Προσφατα
.

2.4.15

Ο μπαμπάς που στοιχίζει στο κράτος 2 εκατ στερλίνες

Γιατί αυτός ο άνδρας κοστίζει 2 εκατ. στερλίνες στους Βρετανούς φορολογούμενους
Κόκκινο πανί έχει γίνει για τους Βρετανούς φορολογούμενους ο Keith MacDonald, απλά και μόνο, γιατί "του αρέσουν υπερβολικά οι γυναίκες". 
Ο λόγος βέβαια δεν είναι ακριβώς αυτός, αλλά το γεγονός ότι ο 28χρονος έχει αποκτήσει 15 παιδιά με 10 διαφορετικές γυναίκες και τώρα περιμένει το... παιδί Νο16. 

Τα βρετανικά media τον έχουν ανακηρύξει ως τον "πλέον ανεύθυνο πατέρα" και οι Βρετανοί δηλώνουν εξαγριωμένοι μαζί τους γιατί, σύμφωνα με τη Daily Mail και τη βρετανική Metro, υπολογίζεται ότι οι φορολογούμενοι επιβαρύνονται γι' αυτόν και τα παιδιά του γύρω στα 2 εκατ. στερλίνες. 

Ο MacDonald είναι άνεργος και το 2011 είχε απασχολήσει και πάλι τα ΜΜΕ όταν σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να αποφύγει την ευθύνη της πατρότητας για το ένατο παιδί του. Σύμφωνα με την πρώην του και μητέρα του παιδιού εκείνου, ο McDonald στη συνέχεια της επιτέθηκε και τη χτύπησε. Παρά την τεράστια οικογένεια που έχει δημιουργήσει, δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει να γνωρίζει καινούργιες γυναίκες και καυχιέται για τις επιτυχίες του, λέγοντας ότι η συνήθης του μέθοδος είναι να πιάνει την κουβέντα μέσα στο λεωφορείο ή στη στάση. 


Μιλώντας στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ "40 Kids by 20 Women", είπε: "Ξέρετε με πόσες πρώην μου διατηρώ φιλικές σχέσεις; Με καμιά. Εκτός από μια, αυτή που είναι έγκυος τώρα. Την τελευταία φορά που έκανα σεξ ήταν πριν από 9 μήνες και η κοπέλα είναι έγκυος", δήλωσε περήφανος για τις επιδόσεις του. Παλιότερα είχε πει πως το να κατακτήσεις μια γυναίκα είναι εύκολο: "

Από,τι φαίνεται δεν λένε ποτέ όχι. Απλά πιάσ' τους την κουβέντα στο λεωφορείο. Αν τους αρέσεις, τους αρέσεις. Πάρε το νούμερό τους και κανόνισε να πάτε για καφέ όταν κατέβεις από το λεωφορείο. Εγώ έτσι τις γνωρίζω". Ο "πλέον ανεύθυνος πατέρας" αρνείται κατηγορηματικά να χρησιμοποιήσει μέσα προφύλαξης και στα 20 του χρόνια είχε ήδη αποκτήσει έξι παιδιά. 

Για πρώτην φορά έγινε πατέρας στα 15 του, σύντομα άφησε το σχολείο και από τότε δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ στη ζωή του γιατί, λέει, το βρίσκει βαρετό. Παλιότερα, μάλιστα, είχε ζητήσει και επίδομα ανικανότητας για "πρόβλημα στην πλάτη". Απ'ό,τι φαίνεται ο MacDonald έχει αναγάγει σε κανονική επιχείρηση την αναπαραγωγική διαδικασία, καθώς η νομοθεσία της Βρετανίας επιτρέπει την παροχή παχυλών επιδομάτων στους πολύτεκνους που είναι άνεργοι. 

Και δεν είναι ο μόνος: Ένας άλλος Βρετανός, ο Peter Rolfe έχει 26 παιδιά, ο 44χρονος Tim Fisk έχει 14 και η 32χρονη Marie Buchan οκτώ. Σάλο έχει προκαλέσει και η περίπτωση της 32χρονης Cheryl Prudham που έχει 11 παιδιά και είναι έγκυος στο 12ο. Η κ. Prudham λαμβάνει (και απολαμβάνει) ετησίως 39.000 βρετανικές λίρες (ή 55.000 ευρώ) από κρατικά επιδόματα, τα οποία δαπανά σε ακριβές τσάντες και πολυτελή ταξίδια. Η ίδια δηλώνει αμετανόητη και λέει ευθαρσώς ότι δεν αισθάνεται καθόλου άσχημα που ξοδεύει έτσι τα χρήματα των φορολογουμένων.Daily Mail

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια