Προσφατα
.

23.10.13

Κόψε φάτσα

του Γιάννη Λαζάρου
Πού πας Ελληνάκι με τέτοια μυαλά; Κοίτα τι έβγαλες υπουργό και καμάρωσέ τον. Κοίτα φάτσα που σε κυβερνάει! Κοίτα άνδρας που δίνει διαταγές και περιμένει αποτελέσματα από τα εντολοδόχα όργανα επί τόπου. Δες ύφος και βλέμμα πλάγιο (μη του' ρθει και καμία αδέσποτη). Κάτι τέτοια μουτράκια σε παλιούς χρόνους έκαναν άλλες δουλειές. Είχαν τεντωμένο το δάκτυλο φορώντας κουκούλα και έδειχναν τους παρατεταγμένους μελλοθάνατους. Εκείνους τους καιρούς μετά την “υπηρεσία” τους έφευγαν τρέχοντας διότι υπήρχε ο φόβος της αναγνώρισης του προσώπου και της εκκαθάρισής τους μέχρι τρίτης γενιάς. 
Σήμερα η κουκούλα έγινε γραβάτα! Το δάκτυλο έγινε εντολή και το “καρφί” είναι εκεί να παρακολουθεί όλη την εξέλιξη της δίωξης. Άλλο η δίωξη της παραβατικότητας και άλλο καμαρώνω με την δίωξη του παραβατικού. Ο μπούλης αυτός δεν έδωσε απλά εντολή περιμένοντας τα αποτελέσματα. Ο μπούλης αυτός έστησε ολόκληρο σκηνικό με κάμερες και φωτογραφικούς φακούς μπροστά στους οποίους καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Και όχι μόνο αυτό. Ο μπούλης άρχισε να παίζει στο twitter του πανηγυρίζοντας. Θα μου πεις αν δεν παίζει ο μπούλης το πουλάκι του (twitter), ποιος θα το παίζει; Άνθρωποι με αγωνίες επιβίωσης δεν έχουν χρόνο να παίζουν το πουλάκι τους γιατί ξέρουν τι θα πει ζωή και μεροκάματο. 
Τι δουλειά έχει ένας υφυπουργός Ανάπτυξης να συμμετέχει σε δίωξη του οποιουδήποτε και να επιβλέπει την τιμωρία; Παίρνει τα χάκια του προϊστάμενου του υπουργού Χατζηδάκη που έφαγε το ξύλο της αρκούδας και δεν υπήρχαν τα όργανα προστασίας να τον προφυλάξουν; Στήνει σκηνές με θέμα “δεν φοβόμαστε”; 
Ελληνάκι, δεν πας καλά με τέτοια μυαλά. Ούτε με τα δικά σου μυαλά που χαίρεσαι όταν κυνηγάνε παράνομους μέσα στα πανεπιστήμια, ούτε με τα μυαλά του μπούλη, διότι στο Deree δεν στήνουν και δεν έστηναν ποτέ πάγκους παράνομοι για το μεροκάματο και τα κολέγια, ως γνωστόν δεν έχουν ανάγκη πανεπιστημιακού ασύλου. 
Πρόσεχε Ελληνάκι, διότι αφού χθες είδες τον επίσημο κουκουλοφόρο να σου επιδεικνύει την δύναμη του άρρωστου μυαλού του να είσαι βέβαιος ότι θα την επιδεικνύει όπου τον παίρνει από εδώ και στο εξής. Τέτοια μυαλά είναι πολύ εύκολο από νόμιμο σήμερα να σε μετατρέπουν αύριο σε παράνομο παρακολουθώντας την δίωξή σου και να έχουν ζωντανή φαντασίωση την δική σου αγωνία παίζοντας με το πουλάκι τους (twitter εννοώ!).-

Εκπομπή 23-10-2013

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια