Προσφατα
.

15.8.17

Την βρήκε σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, συναντιούνται μετά από 22 χρόνια

Εγκαταλελειμμένη μωρό σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, σώθηκε και συναντά τον σωτήρα της
Η Kiran Sheikh εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της  τη νύχτα της 30ης Απριλίου του 1994, μόλις δύο ώρες μετά τη γέννησή της. Εκεί την ανακάλυψε ο Joe Campbell, ο οποίος κάλεσε αμέσως βοήθεια. 
Η αστυνομία βρήκε αργότερα τη μητέρα της η οποία είπε πως ήταν η όγδοη γέννα της και επειδή είχε φοβερά προβλήματα με τον σύζυγό της κατέφυγε σ' αυτή τη λύση. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως είχε καλέσει κάποια υπηρεσία να «πάρει» το μωρό. 
Η μαρτυρία του Campbell την διαψεύδει  αφού περιμένοντας ασθενοφόρο και αστυνομία, καμία άλλη υπηρεσία δεν φάνηκε στο σημείο. «Όταν είδα ότι ήταν ένα μικρό μωρό, κάλεσα το 999, η αστυνομία ήρθε, το ασθενοφόρο έφτασε, και ανακάλυψαν ότι δεν ήταν μεγαλύτερη από δύο ωρών. Προσπάθησα να μείνω σε επαφή μαζί της στέλνοντας δώρα, και κάρτες γενεθλίων. Ρώτησα αν θα μπορούσα να έχω επαφή, μου είπαν όχι, αυτό είναι αδύνατον. Ρώτησα αν θα μπορούσα να δω πώς είναι, και μου αρνήθηκαν κατηγορηματικά», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Campbell. 
Οι κοινωνικές υπηρεσίες τον ενημέρωσαν αργότερα πως πρέπει να κόψει όλους τους δεσμούς με την Kiran , το οποίο και έγινε, αλλά δεν παραιτήθηκε από την ελπίδα να την βρει κάποια μέρα. 
«Έκανε τόσα πολλά για μένα. Βρήκα στο φάκελό μου, τις πληροφορίες για τα  δώρα που  μου έστελνε ,τις κάρτες και άλλα που ποτέ δεν λάμβανα, αλλά το έκανε συνέχεια. Έπρεπε να τον ευχαριστήσω με κάποιο τρόπο», δήλωσε η Kiran. 
 
Μόλις συνάντησε την  Kiran, ο Campbell είπε: «Αυτή είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, γιατί ποτέ δεν σταμάτησα να ψάχνω για εκείνη. Ήμουν αισιόδοξος ότι μια μέρα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα την βρω, πριν φύγω από αυτόν τον μάταιο κόσμο. Αυτή είναι η οικογένειά μου». 
Όσο για τη μητέρα της Kiran, ελπίζει ότι θα επικοινωνήσει μαζί του κάποια ημέρα. «Είμαι βέβαιος ότι ξέρει ποιος είμαι. Ξέρει το όνομά μου και τα πάντα, οπότε αν δει και την συνάντηση αυτή, απλά μπορεί να επικοινωνήσει. Δεν είμαι θυμωμένος. Μου έγραψε μια επιστολή ζητώντας συγνώμη.Την συγχωρώ. Ελπίζω να μην αισθάνεται άσχημα ή οτιδήποτε άλλο. Θέλω μόνο να ανταποκριθεί», πρόσθεσε. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια