Προσφατα
.

4.8.17

Οι προσφορές του ολέθρου

Οι προσφορές των σούπερ μάρκετ που δολοφονούν την φύση και τους αγοραστές
Τα φθηνά φυτικά έλαια που βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ, σε προϊόντα καθημερινής χρήσης, έχουν ένα πρωτεύοντα ρόλο σε γενοκτονίες και οικολογικές καταστροφές. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα πιο κρίσιμα οικολογικά εγκλήματα, για να προμηθεύεται ο πλούσιος κόσμος φθηνό φοινικέλαιο, το οποίο είναι ένα κοινό συστατικό σε πολλά τρόφιμα και προϊόντα καθημερινής χρήσης. 
Αλλά όμως για κάθε τι που είναι «φθηνό», υπάρχει ένα φοβερό κόστος. 
Μεγάλες εκτάσεις τροπικών δασών ισοπεδώνονται κάθε μέρα και κάθε λεπτό για να ανοίξει ο δρόμος για τις φυτείες από τις οποίες θα πάρουν το πολυπόθητο έλαιο σε μέρη όπως το Βόρνεο, Σουμάτρα, στην Ινδονησία και τη Μαλαισία. 
Η διαδικασία της αποψίλωσης εκτελείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το εμπόριο φοινικέλαιου και οι εργαζόμενοι για την εκκαθάριση των δασών δεν δίνουν καμία προσοχή στο γεγονός ότι η καταστροφή της άγριας ζωής της οποίας το σπίτι είναι το δάσος. 
Οι εργάτες που είναι υπεύθυνοι για την αποψίλωση των δασών έχουν εντολή  να απαλλαγούν από κάθε άγρια ζωή που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη διαδικασία. Το έργο τους έφτασε σε σημείο να είναι βάναυσο ειδικά απέναντι σε κάθε ζώσα μορφή που συναντάνε στο διάβα τους. Ένα από τα ήδη που ζει εκεί είναι οι ουρακοτάγκοι που για να τους εξαφανίσουν δεν διστάζουν να τους καίνε ζωντανούς. 
Με την εκκαθάριση των δασών για να ανοίξει ο δρόμος για τις φυτείες φοινικέλαιου, μέσα σε μόλις 20 χρόνια το 90% των οικοτόπων των ουρακοτάγκων έχει αφανισθεί. 
Αν αυτό το είδος της αποψίλωσης των δασών συνεχιστεί  με τον σημερινό ρυθμό, οι ουραγκοτάγκοι θα εξαφανιστούν από την άγρια άγρια ​​φύση μέσα στο 2017. 
Αν αυτή η είδηση κάνει τους ανθρώπους να θυμώσουν θα πρέπει να κάνουν κάτι πάρα πολύ απλό για να αντισταθούν απέναντι στις εταιρείες που σπέρνουν τον θάνατο. Μόλις σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα που περιέχουν φοινικέλαιο ως συστατικό, και η μεγάλη ζήτηση για το προϊόν ίσως σωθεί ότι απέμεινε από το δάσος και τους οικοτόπους των ουρακοτάγκων και άλλων ζώων. 
Το φοινικέλαιο βρίσκεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, σε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, σε καθαριστικά, σε τρόφιμα κ.λπ. 
Ελέγξτε την ετικέτα κάθε φορά που αγοράζετε και ιδιαίτερα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ με «έκπτωση» γιατί αυτή η έκπτωση σπέρνει θανατικό. 
Στο κάτω-κάτω το φοινικέλαιο δεν είναι καν ένα υγιεινό προϊόν προς κατανάλωση και κάνει πολύ μεγάλο κακό στην καρδιά! 

Μετάφραση: Ξ. Ερμείδης 


Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως διαφωτιστικό.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια