Προσφατα
.

27.9.13

Σπάστον

του Γιάννη Λαζάρου
Μην ψάχνετε για το που την πάνε την κατάσταση με τα περί δημοκρατίας. Ας αφήσουμε στην άκρη για μια φορά τα πολιτικά τερτίπια περί πραξικοπημάτων και ναζιστικών κινημάτων. Για το πού την πάνε την κατάσταση την απάντηση δίνει ο τεράστιος σοσιαλιστής δημοσιογράφος και υπερασπιστής της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας. Ο ένας και μοναδικός Γιάννης Καψής. Με τίτλο άρθρου: “Ο καθρέπτης” ο σοσιαλιστής δημοσιογράφος δίνει τις απαντήσεις για το που τι πάνε την κατάσταση με αντιρατσιστικούς νόμους, με αντιτρομοκρατικούς νόμους, και νόμους ενάντια στη βία. Με στόμφο ο μέγας δημοσιογράφος γράφει: :"Φταίνε οι -δίκαια ίσως- αγανακτισμένοι του Συντάγματος, που μούντζωναν τη Βουλή και κρατούσαν αγχόνες για τους βουλευτές σε ένα πρωτόγνωρο αλλόκοτο ξέσπασμα βίας"...."Φταίνε οι «αγανακτισμένοι» της Κερατέας, που δίδαξαν την τεχνική της βίας".... "Ηταν μόνον άραγε ένα μικρό φιδάκι οι κουμπουροφόροι των Σκουριών, που μόνο από τύχη δεν βρήκαν τον στόχο τους: τα κορμιά των αθώων φυλάκων”. 
 Κατάλαβες, αντιδραστικέ μου Έλληνα; Εσύ φταις όταν αντιστέκεσαι, όταν το συνειδητό και ασυνείδητό σου ξέρει ποιος φταίει και σε σπρώχνει να τιμωρήσεις τον υπαίτιο. Εσύ φταις που δεν δέχεσαι ο τόπος σου να γίνει σκουπιδότοπος εις το όνομα των μεγάλων εργολάβων (που τυχαία είναι και εκδότες στο μέσο που γράφει ο σοσιαλιστής δημοσιογράφος). Εσύ φταις που δεν δέχεσαι το δάσος που σε άνδρωσε να γίνει πριονίδι και τα παιδιά σου να γίνουν πειραματόζωα αντοχής σε τεράστιες δόσεις δηλητηρίων (που τυχαία μέτοχος της εταιρείας και εκδότης είναι το ίδιο πρόσωπο). 
Ο μεγάλος γκουρού της ελευθεροτυπίας μίλησε και βρήκε τον φταίχτη: Είσαι εσύ που θα τολμήσεις μετά από τους δημοκρατικούς νόμους που θα περάσουν περί βίας μέσα στην Βουλή να σηκώσεις κεφάλι ενάντια στην “δημοκρατία” τους. Εσύ φταις που νιώθεις ότι πίσω από την κουρτίνα που τραβάνε ακονίζουν μαχαίρια ενάντια στην Ελευθερία σου για να σώσουν το “δημοκρατικό” τομάρι τους. 
Κοίτα λοιπόν, τον καθρέπτη όπως σε παροτρύνει ο γνώστης και εκτελεστής πολλών σοσιαλιστικών και “δημοκρατικών” σχεδίων που 50 χρόνια υλοποιήθηκαν σε τούτο τον τόπο. Μόνο αφού κοιτάξεις στον καθρέπτη σου, σπάστον. Και βάλε ένα καλό κομμάτι γυαλιού στην τσέπη....για την δύσκολη ώρα που η “δημοκρατία” θα έρθει να σε βρει.-

Εκπομπή 27-9-2013
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια