Προσφατα
.

16.6.16

Η ALF τους «έκαψε την γούνα»

Η ακτιβιστική ομάδα Animal Liberation Front (ALF-Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων) έκανε στάχτη κυριολεκτικά λεωφορεία φιλανδικής εταιρείας που θα μετέφεραν αγοραστές στην δημοπρασία γούνας.

Με εμπρηστικούς μηχανισμούς στα λάστιχα των λεωφορείων στο αμαξοστάσιο της εταιρείας Pohjolan Matka στη Vantaa της Φινλανδίας οι ακτιβιστές έκαναν ζημιά ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στέλνοντας έτσι το μήνυμά τους για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ζώων.
Η εταιρία Pohjolan Matka μετέφερε αγοραστές στις δημοπρασίες της Saga Furs για πολλά χρόνια. Η δημοπρασία γούνας ξεκίνησε στις 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 του ίδιου μήνα, αλλά η ALF τούς χάλασε τα σχέδια για επιπλέον κέρδη μεταφοράς όταν το βράδυ της 9ης Ιουνίου εκτέλεσε με επιτυχία το σχέδιό της και αφού βεβαιώθηκε ότι η εν λόγω εταιρεία μετέφερε για άλλη μια φορά γουνεμπόρους.

Στην ανάληψη ευθύνης, με ανακοίνωσή της η ALF ξεκαθαρίζει τα εξής:
"Αυτό είναι ένα μήνυμα σε αυτούς που ακόμα αδυνατούν να καταλάβουν ότι η συμμετοχή στην εκμετάλλευση των ζώων έχει ένα τίμημα. Όσο σχετίζεστε με τη καταπίεση των ζώων, θα είστε στόχος μας. Συμβουλεύουμε την εταιρία Pohjolan Matka και όλους τους άλλους να σταματήσουν να συνεργάζονται με τη Saga Furs".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια