Προσφατα
.

14.11.13

Δεν ανέχομαι

του Γιάννη Λαζάρου
Θα μιλήσει κανείς από τους “αντιμνημονιακούς” για όσα μάς ετοιμάζει η λατρεμένη τους Ενωμένη Ευρώπη; Ενώ η τηλεοπτική δημοκρατία γεμίζει καθημερινά από τις φανφάρες μίσθαρνων πρόθυμων υποτακτικών συμβάλλοντας στην καθημερινή ύπνωσή μας, κάποιοι άλλοι συνεχίζουν την οικοδόμηση της απόλυτης κυριαρχίας τους. 
 Η εφημερίδα “ The New Observer” στις 9 Νοεμβρίου 2013 αποκάλυψε μια φασιστική προτροπή του “Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ανοχή και την Συμφιλίωση” προς την Ενωμένη Ευρώπη. Το ΕΣΑΣ ( European Council on Tolerance and Reconciliation) είναι ΜΚΟ ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο και με έκθεσή της προτείνει: Δημιουργία Εθνικών Ομάδων Επιτήρησης για την παρακολούθηση πολιτών των 27 μελών-κρατών της ΕΕ για μη ανοχή και αδιαλλαξία. Αυτές οι Ομάδες, κατά προτίμηση των εκπροσώπων του Ε.Σ.Α.Σ θα πρέπει να ανήκουν στα υπουργεία Δικαιοσύνης των κρατών-μελών με σκοπό να μην υπάρχει καμία ανοχή προς τους μη-ανεκτικούς ή αδιάλλακτους πολίτες ειδικά όσον αφορά την ελευθερία έκφρασης! Απ΄ ό,τι καταλαβαίνετε όσοι διαφωνείτε στο ελάχιστο με την ολοκλήρωση του ναζιστικού μορφώματος της ΕΕ και όσοι έχετε την αξιοπρέπεια να μην συνδιαλέγεστε όταν καταπατείται η ελευθερία παντός τύπου, τότε μπαίνετε αυτόματο στην λίστα της “Μαύρης Ημέρας για την Δημοκρατία στην ΕΕ”. Το θέμα δεν είναι μόνο η αντίθετη άποψη που μπορεί να έχει κάποιος με την φιλοσοφία της Ευρώπης. Το θέμα είναι ότι οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί που θα είναι προς αμφισβήτηση από Έλληνες πολίτες θα είναι και το κατηγορητήριο τους με την βούλα του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 
Θα είσαι μη ανεκτικός και αδιάλλακτος ακόμη κι αν δεν έχεις να πληρώσεις τον Φόρο Αλληλεγγύης, το Φόρο Πετρελαίου και τον κάθε άρρωστο φόρο που επέβαλλαν μέσω συμφωνιών οι “Έλληνες” κυβερνήτες σου με τους “φίλους” ευρωπαίους εταίρους. Αυτοί οι φόροι μπορεί να μην είναι δείγμα έκφρασης ελευθερίας αλλά μπορούν να γίνουν αφορμή, όταν ζοριστείς, για να αποκτήσεις την ελευθερία σου με κάθε μέσο, όπως σε προστάζει το ελληνικό σύνταγμα, διότι στο κάτω-κάτω η ελευθερία να μην πληρώνω ό,τι μου επιβάλλει ο κατακτητής είναι έκφραση ζωής. Όταν το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αξιοπρέπειας προειδοποιεί ότι αυτή η έκθεση «αποσκοπεί στην επιβολή κυβερνητικού ελέγχου πάνω στην κοινωνική και οικονομική συμπεριφορά των πολιτών με την ευρύτερη δυνατή έννοια», τότε να είσαι έτοιμος για όλα. 
Αναμένουμε την ψήφιση του “αντιτρομοκρατικού” και “αντιρατσιστικού” νόμου για να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ στην θέση τους. Μετά άλλωστε την ψήφιση από την ελληνική βουλή του Άρθρου 458Α (εδώ) η Ελλάδα δεν είναι απλά προτεκτοράτο, αλλά μία τεράστια φυλακή για εκείνους τους Έλληνες που δεν είναι Ανεκτικοί και που παραμένουν Αδιάλλακτοι -με οποιοδήποτε κόστος - όταν ανθρωπάρια τολμούν να βάζουν σε συζήτηση διαπραγμάτευσης Ελευθερία και Πατρίδα.-

Εκπομπή 14-11-2013

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια