος είναι μακριά από τον δικό τους κώλο. Όταν ο πόλεμος καίει τον κώλο των συμπολιτών τους τότε αρχίζουν το γνωστό πιγκ-πογκ μέσω δελτίων τύπου και με τετριμμένους λόγους γραμμένους από κειμενογράφους της κακιάς ώρας.
Ο Βενιζέλος είναι φιλοναζιστής αποδεδειγμένα μετά τις επαφές του στην Ουκρανία και μετά την τιμή στους νεκρούς του Κιέβου, αλλά ποιος αντιπολιτευόμενος είπε κατάμουτρα ναζιστή τον ίδιο τον Βενιζέλο και την κυβέρνηση που στηρίζει; Κανείς, γιατί όταν είσαι μέσα σε ένα δήθεν συνταγματικό και δημοκρατικό τόξο τότε αυτές οι κουβέντες είναι ναρκοπέδιο. Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης με το 3% που εκλογικού ποσοστού (μικρότερο από τους ναζιστές της Ουκρανίας)  που κουβαλά καταστρέφει έναν ελληνικό λαό αποδεχόμενος όσα επιβάλλει η ναζιστική ΕΕ εκπροσωπώντας την πλέον ως αντιπρόεδρος της προεδρίας. Επειδή δεν έχει φωτογραφία του Χίτλερ στο γραφείο του και επειδή και δεν χαιρετά ναζιστικά αυτό τον κάνει λιγότερο ναζιστή; Δεν έχουν περάσει 10 ημέρες που πήρε την γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο της Βουλής για τις γερμανικές επανορθώσεις και την έριξε στον κάλαθο των αχρήστων ως μη σωστά νομικά βασισμένη. Έβγαλε απόφαση ο χιτλερίσκος ότι όλοι είναι άχρηστοι στα νομικά εκτός από αυτόν που δεν έχει ποτέ ασκήσει το επάγγελμα του νομικού.
Όσο για την αντιπολίτευση τι φοβάται και δεν λέει τα πράγματα ως έχουν; Βέβαια αν πει την κυβέρνηση κατοχική τότε είναι υποχρεωμένη να παραδεχθεί ότι και αυτή είναι μια κατοχική αντιπολίτευση, διότι δεν μπορείς μέσα στον ναζιστικό ναό να μιλάει ο Γκέμπελς και εσύ, ως αριστερός, να περιμένεις να ανταπαντήσεις. Από την ώρα που συνομιλείς με ναζιστές είσαι ναζιστής και ο ίδιος, απλά δεν σε παίρνει να το παραδεχθείς διότι η μαμά Ε.Ε σε έχει εκεί για να κάνεις την δουλειά σου ως αντιδραστικός μη και φανεί όλος ο κώλος της ναζιστοκρατίας που έχει πέσει η Ελλάδα.
Κι ενώ δεξιοί, φασίστες, αριστεροί, δημοκράτες, κεντρώοι, ποταμίσιες πέστροφες και ελιές θρούμπες  (ναζιστές όνομα και πράγμα όλοι) κανονίζουν πώς θα πάρουν θέση στο Ευρωπαϊκό Ναζιστικό Κοινοβούλιο, η Ελλάδα ως Ιφιγένεια θυσιάζεται για να φυσήξουν οι ούριοι άνεμοι της ανάπτυξης βλέποντας το χρυσόμαλλο τέρας να πηγαινοέρχεται ακονίζοντας όλο και πιο πολύ το λεπίδι που θα της πάρει τελειωτικά το κεφάλι.-
 

Εκπομπή 4-3-2014

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια