Προσφατα
.

22.7.17

Όσο βρόνταγαν τα φράγκα, βρόνταγε κι ο Ναζισμός σου

Γιάννης Λαζάρου
Όταν αποκτάς λεφτά, αποκτάς μαζί και ένα βίτσιο που λέγεται φιλανθρωπία. Είναι πακέτο δεν γίνεται το ένα χωρίς το άλλο. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που απέκτησες τον πλούτο, σημασία έχει να φωνάζεις πως είσαι φιλάνθρωπος. Μπορεί να σε βολεύει για λόγους φόρων, μπορεί η «φιλανθρωπία» καλά οργανωμένη να φέρνει κι άλλο χρήμα, μπορεί στο κάτω- κάτω να είσαι και αχυράνθρωπος, όλα μπορούν, όμως ένα φωνάζει πόσο ενδιαφέρεσαι για το καλό των ανθρώπων και ειδικά των φτωχών. 
Με τα λεφτά κάνεις και λες ο,τι γουστάρεις αφού πληρώνεις ποιος να φέρει αντίρρηση; Ακόμη και στους προσκυνητάδες του «κάστανου», άμα τους τα χώσεις στο τέλος θα το φάνε. Όποιος αποκτά λεφτά δεν είναι κατ' ανάγκην Αϊνστάιν. Εξ' άλλου είναι αποδεδειγμένο πως οι περισσότεροι απλά είναι τενεκέδες και πρόθυμοι για τα πάντα προκειμένου να τα αποκτήσουν. Είναι αυτό που λέμε βλάκες με πατέντα και πολλά λεφτά. Μην ακούτε για παιδιά θαύματα και άλλες ιστορίες, είναι που ο καπιταλισμός γουστάρει το παραμύθι να το πιστεύουν πολλοί. 
Ο ανεγκέφαλος λεφτάς δεν έχει καμία διαφορά από τον ναζίστα άφραγκο. Γιατί το ένα και μοναδικό προσόν του ναζιστή είναι η έλλειψη εγκεφάλου και η πίστη πως το τομάρι του αξίζει κάτι. Στο διάβα του ναζισμού με λεφτά ή όχι ο φόνος είναι καθημερινή πρακτική. 
Η Μελίντα είναι το παραμυθάκι του καπιταλισμού που ήταν μια απλή υπάλληλος και παντρεύτηκε τον «μεγιστάνα» και ζούνε αυτοί μια χαρά και μεις να προσπαθούμε να καταπιούμε τα κορόμηλα.
Η Μελίντα θέλει να βοηθήσει τους φτωχούς (νάτο το βίτσιο) και θα τους βοηθήσει λέει άμα σταματήσουν να γεννοβολάν. Θα καταπολεμηθεί η φτώχεια άμα οι μελλοντικοί σκλάβοι θα γεννιούνται με έλεγχο. Γι αυτό η Μελίντα θα βοηθήσει πολύ. 
Η Μελίντα θα μοιράσει από το ίδρυμα που έχει με τον άντρα της 2,5 δισ. δολάρια γι αυτό διοργανώνει διεθνή διάσκεψη στο Λονδίνο για τον οικογενειακό προγραμματισμό, προκειμένου να διευρυνθεί η πρόσβαση στην αντισύλληψη. ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ. 
«Τα αντισυλληπτικά χειραφετούν τη γυναίκα. Και γυναίκες χειραφετημένες μεταμορφώνουν τις κοινωνίες», δήλωσε η Μελίντα. Σίγουρα τα εκατομμύρια γυναικών που τους κόβουν την κλειτορίδα θα πετάξουν από τη χαρά τους μόλις το μάθουν. Ας μην αναφερθούμε σε άλλες κατηγορίες γυναικών. 
Πάντως η Μελίντα ως γυναίκα το βάρος της αντισύλληψης κι αυτή το ρίχνει στη γυναίκα, λες και ο άντρας γεννήθηκε μόνο για να του χορεύουν το χορό της κοιλιάς (για να μην πούμε κάτι άλλο). 
Επίσης η Μελίντα θα ρίξει άλλα 375 εκατομμύρια δολάρια την προσεχή τριετία στην αγορά του οικογενειακού προγραμματισμού. Έτσι βρε αδερφέ για να βοηθήσει τους φτωχούς. 
Η Μελίντα ως βασίλισσα του παραμυθιού πια, δηλώνει κατηγορηματικά: «Η οικογένειά μου, η καριέρα μου, η ζωή μου είναι το άμεσο αποτέλεσμα της πρόσβασης που είχα στην αντισύλληψη», έτσι θα πεισθούν και οι απλές φτωχούλες των λαών να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Οι φτωχούληδες των λαών όπως και ο πάμπλουτος Μπιλ, είναι γεννημένοι για να γαμάνε μόνο. 
Αν αναρωτηθεί κάποιος πως με τέτοιο μυαλό η Μελίντα ήταν διευθύντρια πωλήσεων, θα του απαντήσουμε πως το μόνο που μπορεί να πουλήσει η Μελίντα είναι καρότο σε λαγό. Είπαμε παντού μπορείς να φτάσεις όταν είσαι πρόθυμος για όλα. Μια ματιά γύρω σου θα σε πείσει. 
Άλλες εποχές εκμεταλλεύονται την εξουσία και τους λένε Μένγκελε και άλλες εποχές εκμεταλεύονται την «δημοκρατία» και τις λένε Μελίντες. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια