Προσφατα
.

16.9.17

Τουλάχιστον δέκα δήμαρχοι κατηγορούνται για παιδεραστία

Τουλάχιστον δέκα εν ενεργεία και πρώην δήμαρχοι στις ΗΠΑ κατηγορήθηκαν για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών το 2016. 
Ο πρώην δήμαρχος του Σιάτλ Ed Murray πρόσφατα παραιτήθηκε αφού κατηγορήθηκε δημοσίως για σεξουαλική κακοποίηση για πέμπτη φορά, αυτή τη φορά από τον ξάδελφό του. Το χειρότερο είναι ότι ο Murray είναι ένας από τους πολλούς δημάρχους που κατηγορήθηκαν για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών κατά το παρελθόν έτος. 

Στο παρελθόν, πολλά μέλη της ελίτ  του πλούτου, πολιτικά πρόσωπα, θρησκευτικοί ηγέτες και άλλες προσωπικότητες καταχράστηκαν τη δύναμή τους και την χρησιμοποίησαν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ενηλίκων και παιδιών, αλλά η κοινή γνώμη αποστρέφει τα μάτια από το έγκλημα. 
Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αποκαλύψουμε την αλήθεια ή τουλάχιστον να την αναζητήσουμε, ισχυρίζεται με ένα άρθρο η εφημερίδα Guardian, με αφορμή την παραίτηση του δήμαρχου του Σιάτλ. 

Εκτός από τον Murray και ο δήμαρχος του Stillwater της Νέας Υόρκης, Rick Nelson, παραιτήθηκε επίσης τον Σεπτέμβριο μετά τη σύλληψή του για χρήση παιδικής πορνογραφίας. Αν και υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες γύρω από τις κατηγορίες, μεγάλες εφημερίδες όπως η Washington Post επιβεβαίωσαν τη σύλληψή του. 

Ο δήμαρχος μιας πόλης στη Νεμπράσκα, ο Dwayne Schutt, κατηγορήθηκε για «εσκεμμένη κακοποίηση παιδιών με τέσσερις αποδεδειγμένες σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών». 
Πέρυσι, ο πρώην δήμαρχος του Οχάιο, Richard Keenan, αποδέχτηκε πως είχε επανειλημμένα σεξουαλική επαφή με ένα παιδί κατά τη διάρκεια δύο ετών από την εποχή που το παιδί ήταν 4 ετών. 

Ο Anthony Silva, πρώην δήμαρχος της Καλιφόρνιας, κατηγορήθηκε πέρυσι για την παροχή αλκοόλ σε ανηλίκους, για να παίζει πόκερ μαζί τους και στη συνέχεια να τους βιάζει. 

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο δήμαρχος του Όρεγκον, Kenneth Lewis Barrett συνελήφθη γιατί παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 14χρονο, επίσης κατηγορήθηκε για διαδικτυακή σεξουαλική διαφθορά. 

Ένας δήμαρχος της Georgia, o Christopher Wright, πέρυσι ήταν ανακατεμένος σε υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων και κατηγορήθηκε ότι βίασε ένα παιδί 12 ετών. 

Ο Darral Walker, πρώην δήμαρχος του Rockdale, Τέξας, κατηγορήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για κακομεταχείριση παιδιών. 

Ο πρώην δήμαρχος Donald Briggs του Millbrook της Νέας Υόρκης, κατηγορήθηκε για δύο  εγκλήματα σεξουαλικής μορφής στα τέλη του περασμένου έτους. 

Ο πρώην δήμαρχος του Clayton της Καλιφόρνια, ο Dale Kenyon κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκου. 

Μάλλον ο κατάλογος είναι μικρός μπροστά στην πραγματικότητα η οποία δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ διότι οι ισχυροί κρύβουν τις παράνομες πράξεις τους με κάθε τρόπο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια