Προσφατα
.

26.11.13

Πολύ ξύλο !

του Γιάννη Λαζάρου
Ποιος θα φάει ξύλο στην Ελλάδα; Ποιος θα μπει στην φυλακή για εσχάτη προδοσία; Μην τρίβετε τα χέρια σας από ευχαρίστηση στην ιδέα και μόνο ότι θα πάρετε τα χάκια σας διότι αυτός που θα φάει ξύλο αλύπητο και αυτός που θα μπει στην φυλακή δεν θα είναι πολιτικός αλλά ούτε υποστηρικτής των πολιτικών κομμάτων που αλωνίζουν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αν ήταν να είχαν φάει το ξύλο πολιτικοί, πολιτικάντηδες και σούργελα υποστηρικτές από το λαό θα το είχαν φάει επανειλημμένως. Ειδικά μετά την απροκάλυπτη χαιρεκακία του Στουρνάρα με το “οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται” έπρεπε να πέφτουν οι μπάτσες σήμερα από όποιον βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής. Ακόμα και οι “μη υπερφορολογημένοι” σωματοφύλακές του έπρεπε να του χώσουν ένα σκαμπιλάκι. Άρα δεν θα είναι αυτοί που θα φάνε το άγριο ξύλο. 
Μήπως θα φάνε ξύλο οι υποστηρικτές ψηφοκουβαλητές Πασοκτσήδες που είναι η δύναμη του Σύριζα; Όπως είπε και η Λούκα Κατσέλη “ ο Σύριζα μην απογοητεύσει τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ”. Μια πανευρωπαϊκή παράταξη όπως ο Σύριζα δεν είναι δυνατόν να φάει ξύλο από κανέναν. Και στο κάτω κάτω αφού οι πασόκοι ψηφοφόροι ανερυθρίαστα ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας στηρίζοντας τη μελλοντική σοσιαλιστοδημοκρατική κυβέρνηση Τσίπρα χωρίς να έχουν φάει ούτε μία ροχάλα δημοσίως από κανέναν, σιγά μην φάνε ξύλο όταν θα είναι και πάλι στα πράγματα. 
Στο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι θα κατεβάσουν τον στρατό οι φύλακες της κατοχικής εξουσίας που αλωνίζει σήμερα στην Ελλάδα, και οι Έλληνες φαντάροι αποφασίσουν να μην στραφούν ενάντια στον λαό αλλά να πάνε μαζί του, μην ανησυχείτε και γι αυτό έχει λύση ο ναζιστικός ολοκληρωτισμός που ονομάζεται και ΕΕ. Θα αμολήσει το γερμανικό στρατό να κάνει επέμβαση (έτσι ονομάζουν τώρα την εισβολή) για τυχόν διαταραχές από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που οδηγούν σε βιαιότητες είτε λόγω αδυναμίας, είτε λόγω άρνησης, των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 
Γι' αυτόν τον σκοπό ο γερμανικός στρατός -προσοχή, ειδικά ο γερμανικός στρατός- κάνει ασκήσεις με τελευταία αυτή που έλαβε χώρας για 10 ημέρες σε περιοχή του Αμβούργου με την ονομασία: “'Έλεγχος Λαϊκών Ταραχών” (Crowd Riot Control). Στην προκειμένη περίπτωση τρώει ξύλο και ο λαός και ο Έλληνας στρατιώτης που δεν θα γυρίσει το όπλο εναντίον του. 
Έτσι λοιπόν, ο κάθε Στουρνάρας νιώθει απόλυτα προστατευμένος για να κάνει αυτά που κάνει. Αν η πλειοψηφία αποφασίσει αύριο να διώξει τον προστατευμένο Στουρνάρα φέρνοντας την ελπίδα της Ευρώπης που λέγεται Τσίπρας, στην εξουσία, αυτός θα νιώθει δύο φορές προστατευμένος διότι δεν θα έχει μόνο τον γερμανοευρωπαϊκό στρατό (μιας και την λατρεύει την Ευρώπη) αλλά και τα Ινστιτούτα Λεβύ, Φορντ και τα Σχέδια Μάρσαλ. Βέβαια, εδώ να προσθέσουμε, και μία τρίτη δύναμη φύλαξης του Τσίπρα: Τους ικανοποιημένους πια ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που όταν είναι να υποστηρίξουν τον Ηγέτη τους (όποιος κι αν ήταν αυτός τα τελευταία 40 χρόνια) δεν τους φοβίζει τίποτε γι αυτό μπαίνουν στην ουρά να δώσουν και 1,500,000 ψήφους για το δαχτυλίδι της εξουσίας. Χώρα μέλος της ΕΕ με 1,500,000 στρατό έτοιμο να πέσει στην φωτιά για Ηγέτη δεν υπάρχει. 
Άρα ποιος θα φάει τελικά το ξύλο; Εσύ κι εγώ. Και δεν θα το φάμε μόνο από την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων αλλά και από τον εντόπιο ψηφοκουβαλητή στρατό. Θα είμαστε μπρος στρατός και πίσω ψηφοφόροι. Το σίγουρο είναι ότι ο εισβολέας μπορεί να σου δείξει και κάποια επιείκεια αλλά όπως αποδεικνύεται ιστορικά το ξύλο, οι καταδίκες, οι εξορίες, τα εκτελεστικά αποσπάσματα, τα πλιάτσικα και οι βιασμοί ήταν και είναι έργο ελεύθερων εν δράσει ψηφοκουβαλητών.-

Εκπομπή 26-11-2013

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια